@Camper9008
- 2022
Sitecode: 20256
Hele mooie en gemoedelijke camping. Veel palmbomen. Sanitair ontzettend schoon! Vlakbij het strand (loopafstand). Restaurant ook goed. Op de fiets naar l'escala is ook leuk. leuke route langs het strand. Fijne winkel en broodservice. Zeker een aanrader deze camping.
Op doorreis terug naar Nederland en op deze camping terecht gekomen.Eigenlijk was hij vol maar de alleraardigst mevrouw achter de receptie (spreekt ook nederlands)heeft ons toch een plekje gewezen. Tevens hebben we echt heerlijk gegeten bij het campingrestaurant en was het erg gezellig s avonds nog. Sanitair erg schoon en netjes. Wij vonden het een leuke afsluiter van de vakantie!
Fijne camping. Wij stonden wel met ons vw camperbusje op de camping zelf en niet op de cp. Sanitair (eerste gebouw) is echt heel netjes! Zo hoort het te zijn. Douchen voor 1 douchemuntje. €1.Als je de camping afloopt en voorbij het zwembad loopt kom je uiteindelijk in een mooi wandelgebied langs het water in het bos. leuk rondje! Wij gingen met de taxi naar oude gedeelte münster. €26
top locatie en heel leuk sfeertje! sanitair zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken en alleen het toiletgebouw vooraan de camping heeft warm douchewater. De locatie is echt een 10 en het sfeertje ook erg leuk dus dat maakt het sanitair wel weer goed. reserveren is niet mogelijk maar probeer 13.00 op de camping te zijn dan maak je wellicht kans op een plekje. Ben je eerder dan betaal je een halve dag extra. Komen zeker eens terug.
1 nacht gestaan op doorreis. alleraardigst ontvangst bij de receptie en het restaurantje is helemaal top. Wat een leuke medewerkster.Wij hadden het geluk dat ze deze avond paella avond hadden met live muziek. Een erg leuke avond gehad. De camping is verder basic maar ook niet duur. Je kan er prachtig fietsen (naar bv Mèze) over het mooie fietspad wat vlakbij de camping begint.
super plekje en op loopafstand van Vianden.Aan de rivier en aan een fietspad.Sanitair keurig. Betalen bij de automaat en zelf weten of je links of rechts van het gebouw gaat staan. Aanrader!
ik denk dat de camping compleet vernieuwd is want ik herken niks van deze foto's of revieuws terug. per toeval kwamen wij hier terecht want alle campings aan het meer waren vol of de receptie was nog dicht.Naast chalets zijn er enkele campeerplekken.Locatie is ook prima. Ontzettend netjes en een heerlijk groot zwembad.Heerlijk gegeten bij het leuke restaurant op de camping. sanitair netjes. leuk sfeertje. beste 'gratis' WiFi van de hele vakantie.
1 nacht gestaan onderweg naar Frankrijk. Rustige nette camping met netjes/schoon sanitair.We hebben mooi kunnen fietsen langs de rivier de sûre. Er is een restaurant en Snackbar aanwezig. Hier hebben wij geen gebruik van gemaakt want in Diekirch gegeten. Daar ben je zo op de fiets. Zou zeker nog eens terugkomen. we betaalden 32 euro voor 1 nacht.
2 nachten aan het water gestaan! reserveren is niet mogelijk maar er kunnen genoeg campers staan. Wij hadden een prachtig plekje in het gras. (geen stroom aanwezig op deze plekken maar wel een topplekje) Zelden zo'n netjes sanitair gebouw gezien! Met de fiets ben je zo in stavoren. Ook de route naar Hindeloopen is erg mooi op de fiets. Een heerlijk rustige locatie voor maar €12 per nacht.Zelf plekje uitkiezen.Geld gaat in envelop in de brievenbus
wat een leuke camping! eigenlijk vol (snap ik wel) maar toch een heel leuk plekje zonder stroom kunnen krijgen. In 10 min. op de fiets in Deventer! erg leuk terras (Davo proeflokaal) op de camping. Je mag gratis gebruik maken van het blotenvoetenpad die start op de camping.Klein winkeltje aanwezig. wel pas 10.00 uur open. Sanitair prima.Niet nieuw maar wel schoon. Erg leuk sfeertje!
Wij stonden langs de weg met uitzicht op de bootjes. Een prachtig plekje. Geluid van de weg niet storend. Sanitair erg netjes! Bij elk toilet en douche ook een privé wasbak. Na 3 nachten nog 2 bijgeboekt. Op de Fiets ongeveer 15 min fietsen naar Mali Losinj! Erg leuk daar! Vele restaurants.Het pad naar Veli Losinj langs het water ook erg leuk. Restaurant en supermarkt aanwezig. Een stukje rechts van de camping leuk strandje met barretje.
Op doorreis naar Slovenië kwamen we hier terrecht.Ze zijn ontzettend gastvrij. Nog vanille yoghurt van de eigenaren gekocht. Stroom aanwezig. Er hangt een haspel waar je eventueel water uit kan halen. Het uitzicht is echt fantastisch! Voor 1 nacht zeker een aanrader om bij deze boer op het erf te staan. Met stroom betaalden wij €13 geloof ik.
Geen plek kunnen vinden in de omgeving dus hier een nachtje gestaan op de free zone.(daar zijn vele plekken dus vast altijd plekje vrij). Qua sfeer niet ons camping. Ons sanitair gebouw was duidelijk aan vervanging toe. Smerig en dingen stuk.Ons plekje op de free zone was verder wel prima. Even de weg oversteken en je bent bij het kiezelstrand.Wij betaalden €30 voor 1 nacht inclusief stroom.
3 dagen op deze leuke camping gestaan! sanitair mooi en super schoon.Vanaf de camping over de hangbrug een stuk van de sočatrail gelopen langs de soča.Prachtig! De rivier bij de camping ook heerlijk verkoelend. Eten bij camping restaurant ook prima. Wel fietsen/auto nodig wil je boodschappen halen. broodjesservice is wel aanwezig.Na de stijle klim net buiten de camping is het prima fietsen naar bovec. Zou zeker nog eens terug willen.
na alle reviews met een matig gevoel hier heen gereden maar het viel alles mee! let wel op dat het parkeerterrein (asfalt) met het bordje park4night niet dezelfde is! De beheerder van die parking sprong al voor ons camper om ons daar te krijgen. Het klopt dat je waarschijnlijk hutjemutje komt te staan maar wij hebben bij aankomst ons luifel uitgedraaid. Piran is 10 minuten lopen via het pad naast de zee. Zeer zeker de moeite waard! €40 betaald
super relaxed plekje voor €7! Plekken met stroom waren vol maar ik moet zeggen wij staan mooier zonder stroom op de parkeerplaats. heerlijk gegeten bij pizzeria il pomodore op loopafstand. Wij zijn op doorreis en dan is dit plekje meer dan voldoende. Melden en betalen bij de entree van het zwembad. Je krijgt een bonnetje wat achter het voorruit kan.
Met zomerse temperaturen hier 2 nachten gestaan. Een hele leuke locatie aan het water!(We hadden de sups mee). s avonds nog even op het handdoekje de ondergaande zon bekijken op het strandje. Naastgelegen het paviljoen waar je lekker kan eten/drinken.Wel reserveren anders grijp je mis. Sanitair zou wat schoner kunnen maar dit komt mede omdat de strandgasten hier ook stiekem gebruik van maken. Binnen 30 min op de fiets in Drachten.Veel winkels
Per toeval op doorreis dit pareltje ontdekt! wat een geweldige camping en zeer hartelijk ontvangen. Geen plek meer op de camperplekken of aan het water maar het stuk grasveld net zo mooi! Sanitair super netjes en je kan er prachtig fietsen. De hele dag komen er boten langs varen dus het uitzicht verveelt niet snel! Als toetje nog in het avond zonnetje kunnen genieten van het hoge terras bij het restaurant op de camping.Wij komen zeker eens terug!
Een perfecte uitvalsbasis om van alles te ondernemen. Wij laten graag de camper staan en binnen 10 min lopen sta je in het centrum van Echternach. Vanaf de camping start de wollefsschlucht wandelroute (E1). Absolute aanrader om een prachtig stuk van het Mullerthal te beleven. Ook kun je mooi fietsen langs de sûre. Het sanitair op de camping was altijd schoon.Wij hebben 4 heerlijke dagen op deze camping gehad. Stonden beneden op de camping.
Heerlijk rustige camping na de drukte van het bezoek aan Valkenburg. (op de fiets ben je daar zo). Netjes sanitair. Wij stonden bij de fruitbomen. Mooi plaatje! Zou er zeker nog eens komen.
prima camping! leek eerst wat kaal maar het uitzicht erg mooi.Op loopafstand van diekirch. Nog rustig dus we hadden alle ruimte zonder directe buren. sanitair netjes en lekker warme douche. 's Morgens verse broodjes af te halen na bestelling dag ervoor. vanaf deze camping kun je mooi fietsen langs de rivier.
Wat een knusse camping! Wij hadden een mooi plekje aan de rivier. Sanitair erg netjes. op loopafstand van het centrum.Tip: Bij de receptie vragen om de leuke wandelroute die vanaf de camping start.