@CamperCorrie
Oktober 2026
7 foto's toegevoegd · 5 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Sitecode: 203825
Direct ernaast, vóór de camping ligt een Aire camping-car terrein met 28 plaatsen. Betalen bij vertrek bij betaal zuil
2 foto's toegevoegd · 6 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Wat een heerlijk plekje! 😍 Gastvrij, lekker eten en schoon sanitair. De weg hoor je wel, maar het prachtige uitzicht maakt alles goed! We kwamen voor 1 nacht en bleven uiteindelijk 4 nachten. 😊 Leuk: door de rivier waden, klauteren en via een mooi weggetje naar het oude centrum van Nyons (3 km). Op donderdag kunnen ze je naar naar de markt brengen in Nyons voor €2,- p.p. Geopend tot 31 oktober 2026. Echt een aanrader!
September 2026
5 foto's toegevoegd · 12 dagen geleden

5 foto's toegevoegd · 16 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Wat hebben we hier heerlijk genoten! Een prachtige, rustige camping tussen de bergen, met ruime plaatsen en een schitterend uitzicht. We werden gastvrij ontvangen en kregen een leuke tips voor een mooie wandeling die voor ons goed te doen was. Halverwege vonden we een heerlijk rustpunt bij een plaatselijke bar met vriendelijke bediening. 😉 Het meer is perfect om te peddelen en te zwemmen, of om gewoon aan het water van de zonsondergang te geniet
Mei 2026
Sitecode: 91991
Een heerlijk verblijf op de camperweide. 1 nacht werden er 3. Leuke fietstocht naar Woudrichem (Woerkum) en wandeling langs opname locaties van dokter Tinus. De gastvrije en vriendelijke eigenaren geven leuke tips. Honing, jam, en heerlijke honing ook verkrijgbaar. deze plek zit nu in onze top 5. we komen graag terug.