@CamperHenk62
Augustus 2026
Sitecode: 195900
Let op!! Straat adres ligt aan een doodlopende onverharde weg. NIET GEBRUIKEN voor de navigatie! De Rustplaats ligt gewoon aan de doorgaande weg (en is geweldig).
Eens met Robcars: ondermaatse CP voor schandalige prijs. Bij Stavanger stonden wij op de stadscamping voor minder geld, op gras en met prima faciliteiten. Dit is gewoon makkelijk geld verdienen met slechte faciliteiten en alles maar laten verloederen.
Juli 2026
Sitecode: 197249
Schijnbaar nieuw aangelegde CP (juli 2026) op 1100 meter hoogte op de Dagalifjell. Schitterend uitzicht over de hoogvlakte en volop wandelmogelijkheden. WC en douche achter restaurant aan de overkant van de weg was netjes. Betalen via QR code, alles in het Noors. Gelukkig wat uitleg op het bord bij de ingang.
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Wij vonden deze CP teleurstellend gezien de eerdere reviews. Je staat in feite op een parkeerplaats met grof grind en een paar stroomaansluitingen (geen CE, wel voldoende stopcontacten). De toiletten zijn ondermaats: gammele deurklinken, lichtschakelaar hangt los in de muur, geen licht in de wc, alleen in de hal, geen WC papier meer, geen verwarming. De huisjes op het park kijken op de rivier, de CP niet.
Mei 2026
Chaos bij drukte, anders prima. Wij kwamen de dag voor Hemelvaart op een rustige camping. Op Hemelvaart stroomde de camping vol en iedereen die toegelaten werd moest maar een plekje zoeken. Geen goed beheer want onduidelijk hoeveel plaatsen er zijn. Verder conform eerdere reviews en op zondagavond na Hemelvaart weer grotendeels leeg.
Sitecode: 12075
Camping is nu grotendeels camperplaats met zo'n 20 plaatsen, aangegeven met rood-witte ketting op kleine paaltjes. We waren op goed geluk aangereden en kregen nog een plekje hoewel bij het hek stond dat hij vol was. Nieuwe douches maar toiletten verouderd. Mooie plek op loopafstand van centrum.
Mooi gelegen vlakbij centrum. Let op: voor het naastgelegen servicepunt heb je muntjes nodig, ook voor water om de cassette te spoelen. Ze zijn verkrijgbaar bij de lokale middenstand. Of je haalt water bij de openbare toiletten aan de overkant van de weg.
Mooi gelegen terrein, maar sommige plaatsen zijn erg klein, dus vroeg aankomen loont. Water tappen is lastig, tenzij je een slang hebt met een Gardena eraan, of een dubbele koppeling. Slechte afwatering rond de kranen en loospunt.