@CamperCaro
- 2021
Wat een service. Naast dat het een prachtige camping is met grote plaatsen bij de waterval heeft de eigenaar ons enorm geholpen met onze motorproblemen. Zelf gekeken en toen geholpen met een garage bellen. Wat waren we blij daarmee. Hij sprak goed Engels en vertaalde dat door naar de garage.
Deze camping is gewoon open nu. Voor een hele redelijke prijs. Nog geen 60 euro voor twee nachten met twee volwassenen. Wel groot. Met animatie voor kinderen enzo. Maar wij stonden bijna op het strand, lekker rustig. Je kunt met de bus vanaf de camping naar een boot die je dan naar Venetië brengt. Voor €24,00 retour.
Was hier al eens eerder. Hele leuke eigenaren. We wilden eerst 1 nachtje maar het was zo mooi weer dat we er 2 van hebben gemaakt. En uitgebreid die Altstad hebben bekeken. Mooi sanitair, broodjesservice, vlakbij Rothenburg
Leuke kleine camping. We waren op doorreis dus 1 nacht gestaan. Eerst vlakbij de slagboom maar daar hoor je een weg. Na een rondje zagen we ook plekken aan het snelstromend beekje en mochten we nog verplaatsen. Schitterend zo tussen de bergen aan het water.
Wat de vorige reviewer zei klopt. Mooie camping. Erg schoon. Alleen de WiFi werkte niet. Antonio viel wel wat tegen hahaha. Drie meiden en een hondje en een tent kostte 24 euro.
Leuke kleine camping. Met een alleraardigste jonge man die goed Engels spreekt aan het roer met zijn vriend. IT-ers, dus WiFi zo goed dat je een film kan downloaden. Sanitair inorde en alles inclusief. (water, stroom,WiFi,douchen) We betaalden voor drie volwassenen met een camper en een tent €35,40 voor een nacht. Prima zwemmeertje op loopafstand.
Wat een prachtige omgeving. Leuke eigenaren. Alles keurig voor elkaar. Betaalde voor 1 nacht met stroom 18,50 (ben alleen). Geen gedoe met muntjes om te douchen. Ook in de winter open. Ik kom hier vast weer.
Kleine plaatsen moest even wennen. 0,50 voor 3 min warm water. Postief zijn de super vriendelijke broers die een taxivervoer hebben opgezet van en naar het treinstation in Menton (voor Monaco) of Ventimiglia (naar San Remo). Wij deden Monaco en de trein retour met zijn tweeën koste bijna 12.00. Klein strookje kiezelstrand nodigde niet uit voor een dagje zee.
Grote camping daar moet je van houden. Daardoor wel van alle gemakken voorzien en super schoon. Lazise op loopafstand. We hadden een “lago”plaats, 2 nachten 2 personen €63. Zeker voor herhaling vatbaar.
Sitecode: 72006
Prachtig sanitair. In- en uitgaan met een pasje. Dezelfde als voor de slagboom. We kwamen nadat de receptie al dicht was maar er zat een envelop in een brievenbus voor ons. Prima geregeld. Leuk ook aan het water. Ruime plaatsen
Vorige herfst hier geweest en toen was het al zo leuk. Mooie plaatsen en o zo fijne beheerders. Druk met de verbouwing bezig en het is alweer zoveel mooier. Het zwembad is er ook nog steeds. Zeker een blijver voor mij.
Keurige camping. We konden aan de Rijn staan. €31,50 met stroom voor 2 personen. Prima om zo Keulen op de fiets te verkennen.
Heerlijk vertoeven hier. Blauwe bessen geplukt. Op de fiets (met pontje) naar Lemmer. Alles top voor elkaar.
Ik sluit me volledig aan bij huti11. Had niet gereserveerd. Was toch plek. Eerste nacht op rij 4 nu aan het water. Geweldig! Sanitair prima. Niet heel duur. Gewoon top.
Ik was hier in juli. Niet druk en een mooie camping. Goed onderhouden door een leuk stel. Zwembad ernaast. Sanitair goed. Broodjesservice in de ochtend. Restaurantje erbij. Helemaal goed.
Wat een leuke camping. Zoals al gezegd. Knus en gemoedelijk. Leuk restaurantje erbij. Niet duur ook. Kwam Yvonne tegen bij de supermarkt (ik was op de fiets) nam ze mijn tas boodschappen even mee in de auto. Broodjes ‘s ochtends contant betalen.
precies zoals hieronder omschreven!
Wat een prachtige camping! We hebben hier 3 dagen gestaan en vanuit hier dit deel van het eiland verkend. Zoals genoemd ook met de (gratis) boot en de Rasende Ruland (wel betalen) en de fiets. De fietsen kunnen mee op de boot en de trein dus dat is handig. Sanitair is hier en daar wat kneuterig maar prima. Douche is top, zonder tijd en gratis. Schattig winkeltje op de camping met verse broodjes ‘s ochtends en een leuke loungeplek.
Sitecode: 12075
Kleine plekken vlak aan het water. Sanitair wel schoon maar oud. Prima uitvalsbasis voor Schwerin. Ik vond €20 voor een nacht wel veel, voor wat je krijgt.
Hele fijne rustige kleine camping. Klein speeltuintje voor de kids, maar verder lekker basis. Wel goed sanitair! Ik zou hier zeker weer heen gaan.
Mooie camping maar betalen voor 1 nacht twee personen en hond €60,00
Wat een verrassend mooie camping. Klein met een prachtig sanitairgebouw. De kachel in de doucheruimte brandde lekker vanmorgen. De eigenaar praat amper Engels, maar met handen en voeten red je je ook.
Prima plek voor ons doel: 1 nachtje slapen en weer door. We kwamen laat en er stonden al 2 campers. Daar pasten wij prima bij. Camper geparkeerd en aan de stroom. Lekker geslapen ondanks de nabije snelweg. De volgende morgen geld in de envelop en in de brievenbus en weer verder. Top geregeld! Schattige mandjes voor afvalscheiding.
Prachtige plek met rondom de Loire. Gevarieerde camping met zwembad. Het sanitair is keurig en van alle gemakken voorzien. Erg goed bevallen.
Prima overnachtingsplaats. Geen gezellige camping of zo maar alles is er. Dijon inderdaad op fietsafstand. Prachtige stad. Leuk voor een dagje, misschien 2. Ik betaalde €12,97 voor een prima ruime camperplaats incl. stroom voor 1 nacht. WC, douches etc. simpel maar prima schoon.
Mijn allereerste camperervaring was hier. En wat is het hier fijn. Aardige eigenaar en een fijne kleine camping. Het sanitair is erg goed. Super schoon en een verwarmde vloer. Alles is er en is inclusief, dat is fijn. Deze camping komt zeker in mijn favorieten voor een volgende keer.