@CamperGian
- 2014
- Mobilvetta Kea Altro
- 2017
Optimaal. Op een steenworp afstand van de promenade langs het meer en de kerstmarkt. zeer grote staanplaatsen.
parkeerplaats voor campers op grind handig bij de roltrappen, naar het fort, de kathedraal en het centrum. Tarief 8 euro voor 24 uur. comfortabel en schoon laden en lossen.
geweldige plek, hot mail inbegrepen in de prijs. Kosten voor juli en augustus 12 euro elke 12u. overige maanden 10 euro per 12 uur. U komt binnen door op de toets naast de balk te drukken en verlaat de tektonische kaart. u betaalt aan het einde met munten of papiergeld. vlakbij is het Lido met zwembad, strand en parasols. centrum op 2 km.
rustige plek, en al de tweede keer dat ik stop. winkels op 50 m. klein meertje waar gezwommen kan worden. snackbar op 50m.
De prijzen zijn aangepast naar 18,00 euro zonder stroom en 20,00 met stroom. Ik bleef niet overnachten, het leek duur voor de plaats, een beetje geïsoleerd. het centrum is alleen per scooter te bereiken.
Prima voor een nacht of twee. op zaterdagavond zijn er veel jongens die elkaar ontmoeten met luide muziek. Bij de nabijgelegen club kun je ter gelegenheid van evenementen eten. anders is het gewoon een bar. Laden, lossen en water.