@CamperAnitaenRoelof
Lid van Campercontact sinds 2026
bij de stenen kerk afslaan naar beneden , Brogata , en links over t spoortje rijden. dan gelijk aan de linkerkant. t staat aangegeven.
perfecte, plaats tussen palen die 4 meter uit elkaar staan. beschrijving zie hiervoor. wc’s waren gesloten toen wij overnachten, geen probleem toch?
prima camping. In de zomer zal ik wel vooruitboeken. beetje hellingen, je hebt blokken nodig. hele schone en nieuw toiletgebouw. zijn nog steeds bezig met gereedmaken, maar wasmachines doen t, douchecabine met plankje. fam douches, met bus of fiets naar Oslo. en de prijs.. die kom ik vaker in Noorwegen tegen.
prima plek om te overnachten. 20,— voor een plek en 10,— voor stroom. goede douche/wc wasgelegenheid. goede hulp van eigenaar waar je, is al eerder gezegd, door zn thaise vrouw, heerlijk thais eten kookt. aanrader
prima geasfalteerde plekken aan water. als je de de loopbrug overgaat zie je to de bibliotheek een deur waar ook gratis toiletten en douche is en.. wasmachines.
prima plek op harde ondergrond. bedankt voor de tekening om er te komen, zeer handig. verder geen voorzieningen.