@Camper5109
Mooie en rustige camping. Prima basis voor wandelen en fietsen in de omgeving. Ommen is vlakbij en via rustige fietsroute te bereiken. Vriendelijke eigenaren, kon zelf een plaats uitkiezen. Prachtig sanitair, uitstekend schoongehouden. Aanrader.
Echte commerciële camping. Camperplaatsen zijn verhard maar je staat pal naast je buren. Gelukkig allemaal nette mensen maar je kunt het ook minder treffen. Plaatsen zijn klein. Het toiletgebouw is een eind lopen en er zijn maar 3 douches, veel te weinig voor zo veel plaatsen. Prijs/kwaliteit verhouding negatief. Zullen hier niet snel weer boeken.
Twee nachten gestaan op deze camping. Mooie terrassen maar door de regenval erg nat. Diverse buren hadden hulp nodig om weg te komen. Met voorwielaandrijving achteruit op de plek zetten, rijplaten zijn handig om bij de hand te hebben. Vriendelijke ontvangst in het Engels. Yport ligt een stuk lager, hou rekening met een aardige klim naar de camping. Voorzieningen basic maar schoon.
Wij sluiten ons aan bij de vorige reviews. Prima camping, schoon en goed sanitair, vriendelijke ontvangst, rustig. We komen zeker terug.
Twee nachten op deze camping gestaan. Vriendelijke ontvangst, alles snel geregeld. Strand en boulevard op loopafstand. Prima stop op weg naar het zuiden. Sanitair verouderd maar schoon. WiFi werkte niet.
Prachtige camping met uitstekende voorzieningen. Sanitair is bijzonder goed en kraakhelder. Veel te doen in de omgeving. Bushalte om de hoek met directe verbinding naar het centrum. Enige minpunt is de wifi verbinding, die viel bij ons steeds weg. Verder absoluut een aanrader!
Vriendelijke ontvangst. Sanitair is recent vernieuwd, keurig schoon. De camping bestaat uit een groot veld met speelgelegenheid voor kinderen. Alleen jammer dat je dicht op elkaar langs de rand van het veld moet staan, er is veel ruimte onbenut. Winkels in het dorp makkelijk per fiets of te voet bereikbaar. Veel mogelijkheden voor wandelen of fietsen. We komen hier zeker terug.