@Camper4ons
Wij zijn met drie personen in Nederland en 1 persoon met honden in Noorwegen. We reizen en bezoeken vaak samen.
- Alkoof
Super mooie en gezellige camperplek. Net en schoon sanitair en aangelegde plekken. Ontvangst erg vriendelijk en alles wordt goed uitgelegd. We stonden op een mooie plek met uitzicht op het land. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen, bedankt! Jolanda en Alexander
Allervriendelijkste ontvangst door de eigenaresse. Er wordt veel gedaan door de eigenaren om het verblijf naar de zin te maken. Er zijn 2 goed verzorgde douche/toilet ruimten. Een afwasplaats en een nette plek voor het afval en camper voorzieningen, incl water. Mooie verharde ruime plaatsen met rondom gras. Inchecken, uitchecken en stroom gaat via een terminal. Betalen met pin of contant. We hadden een fijn verblijf. Dank. Jolanda en Alexander
We hebben 4 nachten gestaan op een heel net verzorgde CP. Netjes ontvangen met uitleg. Vriendelijke beheerders die regelmatig rondkijken. De plekken zelf zijn voorzien van water en 6 A elektra. Ruime plekken en goede wifi. Mooie omgeving. Schone toiletten en douches. Voor een kleine bijdrage (contant of via QR code) krijg je veel. Fijn dat je het hele jaar terecht kan. Reserveren niet mogelijk. We komen graag terug. Jolanda en Alexander.
Hele fijne plek om te overnachten. de beloofde voorzieningen zijn aanwezig en zorgen voor veel gemak. We komen graag terug.
We zijn hier 3 nachten geweest met 2 campers. We stonden naast elkaar. Heerlijk op een boerderij. Zeer vriendelijke gastvrouw. Beloofde voorziening zijn aanwezig, wel even vragen waar ze zijn. En ja, als de wind richting "verkeerd" is, komen er vliegtuigen over. Maar dat weet je wanneer je vlak bij een vliegveld bent. Wij komen vaker terug. Bedankt voor alles.