@CamperHenny!
- 2018
misschien kwam ik op een heel ongelukkig moment (3 juni), maar de omschrijving maakte mij enthousiast totdat ik bij de camping kwam. op deze camping was geen golfbaan of haven te bekennen. het zag er allemaal wat troosteloos uit. ik ben weer weggegaan.
Eenvoudige camping die zich op internet beter presenteert. Eenvoudig sanitair, maar een goed restaurant en koffie stond altijd klaar.
Sitecode: 19318
Grote camping met vriendelijk receptiepersoneel. het sanitair is eenvoudig te noemen. De horeca is zeer matig.
eenvoudige camping dichtbij het strand en ook een overdekt zwembad. het sanitair is eenvoudig te noemen.
prachtige camping, die aan al je verwachtingen voldoet: mooie plaatsen, nieuw sanitair dat goed wordt onderhouden. Prettige bediening. De plaats Ribe is zeker een bezoek waard.
Mooie camping met goed en schoon sanitair. zwembad was al open. vriendelijk personeel. Ebeltoft en het fregat Jilland beide op loopafstand. Een aanrader.
mooie camping met alle voorzieningen van hoog niveau. de afwezigheid van personeel en het boeken en afmelden via een systeem staat mij tegen. inderdaad moet je overal extra voor betalen: warm afwaswater, water voor de camper etc.
een prachtige camping met luxe voorzieningen. Alles wordt zeer goed onderhouden. zeer vriendelijk personeel. Ribe is op loop- of fietsafstand. Echt een aanrader.
Wat een geweldige plek om te verblijven. Ik was daar eind mei. De sfeer was zeer hartelijk. eigenlijk was de camping vol, maar voor mij werd toch een plek gezocht. Een geweldige ervaring. op verzoek wordt je naar het centrum gereden. ik wil jullie nogmaals heel hartelijk danken