@CamperEha

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima plek. Geen sanitair voorzieningen maar aan de straatkant staat een betaald toilet. Prima optie als je niet in de camper 'wilt'. Weg oversteken en je staat op het strand. Op rij 1+2 prima vertoeven. Wij stonden op rij 3 achter bomen. Iets minder. Voor ons, met hondje, was 1 nacht genoeg.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prachtige plek aan het water. Ik herken niets in de reviews over vies sanitair. Personeel is niet erg spreeklustig, maar aardig genoeg. Broodjesservice. Winkel heeft alles voor camperen. Geen voedingsmiddelen. Contant betalen, pinautomaat staat op 50 meter. Het restaurant tegenover is goed. Prijs voor 2 voor-+hoofdgerecht met 2 Grossbier 76,-. Niet goedkoop maar prima verhouding. Deze plek houden we erin voor onze tussenstops!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

in the middle of nowhere, echt! Als je van rust en stilte houdt; doen. tegen het bos aan, rivier aan de voorkant. af en toe een rijnaak die voorbij komt varen. Sanitair is echt oud, maar niet kapot en het is schóón. Alles ademt rust uit. Geen stress hier. Vriendelijke beheerder Stefan, maakt een pommes und currywurst klaar, of een pizza in de oven. Leuk terrasje erbij. Voor fietsen(heuvels!) en wandelen heerlijk.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

1e foto geeft totaal verkeerd beeld. Zonde want dit is een soort wachtplaats voor de camping. Prima, maar dit lijkt heel mistroostig. Doet de camping geen recht aan. Ruime plekken, goed sanitair. Bakker komt 's ochtends op de camping. Lidl op 1 km. Camping ligt aan het meer. Strand bestaat uit stenen. Hondenstrand zijn grote keien. Leuk voor de hond. Naar Lindau fietsen is ca. 20 minuten.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

prima voor doorreis. Strak aan het water waar ook nog grote schepen voorbij komen. Leuk om naar te kijken. Sanitair oké. Broodjesservice.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Camping in renovatie. er zijn stukken al prachtig opgeknapt, er wordt ook nog hard gewerkt aan straten en het neerzetten van huisjes. Ruime plekken. Prima campingwinkel, groot assortiment. strand even de poort door. Heerlijk restaurant op de camping. enige minpunt is het sanitair. Oud maar wel schoon. Ook daar zijn ze mee bezig, maar duidelijk niet hun eerste prioriteit. 1 uur lopen naar Peschiera, Lazise zal iets van 1,20 zijn?

Prima ontvangst, broodjesservice stokbrood/croissants. Maar het sanitair? Wij hadden plaats 126. Het eerste sanitairgebouw was dicht. Die bij ons was oud, da's niet erg maar het was zeker niet schoon. Toilet sterke urinelucht. Douches niet schoon. Veel haren op grond. Afwassen met lauw water. Icm ligging ver van beide wereld, voor ons niet voor herhaling vatbaar.