@CamperBob10
- Hymer
- 2008
- Integraal
Een hele fijne en mooie camping, super sanitair, nu ook de toiletten. Een zeer vriendelijk ontvangst en heerlijke broodjes service smorgens. Kortom een camping zoals een camping hoort te zijn, en ook in een prachtige omgeving. Wij komen hier zeker terug!!
Prima camping voor een overnachting. Het sanitair is niet om over naar huis te schrijven, geen toilet bril, geen toiletpapier en ook niet afgesloten en verwarmd, waardoor het douchen met 9 graden in april niet echt uitnodigend is.
Fijne rustige camping. Nog nooit zulk schoon en net sanitaire gebouw gezien. Dit verwacht je ook niet als je de camping oprijd. Aardig ontvangst, brood service. Geen snack of restaurant aanwezig, Saarburg op loopafstand. Voor 1 nacht 2 personen camper en de hond €43.
Zeer nette camping, schoon sanitair. Mooie ruime plaatsen.
Heerlijke rustige camping. Dorpje op loop afstand. Water en stroomvoorziening, ruime plekken, schaduwrijk geleg
Sitecode: 19766
Nette camping, heel schoon en verwarmd sanitair. Leuke camping in een stadje, je moet wel op aanwijzing gaan staan, waardoor je op een lege camping toch wel een beetje bovenop elkaar staat. Makkelijk met de bus naar Luxemburg. Restaurants op loop afstand. Minpunt vind ik het hek wat van 22.00 tot 7.00 uur sluit.