@CamperHarmsen
- 2020

wat een bullshit hier. een kaal grasveld langs een drukke doorgaande weg, een parkeerplaats voor je neus, geen enkele voorziening en dan €15 per nacht betalen. terwijl de QR code ook nog eens niet werkt. vervolgens wordt er gecontroleerd door 2 enorm vriendelijke mannen (niet dus) die zeggen dat het ons probleem is. voor ieder die plannen heeft om hier heen te gaan, doe het NIET!! TOT NOOIT MEER!!
prima plek voor de off grit camperaar. geen faciliteiten en de prullenbakken zatten propvol. jammer dat er mensen zijn die dan hun afval er bij zetten. was een grote groep (10 campers) aanwezig die hier vrijwel ieder weekend staan en wat luidruchtig zijn. rustige plek en mooi fiets en wandel gebied. in de buurt een meertje waar de honden in het water kunnen en mogen spelen.
mooie locatie, 3,- per dag extra voor stroom. aardige en nette beheerder. bij aankomst krijg je lokaal gebrouwen biertje. mooie omgeving voor wandelen, fietsen.
vandaag en een nacht heerlijk rustig gestaan. overdag komen veel plaatselijke mensen de honden hier uitlaten. maar later op de avond, gehele rust. super plek!!!!!!
Mooie rustige plek! de boer gesproken van wie de landbouwgrond rondom deze plek is. Meneer vind regelmatig leeg gegooide chemische toilet afval op zijn land. Mensen laten we deze fantastische plek behouden, om wat voor afval dan ook op een verantwoorde manier af te voeren. Hiermee behouden we zulke gratis plekken. Als het aan de boer ligt wordt deze plek opgeheven.
prachtige plek als je van de rust en natuur houdt. is plek voor circa 20 campers. prullenbakken aanwezig. het dichtbijzijnde restaurant is niet aan te raden. vet eten en chagrijnig personeel.