@CamperCaro
- 2021
Juli 2026
Wat een lieve gastvrouw. Hartelijk een meedenkend. Ik had deze camping al eens opgeslagen vanwege de goede recensie ergens en dat bleek helemaal te kloppen. Een aanrader. Aan alles is gedacht.
Wat een service. Naast dat het een prachtige camping is met grote plaatsen bij de waterval heeft de eigenaar ons enorm geholpen met onze motorproblemen. Zelf gekeken en toen geholpen met een garage bellen. Wat waren we blij daarmee. Hij sprak goed Engels en vertaalde dat door naar de garage.
Deze camping is gewoon open nu. Voor een hele redelijke prijs. Nog geen 60 euro voor twee nachten met twee volwassenen. Wel groot. Met animatie voor kinderen enzo. Maar wij stonden bijna op het strand, lekker rustig. Je kunt met de bus vanaf de camping naar een boot die je dan naar Venetië brengt. Voor €24,00 retour.
Was hier al eens eerder. Hele leuke eigenaren. We wilden eerst 1 nachtje maar het was zo mooi weer dat we er 2 van hebben gemaakt. En uitgebreid die Altstad hebben bekeken. Mooi sanitair, broodjesservice, vlakbij Rothenburg
Leuke kleine camping. We waren op doorreis dus 1 nacht gestaan. Eerst vlakbij de slagboom maar daar hoor je een weg. Na een rondje zagen we ook plekken aan het snelstromend beekje en mochten we nog verplaatsen. Schitterend zo tussen de bergen aan het water.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
Wat de vorige reviewer zei klopt. Mooie camping. Erg schoon. Alleen de WiFi werkte niet. Antonio viel wel wat tegen hahaha. Drie meiden en een hondje en een tent kostte 24 euro.
2022
Leuke kleine camping. Met een alleraardigste jonge man die goed Engels spreekt aan het roer met zijn vriend. IT-ers, dus WiFi zo goed dat je een film kan downloaden. Sanitair inorde en alles inclusief. (water, stroom,WiFi,douchen) We betaalden voor drie volwassenen met een camper en een tent €35,40 voor een nacht. Prima zwemmeertje op loopafstand.
Wat een prachtige omgeving. Leuke eigenaren. Alles keurig voor elkaar. Betaalde voor 1 nacht met stroom 18,50 (ben alleen). Geen gedoe met muntjes om te douchen. Ook in de winter open. Ik kom hier vast weer.
Kleine plaatsen moest even wennen. 0,50 voor 3 min warm water. Postief zijn de super vriendelijke broers die een taxivervoer hebben opgezet van en naar het treinstation in Menton (voor Monaco) of Ventimiglia (naar San Remo). Wij deden Monaco en de trein retour met zijn tweeën koste bijna 12.00. Klein strookje kiezelstrand nodigde niet uit voor een dagje zee.