@CamperJonny
Lid van Campercontact sinds 2020
Lekker rustig. Wandelen en fietsen in de omgeving. Anders gewoon ontspannen. Geen winkels in de buurt, minimaal 15 km naar de dichtstbijzijnde supermarkt.
Je hebt absoluut compensatiewiggen nodig. Onduidelijk waar u de toeristenbelasting moet betalen als u laat aankomt en vroeg wilt vertrekken. Verder een mooie en rustige parkeerplaats. Al met al slechts zes sterren, aangezien er elektriciteit, water en afval is.
De zeer mooie locatie is niet veel waard: jongeren komen en gaan tot laat in de nacht met auto's en luidruchtige motoren. Dankzij Corona is het zelfs erger dan voorheen! Deze parkeerplaats is daarom alleen aan te raden bij slecht weer, dan blijven de vervelende jongeren weg.
Sitecode: 2066
Helaas moet ik hier nogmaals op wijzen nadat ik herhaaldelijk campers heb gezien met te grote voertuigen: alle bruggen die er naartoe leiden zijn tot max. 5 ton vrijgegeven en erg smal. De straatnaamborden hebben een goede reden! Eigenlijk een fijne parkeerplaats, maar alleen voor kleinere campers en zeker niet voor combinaties met extra breedte!
Direct naast de landweg, vrachtverkeer de hele dag en soms 's nachts. Geen troost, niets.
Het maakt niet uit of dit veld goed is of niet. Het is cruciaal dat men zich bewust wordt van de gruweldaden van onze naaste voorouders die het niet lang geleden was. Het is voor ons Duitsers een schande wat onze eigen mensen ooit deden en wat ze goed vonden en tegenwoordig zijn er altijd mensen die het ontkennen. Ga daarheen, bezoek, blijf overnachten, bezoek, reflecteer. En rouwen.
Overdag altijd vol en erg luid vanwege motoren van heel vroeg in de ochtend tot heel laat in de avond. We vertrokken geïrriteerd, net als 3 andere camperbestuurders.
Naast de deur is een groot schoolcentrum. Daarom alleen aanbevolen tijdens de schoolvakanties. Tijdens het schoolseizoen veel lawaai van 's ochtends vroeg. Onze slaap werd erdoor verpest. Degenen die geen problemen hebben om om 6 uur op te staan, zijn daar relatief goed.
Afhankelijk van de windrichting kan de snelweg erg luidruchtig zijn. Niet aanbevolen bij oostenwind. Maar dit is overdag niet merkbaar. Het is dus oké voor de (picknick) pauze tussendoor.
Ben hier begin juni 2020 geweest. Goed aangegeven, maar geen markering direct op de site. Je deelt de parkeerplaats met normale auto's. Anders rustige, mooie locatie. Helaas stinken de afvalcontainers ondraaglijk. Laat geïrriteerd achter. Vanwege de stank slechts 3 sterren. Anders zou het 6 of 7 sterren zijn geweest.
Er is een parkeerplaats, maar deze staat alleen aangegeven voor auto's. Dat wil zeggen mobiel meer dan 2,8 ton zijn niet toegestaan.
Rustige ligging. De ruimte is echter nauwelijks geschikt voor mobiel van meer dan 5 meter. Ook niet veel aantrekkelijker dan een parkeerplaats. Vandaar slechts 4 sterren.
Een behoorlijk vieze plek, de foto's zeggen het allemaal! Er is ook het geluid. 24 uur lawaai zonder pauze. Geërgerd bleef rijden.
@ Dorpsjongerenervaringen Ik heb geen zin om mijn regels aan de dorpsjongeren uit te leggen als ze zich niet correct gedragen. Vooral in het weekend, wanneer het weer redelijk goed is, doen mensen graag een ronde of twee, stoned of genieten van alcohol. Hoewel ik niet wil weten of de chauffeurs zich aan de alcohollimiet houden. Dus ik blijf bij mijn enige ster voor deze plek. Overigens was ik in de late herfst weer op. Dezelfde game met opnieuw geforceerde muziek. Maar het is waar: er is nu een afvalcontainer. Hopelijk wordt het gebruikt of is het geen prullenbak voor het verwijderen van afval dat daar niet thuishoort.
Er is niets veranderd in mijn positieve indruk na mijn eerste bezoek enkele jaren geleden! In tegenstelling tot Los Escullos is alles hier. Bovenal is de prijs van de overnachting transparant. Het is slechts een paar minuten naar de zee bij San Jose. Er gebeurt 's nachts niet veel op de landweg voor het plein. De medewerker op het plein is erg vriendelijk en behulpzaam.
Niet echt heel leuk. Nog 8 sterren van mij: in dit gebied kost alles meestal veel geld, en hier is het eindelijk gratis. En niet te ver van de zee.
Ik moet mijn oude beoordeling corrigeren. De plaats is gewoon niet langer aanbevolen. Hoewel het eigenlijk goed weer was, was het daar behoorlijk vies. Er was 's nachts ook veel gaande op de landweg. We pakten onze spullen in het midden van de nacht en gingen naar Dantxarinea, waar het veel beter en ook gratis was.
Natuurlijk ben je hier niet helemaal alleen, dat moet je van tevoren weten. Maar dicht bij goede winkels. Je kunt ook veel goedkoper tanken dan in Frankrijk. Voor mij de echt goede aanbeveling voor een veilige en rustige nacht. Overdag een beetje hectisch, maar alleen zolang mensen in de winkels winkelen. Dat kalmeert 's avonds snel. Geweldige plek!
Een beetje luid tijdens de week. Maar aanbevolen in het weekend.
Misschien niet visueel aantrekkelijk, maar ideaal gelegen. Aubusson is een ideale stop onderweg. Er is veel op het terrein dat de camper nodig heeft. De parkeerplaats is niet direct naast de hoofdweg, maar dat is een echt voordeel. U hoort dus geen luide vrachtwagens en kunt uzelf trakteren op een echte pauze.
Geweldige plek! Ik was er in de zomer van 2019, erg mooi en goed onderhouden. Beter dan het plein in het midden van Lapalisse! Veel stiller, veel schoner. 10 sterren voor deze parkeerplaats.
De parkeerplaats wordt aanbevolen. Rustige, mooie omgeving. De regio lijkt te zijn gestopt, dat is de charme. @ womodriver10: de Weser is niet in de buurt van het plein. Er is hier ook geen rege.
Het thermale bad was het beste aan deze parkeerplaats. Maar dit is niet langer actueel, dus ik heb maar 3 sterren. Momenteel bouw je in het thermale bad, maar verzamel je de volledige toegangsprijs. Er is tijdelijk geen apart gedeelte met warme douches in de sauna. Slechts één infusie om de 2 uur! Om terug te keren naar het veld: zonder een goed thermaal bad is het veld geen aanbeveling waard
Ik voelde me vergelijkbaar met de andere camper "Nelson": te luid om te slapen. Er is bijna net zoveel verkeer als op een snelweg. Bovendien is dat te ver naar het duin. We reden naar de betaalde parkeerplaats bij het duin. Het is altijd het geld waard voor gemakkelijker opstijgen! In het laagseizoen kost het daar nog minder. Het enige nadeel: je kunt er niet blijven.
Addendum bij mijn beoordeling: het is de moeite waard om naar de nabijgelegen watervallen te rijden! Bij goed weer zijn de lokale parkeerplaatsen echter vroeg bezet. Dat betekent: ga 's ochtends vroeg of neem de e-bike (deze gaat behoorlijk omhoog). De mooiste zijn de watervallen, als het de dagen ervoor heeft geregend, maar anders de moeite waard.
De toegang op de Maltatalstraße is steil en smal, niet gemakkelijk om te rijden! Denk vooruit! Schilderachtig spectaculair! Vergeet wandelschoenen niet! Er is geen mogelijkheid om te winkelen, dus je moet eerder kopen in de vallei (vlakbij de afrit van de snelweg zijn er een paar zeer goede winkels). Er zijn ook zeer waardevolle ruststops in de buurt van het veld. Overdag bij mooi weer veel drukte, 's nachts rustig. De tol is hoog, maar de KärntenCard (48 € / 7 dagen hoogseizoen) omvat de tol evenals vele andere attracties (https://www.kaerntencard.at/sommer/wochenkarten/).
Mijn beoordeling verwijst naar de tijd vóór de bouwwerkzaamheden: de rustruimte biedt naast een tankstation (AGIP) en een rustplaats voor het ontbijt, enz. Niet veel. Het parkeren voor teams (mogelijk ook voor Womos toegestaan) is zeer eenvoudig te besturen, zonder manoeuvres te hoeven maken. In de zomer van 2019 werd de rustplaats herbouwd en was de parkeerplaats voor campers niet beschikbaar. De bouwmaatregelen zijn momenteel (12/2019) naar verluidt voltooid. Voordat je gaat overnachten, raad ik je aan het benzinestation te bellen: Tel +43 6478/800. Over het algemeen ontvangt deze plek van mij 6 sterren. Het is erg handig en de gemakkelijke toegang is erg goed. Niet goed, het volume is zowel door de nabijgelegen passerende snelweg als het geluid van naderende en vertrekkende vrachtwagens. Maar dat werkt voor een paar uur slaap.
Mijn ervaringen waren hier nogal slecht. De eigenaar lijkt problemen te hebben, omdat het gebied in transitie is (veel bouwplaatsen voor nieuwe gebouwen). Ze zou de gasten moeten onthouden met haar soms slechte humeur. Omdat ik pas na het inchecken had gemerkt, had ik geen andere keuze dan de betaalde nacht te blijven. Over het algemeen vanaf de locatie in orde. De faciliteiten zijn ok, maar niet nieuw. In totaal 7 sterren, vanwege Maria maar 1 ster aftrek. Stamgasten lijken hier de voorkeur te hebben. Wifi was duur, ik gebruikte mijn mobiele dataverbinding liever vanaf de telefoon.
Ik was er aan het einde van de zomer. Toen ik aankwam, was het helemaal druk, gelukkig met mijn kleine campervan, dat er een gat was. Voor de behoefte te klein. Anders een mooie en rustige locatie. Het zou niet slecht zijn als de kerk een kleine bijdrage zou leveren. Helaas is er hier ook de Camper-variëteit die hun geluk oplegt met hun vierbenige vrienden (honden). Er waren verschillende Kothaufen die sommige hondenbezitters niet verwijderen. Conclusie: oké voor een nacht, als je ruimte vindt. Eigenlijk zou het 8 sterren in de beoordeling zijn geweest, maar 3-sterrenaftrek voor de poepende straathond.
Niet alles is hier perfect, maar het is gewoon mooi. Eenzame locatie, een paar schapen, nauwelijks meer. Twee kleine problemen: veel mieren en winkelen vrij ver weg.
Duur, ja, maar ook erg goed! De locatie maakt de prijs hier. Vanaf de snelweg gemakkelijke en snelle toegang, minder dan 10 minuten, top! Er is een goede reden waarom zoveel kampeerders hier komen. Veel vaste klanten die hier elk jaar een paar dagen doorbrengen.
Niet erg romantisch, maar de nabijheid van de A75 maakt deze plek ideaal voor een overnachting op de rit naar het zuiden of noorden. U hoeft ook niet de steile bergweg naar Millau te rijden. Minder dan 5 minuten van de snelweg. Ideaal! We hebben dit al meerdere keren gebruikt.
Het is waar, wat staat er in de beschrijving ('s nachts gratis), maar wie wil er' s ochtends voor 8 uur vertrekken? Het is hetzelfde met de reis. Wie komt na 18.00 uur aan? Daarom is de categorie "gratis" misleidend. Anders een mooie plek. 'S Nachts stil. Overdag met mooi weer is het vaak vol, niet alleen in de zomer. Mogelijkheid om in het meer te zwemmen, maar niet direct op het veld en te voet een beetje ver.
Zeer mooie en zeer rustige locatie. Voor 10 euro maar de douche kan worden opgenomen, misschien met een douchemuntstuk / 5 minuten. Anders aanbevolen. Caravans zijn hier ook toegestaan. Prachtige wandelmogelijkheden.
De negatieve beoordelingen die ik gedeeltelijk kan begrijpen. De plaats is rustig. Er is voldoende ruimte beschikbaar. Wat is niet zo goed: in de regen, grote plassen, zodat de plaats onbruikbaar kan zijn. Bovendien liggen de prijzen op de bovengrens. Slechts een paar jaar geleden moest u hier veel minder betalen. Achern zelf is een kleine, mooie plek. 'S Ochtends kunt u vanaf het veld een kleine wandeling naar de bakker maken. Aan de zuidkant van het dorp is een grote, goed gesorteerde supermarkt (Edeka). Als de plaats goedkoper was, zou ik meer sterren geven. Dus het is genoeg voor 6 sterretjes.
Voor zover ik weet, is dit jarenlang geen parkeerplaats meer. Mijn beoordeling verwijst naar de tijd. De plaats is eigenlijk prima. Hij is niet erg vlak. Zonder hellingen sta je nauwelijks horizontaal. De locatie is rustig, omdat het buiten de gebaande paden ligt. Het is daar niet zo leuk. Duidelijke parkeerplaats sfeer. Als de ruimte nog steeds beschikbaar is, is dit een plek voor een korte, rustige nacht. Niet meer. Vanaf de snelweg A5 minder dan 10 minuten.
Als je hier overdag bij goed weer aankomt, kun je je misschien ergeren. Maar als de daggasten weg zijn, is het in elk geval fantastisch mooi! En als je 's ochtends wakker wordt met de geweldige zwarte woudlucht, weet je waarom het een van de mooiste plekken in het noordelijke Zwarte Woud is hier. De baan is vooral geschikt voor wandelaars en fietsers. De mogelijkheden zijn hier bijna onbeperkt. 1 ster aftrek, want er is hier niet veel behalve een paar toeristische voorzieningen. Volgende winkelen in Forbach, ongeveer 10 km
Als een pure parking 10 sterren. De locatie naar de stad is geweldig! Met het parkeerticket kunt u op doordeweekse dagen gedurende de dag het openbaar vervoer in het stadscentrum (voordat u zich moet informeren, als dat nog actueel is)
Hier scheidt het kaf zich van de tarwe: wie denkt dat het noodzakelijkerwijs een grote camper moet zijn, die vrij vaak zal komen bij het aankomstzweet. De vakantieganger kijkt uit naar een compacte camper :) Daarmee bedoel ik dat het beter zou zijn om hier een camper te rijden met een lengte van meer dan 6 meter en een breedte van meer dan 2,10 meter.
Prachtige plek, rustig 's nachts. De parkeerkaartcontrole kwam meerdere keren voorbij, wat ook goed bleek te zijn: gelijk aan 3 campers wilden de rekening bijten! Toegang via SLO via de Loiblpass is niet voor bangeriken: zeer steile afdalingen over tientallen kilometers. Dat zou je eerder moeten weten!
Leuke camping. 1 x op en neer met de kabelbaan (direct naast de camping) per verblijf inbegrepen, evenals bezoek + rondleiding door het kasteel de moeite waard. Loop door weiden naar de plaats. Sanitair is erg leuk, tenminste toen ik daar was (2018). In het hoogseizoen is het hier druk. Normaal tarief is hoog, met ACSI Campingcard (momenteel € 20) meer dan ok. Toegang via de pas Obertauern is steil, afgesloten voor teams en niet aanbevolen. Van Tauerntunnel / St. Michael ongeveer 15 minuten.
Een rustige camping aan de Ossiacher See. Weg van de drukte van andere plaatsen. Met de fiets door een prachtig natuurgebied naar de badplaats aan de noordkust in een paar minuten.
Als u absoluut aan het strand wilt parkeren en slapen, moet u diep in uw zak graven en tegelijkertijd zonder service doen. Anders een mooie plek. Uit het gevaar van inbraak werd niets gevoeld, maar dat merk je altijd pas wanneer het gebeurde. Ondanks alles, slechts een magere 4 sterren, omdat gewoon te duur. Helaas is er geen alternatief in het gebied, afgezien van de campings, die in het hoogseizoen ook hun prijzen verpesten.
Voor een pauze tussen prachtig. Dit verwijst naar de 8 sterren. Er moet echter worden opgemerkt dat vanwege te veel camperbestuurders die zich niet aan ongeschreven regels houden, de Zweedse tolerantie zijn grenzen heeft bereikt. Als er staat dat je een pauze kunt nemen, maar kamperen niet is toegestaan, moet je je eraan houden. Dit geldt ook voor de andere rustplaatsen van Trafikverket (staatsbestuur / Betrieber). Let op de informatie in de link naar de operator van het rustgebied. Helaas is deze plek ook misbruikt door potentiële avonturiers. Hoe lang de gemeenschap waartoe dit rustgebied behoort aarzelt, hangt af van elke individuele gebruiker van het rustgebied.
Bij het parkeren realiseer je je dat hij was ingericht met aandacht voor detail. De prijzen zijn niet bepaald laag, voor elektriciteit betaal je dure 55 cent / kWh. Hoewel eco, maar thuis betaal ik minder dan 30 cent. Er is ook geen sanitair huis met toilet / douche. Daarom "slechts" 7 sterren. Anders zouden het 2 sterren meer zijn.
Geweldige camping. Slechts een paar minuten van het dorp. Gemakkelijke toegang. Zeer rustige locatie tegenover een prachtig strand. In het hoogseizoen te vol, maar verder absoluut aan te bevelen.
Zeer mooie camping. Veel bomen en net voldoende schaduw. Met ACSI-campingkaart voor 20 €. Helaas veel honden en veel ontlasting onderweg van kamperen naar het wilde strand. De helling van de plaats naar de camping is moeilijk te rijden. Potholes zijn slecht.
De douche is geweldig, maar koud ... brrr. Rustige locatie. De plaatsen zijn erg krap. Zelfs in- en uitstappen kan een probleem zijn. Vanaf de snelweg slecht of niet aangegeven.
Zeer mooie locatie en goed voor een pauze, maar helaas nauwelijks voor een overnachting, omdat direct naast de gedeeltelijk drukke landweg. Toch 8 sterren, want een leuke pauze overdag is ook wat waard.
We waren daar in 2018 met vrienden die er 1 week waren. De plaats is erg mooi, maar het is ook vrij eenvoudig en typisch voor het land. De vele bomen zorgen voor schaduw, wat een probleem is voor grotere kampeerders, vooral hogere voertuigen (hoe dan ook) moeten worden geëlimineerd. In het laagseizoen met momenteel 24 Euro (2019 zie homepage) geen goedkoop plezier.
Mooie locatie, zeer aardige bestuurders, behoorlijke parkeerplaatsen, maar misschien een beetje kort voor grote campers. Even schaars is de oprijlaan. Ik kan dit niet aanbevelen aan bestuurders van grote voertuigen.
Je moet het vooraf weten: de plaats is groot en een typische gepensioneerde plek om de winter door te brengen. De percelen zijn groot genoeg voor gewone kampeerders en zelfs grote volledig geïntegreerde hebben naast ruimtetekort gebrek. Wat u stoort: veel honden of hondeneigenaren die er niet om geven waar de vierbenige vrienden hun stapel maken. Gelukkig nemen sommige hondenbezitters de stapels mee, maar lang niet allemaal! Over het algemeen wordt de plaats in het laagseizoen aanbevolen, als u de ACSI Campingcard heeft. Dan kost het 18 euro. Ik zou er niet meer voor betalen.
Geweldige plek. Geweldig klein stadje. Voor ons de beste plek in het hele gebied! De laatste keer dat we er waren, was alles bezet (geen wonder). We zetten ons op de grote parkeerplaats ernaast, die de gendarmerie had aanbevolen te verdragen. Geen idee of dat is toegestaan ... maar als zelfs de lokale politie het heeft toegestaan ... De plaats heeft veel om je hart sneller te laten kloppen. Bovendien kunt u genieten van een heerlijke wijn in het restaurant met een schoon geweten en hoeft niet achter het stuur verboden, het veld ligt direct naast de prachtige oude stad.
De parkeerplaats is goed onderhouden. Maar helaas absoluut dode broek. Er is zelfs geen bakker. Daarom reed ik door en bleef op de plaats in Bourganeuf. Het heeft alles wat je nodig hebt, in tegenstelling tot deze eigenlijk prachtige plek in Montboucher. Afgezien van ons waren er nog 4 campers, maar ze gingen om dezelfde reden om dezelfde reden.
Sitecode: 2066
De aanpak is lastig: zeer smalle straten. In tegenliggers zweet je. Niets voor voertuigen van meer dan 2 meter breed! Op weg naar het veld moet je een heel smalle brug nemen. VOOR Semi-geïntegreerde en volledig geïntegreerde campers ZONDER AANBEVELING !!! Bovendien, GEWICHTSBEPERKING op de kleine bruggen !!
Sitecode: 19413
Aanzienlijk aangenamer dan de andere campings in de buurt. Toen ik op Didota was, was het gelukkig niet het gepensioneerde paradijs van Midden-Europa. Als u animatie voor gepensioneerden wenst, beter niet voor Didota.
Nieuw is dat u 5 € moet betalen voor deze eerder gratis plaats. Het is niet veranderd. Voor VE moet je weer extra betalen.
Twee weken geleden waren een paar vrienden van mij teleurgesteld in deze plaats, zoals ik vorig jaar en andere vrienden in juni 2019. Het was allesbehalve mooi: vies, hard, onzeker. De plek ziet er op het eerste gezicht heel leuk uit, maar als er weer het soort kampeerders is die voor niets zorgen (na mij de zondvloed), heb je geen prettig verblijf. Het is waarschijnlijk beter vanaf oktober, maar zolang het weer stil is, heb je geen goede keuze gemaakt. Bovendien, met 17 € nauwelijks goedkoper dan een normale camping.
Ik kan niet meer dan 3 sterren geven. Als de nieuwe ringweg klaar is (over een jaar of twee?) Het kan zijn dat de plaats verbetert, maar helaas niet. De plek is oké voor een zeer korte picknick.
Zeer lawaaierig, vaak vrachtwagens op de hoofdweg. Heel goed voor een korte nachtrust.
Topaanbeveling! Naast het prachtige oude centrum. Wat wil je nog meer? Veel rustiger dan de andere plaats van Paray-le-Monial.
We werden vroeg in de ochtend wakker gemaakt door veel auto's op straat naast het plein. Geen goede aanbeveling, als u op zoek bent naar vrede.
Eigenlijk geweldig. Helemaal mooi gelegen, dat verwacht je gewoon niet in Frankfurt en omgeving. Naast het veld begint de metro, wat ook erg handig is. Niet in orde is het te duur tarief. 7 € voor een eenvoudig parkeren is bijna woeker. Het is niet eens een privé parkeerplaats. Zonder service.
Niet erg leuk, maar niet slecht. Niet ver van de snelweg.
Zeer mooie camping.
Nieuw sanitair huis, kleine en schone toegang tot het meer, prachtige percelen op terrassen. Over het algemeen bijna perfect. Het enige nadeel is dat de plaats in het seizoen wordt overschreden, ook in de weekenden is de rust verstoord.
op slechts 150 meter afstand is de feeder naar de snelweg. Volgens luid is het op het veld. Weekend maar stil, want dan rijden er geen vrachtwagens. Voor de korte pauze gedurende de dag is het veld echt goed, maar alleen ervoor.
Alles was prima hier in het verleden, helaas niet meer! De receptie bij de ingang is niet bekend, geeft soms verkeerde informatie. De prijzen zijn voor de aanbieding overdreven. De douches zijn alleen lauw. De supermarkt is te duur. Rustig van maandag tot donderdag. In het weekend maar helemaal luid, ook door de rock-muziekbar naast het plein. Ik zal nooit teruggaan.
Helaas moet mijn beoordeling worden gecorrigeerd. De plek zelf is nog steeds mooi. MAAR: de jongeren uit het gebied worden erger. Het vuil van de avondvlagen van het drinken van overblijfselen, vrede is moeilijk voor te stellen. Ik zou willen, als de plaats een slagboom met parkeerkaartjes (bijv. 5 € / nacht) zou hebben, maar een toilet en vuilcontainer. Het is vreselijk om te zien hoe weinig mensen die niet weten wat erin zit, een idylle vernietigen met hun gedrag.
Mooie verzorgde camping. Vanaf de snelweg (RCEA of N70) slechts 5 minuten. Helemaal stil en schoon. Ik was zeer aangenaam verrast en zal de plaats zeker opnieuw bezoeken.
Sitecode: 1982
Ik kwam daar weer. De plaats is het betere alternatief voor die in Le Cheix. Hier kunt u vaak een manier vinden om te blijven. De plaats is mooi. Een goede Carrefour met tankstation maakt het aanbod compleet.
Als dove persoon zul je hier veel plezier hebben. De locatie is geweldig, strand recht tegenover het plein. Nabijgelegen naturist mogelijk. De normale camper zal echter snel geïrriteerd raken door de vele vliegtuigen. Het begint om 6 uur 's ochtends. Naar verluidt om 23 uur vrede, maar verre van dat! Vermoedelijk zijn er een aantal uitzonderingen op het vliegverbod. Dat het personeel onvriendelijk was, kan ik niet bevestigen. Het is geen bekende plaats.
Volledig uitgerust. Maar heb je dat nodig? Standplaats afhankelijk van het seizoen en de situatie op het veld van 26 € tot 63 € plus persoon kost 6,50 € tot 9,50 €. Oké, de kracht is inbegrepen. Alleen de moeite waard voor langdurig verblijf.
Direct naast de snelweg 23. Omdat je een heel goede nachtrust moet hebben om dat mooi te vinden. Echter, ideaal gelegen voor het kleine stadje. Daarom nog steeds welwillende 6 sterren.
Zeer mooie locatie direct aan het meer. Niet goedkoop, maar zeer comfortabel.
Kumm man röwer, ick gew 'di' ne Birn. Een cultureel hoogtepunt aan de poorten van Berlijn.
Voor de dag om te parkeren op volgorde. In de omgeving zijn er metro en S-Bahn met snelle verbinding naar de stad. Het Olympisch Stadion is het bekijken waard. Er zijn gidsen.
Het is een hele grote camping, dat zou je van te voren moeten weten. De sanitaire voorzieningen zijn goed. Als u niet vooraan bent, zult u niets van de snelweg opmerken. Het strand is een bospad, een paar minuten lopen. Naar Valencia rijdt een bus.
Helaas beoordelen sommige kampeerders de openingstijden, wat gewoon niet eerlijk is! De camping is zeer goed gerund. De sanitaire voorzieningen zijn op orde tiptop. Het leidingwater is erg goed. Er is ook een mooi zwembad. Ik wilde maar één nacht blijven, uiteindelijk was het bijna een week. Met ACSI Campingcard in het laagseizoen goedkoper.
Prachtig landschap, zeer mooie camping, zeer aardige exploitant. Het is alleen spaans gesproken!
Met de charme van een servicegebied langs de snelweg. Als je dat al eerder weet, kun je ermee leven. Of VE intact is, kan ik niet zeggen. Voor een pauze onderweg, zonder de A7 te verlaten, is het nauwelijks aan te raden.
Een mooie plaats, maar helaas houden de gebruikelijke verdachten niet in het oog dat een kampeerplaats geen camping is. Verspreid met tafel en stoelen, zodat andere Womos geen plaats vinden.
Eigenlijk alleen in de winter aanbevolen, als je aan het langlaufen bent. In de zomer zijn er betere plaatsen dan Bernau. Met grotere Womo is de reis vervelend op kleine bergwegen. Dat is leuk voor slechts een paar mensen. Van Bernau tot de Feldberg ziet het er dicht op de kaart uit, maar dat is het niet. Er is geen directe weg. Zoals vermeld in de winter voor langlaufers, anders is de vreugde beperkt.
Een leuke plek voor de kampeerders die de regels volgen. Maar helaas ook hier, misschien omdat het gratis is. : thumbsdown: vijf duimen omhoog voor de Womo-vakantiegangers die zich niet aan de borden houden.
Een heel mooie en verzorgde plek. Als u de fiets bij u heeft, kunt u vanaf hier een gemarkeerde, vlakke route naar het centrum van Bremen fietsen (ongeveer 14 km)
Voor de snelle nacht op de A7 in het noorden of op de terugweg. Niet meer, niet minder.
'S Nachts rustig, overdag lawaaierig. Een voordeel is de nabijheid van de A7. Voor één nacht helemaal goed, maar niets meer.
Voor 100 SEK (ongeveer 10 €) krijg je zo goed als niets. De zee stinkt soms walgelijk. Geen aanbeveling voor dit veld.
Helaas wordt de plek niet aanbevolen: jonge mensen uit de omgeving ontmoeten elkaar hier en organiseren spontane straatfeesten. Daarnaast irriteren de overwinteraars wie de centrales bezetten met hun permanente campers.
De nabijheid van het bezienswaardige oude centrum is echt goed.
In het hoogseizoen veel te vol, de toiletten te vies, en te weinig. In het laagseizoen te duur. Ik zie deze plek niet meer terug.
We waren er kort na de vakantie eind december 2018. Hoewel het maar een beetje regende, was het helemaal doordrenkt met grote plassen. Zijn geërgerd in de plaats naar de toonhoogte Murginsel, dat is veel beter.
Behalve voor autoruis tijdens de dag een goede plek om te verblijven. Zeer stil 's nachts. Veel beter dan het veld bij het zwembad, waar het na regen volledig modderig is. We waren er op de vakantie eind december 2018.
Kampeerprijzen voor parkeercomfort. Ik hoef niets meer te zeggen.
Sitecode: 12026
Dicht bij het centrum, en dat is het enige goede ding. Het veld is een relatief lelijke parkeerplaats.
Kleine, gemakkelijke parkeerplaats. In de regen kan het behoorlijk zacht zijn. De weg is helaas gehoord. Het verkeer begint om 5 uur 's ochtends en eindigt om 11 uur' s avonds
Het benzinestation is niet eens goedkoop, zelfs als het er zo uitziet. En dan de Geräsuchkulisse. Om zo te zeggen tussen de snelweg en de snelweg. Ik kan het niet eens zijn met deze toonhoogte.
Ideaal voor kampeerders die zich niet kunnen ergeren aan het 24-uurs geluid van de snelweg en graag veel geld willen betalen. Ik zal niet terugkeren naar deze plek na een verblijf van één nacht.
Helaas is de loop van de tijd niet beter geworden. + relatief ongecompliceerde verbinding met bus en S / U / RE naar het centrum van Berlijn - conditie tamelijk slecht - vliegtuiglawaai
De hoofdstraat voor de deur is erg verontrustend. De spa is leuk. Over het algemeen, maar te duur voor 7.50, omdat elke extra kosten extra zijn. Daarom slechts 5 sterren.
Eigenlijk heel leuk, maar ik vond het helemaal niet leuk. Ik reed toen door.
Schoon en goed. Een kleine rondleiding door de plaats wordt aanbevolen. De locatie van het veld is stil. Vanaf de snelweg zijn er een paar mijlen waard.
Grote camping met keurig grote percelen. De douches zijn niet altijd warm genoeg, wat ik niet alleen moest ervaren.
Geweldige stad met veel parkeergelegenheid. Tijdens de week verstoren de vele lawaaierige vrachtwagens de overdag. Het is 's nachts stiller.
In principe geen slechte plaats, rustig. MAAR: wat zijn deze enige zeer realistische afstandstijden van 9 - 21 uur? Welke Womo-toerist vindt dit geschikt?
Stil 's nachts. Luider gedurende de dag. De fraai aangelegde, terrasvormige planken zijn alleen geschikt voor kleine tot middelgrote Womos. VE was niet in gebruik. We stonden alleen, dus een beetje eng. Dus niets voor scaredy konijnen.
Mooie wandelingen in de buurt met prachtige zonsondergang. Je hoeft alleen maar naar een van de heuvels te gaan.
Zeer goed onderhouden. Stil 's nachts. Helaas bijna geen schaduw.
Zo gaat het. Gemakkelijk parkeren met veel lawaai van de snelweg. Voor 8 euro al bijna woeker. De verontschuldiging "Bodensee" helpt niet.
Zeer mooie locatie en erg rustig. Niet helemaal goedkoop. Te worden aanbevolen voor het bezoek van Vulcania.
Oké, als er geen trein passeert. Mooi is de plek in Schluchsee.
Modderig in de regen en grote plassen zelfs dagen later. Verwijdering en zoet water ongemakkelijk. Anders rustig. Hoewel het gratis is, maar ik ga liever naar de plaats in Bad Dürrheim. Hij is beter en heeft ook een spa naast de deur.
In principe best leuk, maar een hele smalle oprijlaan. Voor ons heeft een andere Womofahrer zijn voertuig bij de doorgang beschadigd, namelijk aan de zijkant en daarboven. Daarom raad ik deze plek alleen aan voor kleinere voertuigen.
Afhankelijk van de gebruikte dienst geen goedkoop ding, aan de andere kant, zijn er geen betere alternatieven in de omgeving.
Eigenlijk in orde, maar ik vind 2 € voor 1 kWh maar behoorlijk overdreven.
Dicht bij de natuur en zeer mooie locatie. Ideaal voor kano-vakantiegangers. Slechts 5 minuten rijden van Argentat.
Eigenlijk heel leuk, maar helaas bijna altijd vol. Daarnaast behoorlijk onrustig aan de weg recht voor de deur, waar de lokale bevolking veel te snel snelt.
Hoewel slechts een grote parkeerplaats. Maar het is zo ideaal dat je er heel goed kunt slapen voor één nacht. Alles is helemaal ongecompliceerd.
Sitecode: 1970
Locatie geweldig en stil. Echter, gedeeltelijk waren er veel gebroken glazen gekneusde Womos op de parkeerplaats. Men zou het voertuig waarschijnlijk niet onbeheerd moeten achterlaten. Heel veel muggen.
Ik kan me niet voorstellen, met de beste wil, welke stadsplanner met deze worp kwam. Het is luid, krap en helemaal niet leuk, de plaats is echt een bezoek waard.
Te duur parkeren. Ik heb zelden toegegeven dat ik tegelijkertijd zo duur en slecht was.
Dit veld is slechts een smalle parkeerstrook naast een drukke straat. Luid tot laat in de nacht.
Absoluut mooie locatie. Helaas zijn de vele vrachtwagens tijdens de week irritant. Jammer.
Behalve de nabijheid van het panoramische bad (wat echt de moeite waard is om te bezoeken), is er niets dat de moeite waard zou zijn met dit veld. Zonder hellingbanen kun je niet staan: de parkeerplaatsen zijn volledig schuin. Voor lange Womos ongeschikt, omdat de plaatsen te kort zijn.
Liederen deze camping is een van mijn minder goede ervaringen. Ongeacht een subjectieve indruk kan men niet één ding ontkennen: deze plaats is erg groot en heeft de anonimiteit van een treinstation. Ik zal niet teruggaan.
Helemaal leuke operator, rustige locatie. Je kunt de sanitaire voorzieningen in een gebouw delen. Ik was positief verrast over dit veld.
Een zeer grote weide met veel ruimte. Dat is bijna een camping. Zeer stil 's nachts. Het sanitaire gedeelte kost extra en is alleen overdag bereikbaar.
Ik had een nogal ongelukkig gevoel op deze plek: te luid, te anoniem. De gasten naast de jeugdherberg hebben extra onrust op het plein gebracht. Maar wat scoort: heel dicht bij het strand (textiel en nudist), en deze plek is echt goed.
Kost niets, biedt geen extra's, behalve een zeer goed wachten voor de veerboot. Maar deze toonhoogte wordt sterk aanbevolen.
Mooi uitzicht. Niet aanbevolen in het weekend, omdat veel jonge mensen zich zorgen maken over laat in de nacht voor veel onrust.
Sitecode: 2046
De locatie is geweldig, maar de hoofdstraat naast de cp geeft veel verkeerslawaai.
Sitecode: 41961
Goed verzorgde standplaats, maar door de snelweg tot 24 uur en vanaf 5 uur veel te luid.
Als niet de vroege spits zo luid zou zijn, zou het een leuke plek kunnen zijn voor een tussenstop tijdens het vervoer. Voor een pauze gedurende de dag is hij het zeker waard.
Het enige positieve aan deze camperplaats is de nabijheid van de veerboten. Voor de wachttijd op de veerboot kun je hier een paar uur blijven. Voor reizigers die net in Zweden aankomen, is deze camperplaats het slechtste visitekaartje.
Slechts één parkeerplaats. Vaak vol. Laat in de avond beter. Rustige ligging. Alleen aanbevolen indien nodig.
Mooie, rustige plek. Te ver van de snelweg. Toen ik in november na regen er, de plaats was erg vochtig.
Sitecode: 19585
De camping kan mooi zijn, maar het is niet de meest noordelijke camping Zweden. Van dergelijke valse claims hou ik niet, en dus zijn er slechts drie sterren. Anders is de vervelende CKE voor deze plek nodig.
Is helemaal in orde. Maar niet meer dan een parkeerplaats zonder romantiek.
Mooie locatie, maar vaak zeer winderig en erg koud 's nachts, zelfs in de zomer. Voor een reis tijdens de dag in orde is.
Sitecode: 11915
Wie echt op de poolcirkel wil overnachten, heeft hier een goede mogelijkheid Anders heeft deze plek niets spannends. Gedurende de dag, soms vol met reisgroepen.
De omgeving is prachtig, maar de camping altijd te vol. De plaatsen lijken liefdeloos. Sanitaire voorzieningen zijn niet altijd schoon. Deze plek is duur en nog steeds niet goed.
Sitecode: 19266
Echt een leuke camping. Rustige ligging, prachtig meer, prachtige zonsondergangen. Winkelmogelijkheden in Kisa op ongeveer 8 km. In het hoogseizoen, soms erg druk.
Ik was veel te luid. Ik ging op na een korte pauze. maar als een parkeerplaats voor sightseeing, is het prima.
De oude stad is geweldig. maar de parkeerplaats is helaas niet groot. Volgens en anderszins niet leuk. Locatie tussen twee drukke wegen, zelfs 's nachts!
Eigenlijk ok. Maar bijna altijd vol. Zelfs vroeg aankomen helpt niet. Sommige kampeerders ook niet erg ruimtebesparend parkeren.
De Panoramabad is prachtig. Maar de ruimtes zijn zeer kort, ook in een hoek. Zonder wiggen niets werkt en op sommige parkeerplaatsen zelfs niet helpen. Ik kan deze plek aanraden tijdens de dag alleen als een parkeerplaats, maar niet om te blijven.
niet aanbevolen, zelfs voor het parkeren. Zeer luid. Jongeren racen hun auto's hard aan een passerende die ene wordt bang.
Het enige wat hier de moeite waard is het zwembad. Anders onaantrekkelijk. Veel muggen. Crash of voetbalveld elke !!! Dag tot ten minste 22 uur !!!
De prachtige spa is echt de moeite waard. Omdat van een aantal hoge tarief voor parkeren is te krijgen over.
VE is ingewikkeld. Lawaaierig 's nachts rammelen bromfietsen bederven de slaap. Ik kan de plaats slechts gedeeltelijk aanraden. Veel beter Bad Durrheim is vlakbij.
duur op het eerste gezicht. Maar je krijgt een heerlijk ontbijtbuffet en prachtige douches. Bovendien verluidt sauna, hebben we geen gebruik. Het staat in het midden tussen de kippen. Wie houdt er niet (ruikt alleen voor de landbouw), niet weer beter komen.
In orde voor de wachttijd voor het vertrek van de veerboot.
Worth eigenlijk alleen als je wilt naar de spa te bezoeken. Hiervoor is de parkeerplaats is ideaal. Anders te duur.
Vilt 200 campers in een stapel. Anders goede locatie voor een bezoek aan de mooie oude stad.
Rustig 's nachts. Lopen snel in de mooie oude stad.
Mooie locatie. Helaas, de snelweg ligt naast de deur niet erg stil. Trucks, zelfs 's nachts.
Zeer mooie locatie, rustig. Naast de deur is het fietspad Velodyssee. Daarom: breng je fietsen mee !!
Zeer mooi, maar helaas ook erg duur. Als een camping aanbevolen, maar alleen als een parkeerplaats met de Womo beter.
Toilet is gewoon ok. Landschap geweldig. Het leidt langs de weg een beetje vervelend tijdens de dag.
Mooie locatie, maar luidruchtig met vrachtwagens.
Sitecode: 21938
De plaats waar we niet willen. Het werkt niet erg schoon. Veel grote plassen na regen. De buurt ziet er uit de huizen direct aan de kampeerders. Je hoeft niet wat privacy. Na een paar uur slapen gingen we.
Niet meer dan een grote parkeerplaats met aparte ruimte voor campers. In het weekend vinden sommige dorpsjongeren dat ze de parkeerplaats als racebaan moeten gebruiken. Verder rustig 's nachts. Vanaf 6 uur onrustiger.
Sitecode: 1970
Obwohl recht groß ist dieser Platz oft voll. Ruhige Lage, schotel. Der Ort lohnt einen Besuch. Immer wieder gern.
Sitecode: 1982
Spijkerbroek Es wirkte ein bisschen schmuddelig. Unklar war auch die Funktion der VE sterf
Schöner Platz, der schnell voll ist. Nicht weit von der RN.
Freundliches Persoonlijk, Sehr Ruhige Lage, Gutes Sanitär, Zivile Preise. Bis in den Ort 15 Minuten zu Fuß oder 5 Minuten mit dem Fahrrad.
Schöner Platz, der in der Hochsaison sehr voll ist. Toilette und Strom incl .; Gute Lage zum Strand. Familiäre Atmosphäre. Ist insgesamt aber eher ein Campingplatz als ein Stellplatz.
Sitecode: 20928
Fascinerende mooie locatie. Er zijn meer dan 4 plaatsen, die bijna altijd bezet zijn.
De plek is groot en ligt dicht bij de E4. Helaas hoor je de E4 duidelijk, dat is behoorlijk vervelend. Ondertussen kost de overnachting SEK 50, als men geen klant van het bedrijf is, en elektriciteit SEK 100. Als klant van het bedrijf is de overnachting gratis en kost de elektriciteit SEK 50. Meer is ook niet geschikt.
Geen mooie omgeving. Luid vliegtuiglawaai van 6 tot 23 uur, soms tot 24 uur. Vrij ver van de stad Berlijn. Altstadt Spandau is echter makkelijk te bereiken. Fiets aanbevolen, aangezien veel parkeerplaatsen en nauwelijks parkeren.
Mooie camping. Erg rustig. Douches zijn een beetje basic.
Erg druk. Vroeg aankomen is belangrijk. Prachtige spa.
Geweldige plek met prachtig uitzicht over de Rijn en het Zwarte Woud, maar te veel luidruchtige jongeren van buurtwijken met luide muziek tot 3 uur of zelfs langer. Niet alleen in het weekend.
Gemakkelijke toegang, maar geluidsoverlast van 's ochtends tot 's nachts.