@CamperKruk
- 2020
Prima camperplaats om vroeg naar de veerboot te gaan. Er zijn 10 plekken beschikbaar en betalen via QR code op informatiebord. Je staat wel langs een weg die enigszins druk kan zijn. Met name van de hele boeren die hier langs rijden. Lekker onder de bomen staan als het warm weer is. Verder geen voorzieningen aanwezig. 100 Kronen (max 1 nacht).
Je moet ruim op tijd reserveren als je een plekje wilt hebben. Faciliteiten zijn prima en plaats is ruim. Uitzicht is ook prachtig. Maar de stank van rottend zeewier is niet te harden, dit maakt het eigenlijk ondraaglijk om te blijven staan. Wij zijn weer vroeg vertrokken.
Een prima plek voor doorreis. Heerlijk gegeten in restaurant, in dat geval sta je ‘gratis’ (normaal 10 euro). Verkeer langs camperplaats valt mee in de nacht. Toilet/douche gebouw aanwezig die schoon is. Speeltuintje voor kids met jeu de boule baan.
Uitstekende plek om vanuit hier Pairi Daiza te bezoeken. Ruime plaatsen met elk elektra. Schoon sanitair met heerlijke regendouche. Aan buitenzijde van toiletgebouwtje afwasplek. Let op, enkel cash betalen mogelijk. Rustige plek met rondom velden met paarden. Bij aankomst staat een bordje met telefoonnummer om eigenaar op te betalen (boer). Spreekt ook Nederlands. Kan ook per mail reserveren.
Prima plek voor een bezoek aan de grotten om daarna te overnachten. 12 euro, hoogseizoen is het 14 euro. In de ochtend en avond komt iemand de betaling ophalen. Vlakke plekken. Lozen, legen chemisch toilet en water tappen zit in de prijs inbegrepen (net als elektra).
Een geweldige terrassencamping. Heel goed onderhouden. Sanitair is subliem, heerlijke regendouche (als je dat wil gebruiken). Broodjesservice aanwezig. Voor kleine kinderen ideale camping met oa speeltuin. Van alles te lenen bij de receptie zoals jeu de boule ballen, ping pong, biljart, tafelvoetbal. Dichtbij centrum oa bakker en supermarkt. Hele aardige eigenaren. Aanrader! Oja prijs incl. wifi die echt uitstekend is!
Prima camperplaats maar terrein loopt wel erg schuin af dus blokken zijn wel nodig. Pal naast buitenzwembad waar je voor 2,20 euro pp kan zwemmen op basis van een Konis card die je ter plekke voor die prijs aanschaft voor 1 dag. Wij waren 15 euro kwijt incl. water en stroom. Tot 13:00 uur is de toeristenbureau open hierna envelop deponeren in de brievenbus. Speelplaats voor zwembad dus voor kids prima plek.
Een mooi kleine echte Franse camping zonder poespas. Prachtig zwembad erbij. Sanitair is oud en kan een renovatie gebruiken (hurktoiletten) maar als je een camper hebt zou dit geen probleem zijn. Aardige eigenaar. Zelfs een snackbar aanwezig waar je oa patat kan kopen (niet geprobeerd). Wij waren 22 euro kwijt per nacht met 2 volwassenen en 2 kinderen inclusief stroom.
Wat een prachtige plek is dit. De plaatsen langs de Moezel zijn gewild en dat is begrijpelijk. Mooi uitzicht en stil in de avond. Loopt een doorgaande weg langs maar weinig last van gehad. Prijs is laag, 7 euro en 4 euro voor stroom. Bij beheerder kun je direct broodjes bestellen die de volgende ochtend klaar liggen buiten op je tafel of stoel. Aanrader! Enkel loospunt en waterpunt ligt ca 200 meter verderop. Voor 1 euro heb je 10 minuten water.
Prima camperplaats mits je aan het einde staat van het parkeerterrein met grind. Anders kijk je tegen oude boten aan. In de avond komt de beheerster langs. Broodjes zijn elke ochtend tussen 08:00-09:30 uur te halen bij een bakker op een camping op ca. 2 km afstand. Zuil voor water en loosplek aanwezig. Tevens speeltuintje met voetbalveld aanwezig. Cochem ca 40 min fietsen.
Hutje mutje op elkaar sta je. Weinig stroompunten aanwezig. Zoeken waar het watertuppunt is. Om 23:00 uur is het nog niet stil, Duitsers die samenkomen met daarbij de nodige muziek. 1 nacht gestaan op doorreis…hier komen wij nooit meer. Prijs is daarentegen wel laag.
Mooie camperplaats aan de Moezel. Wc en douche zit in de prijs inbegrepen en zijn schoon. Water kost 10 cent voor 10 liter (of 1 euro voor 90 liter) maar door de zeer harde straal krijg je uiteindelijk maar 8 liter in je jerrycan. Rare constructie zit rondom het kraantje waardoor je nooit goed je jerrycan kan vullen. Afvalwater loospunt is tevens loospunt van chemisch toilet. Om 09:00 uur komt een bakker langs. Vlakbij restaurants.
Ideaal voor een dagje naar deze dierentuin. Je mag 1 nacht overnachten. Geen voorzieningen aanwezig, enkel vuilnisbak en tot ongeveer 19:00 uur is bij de ingang nog toiletten open. Let wel op, je moet dag van vertrek een parkeerticket voor camper aanschaffen (online of bij ticketshop). Voor inrijden is geen ticket nodig. Volg de borden voor de bussen (P1).
Leuke camping voor een schappelijke prijs. Fijne ontvangst. Plekken zijn ruim. Veld is momenteel erg nat maar op de plek zelf valt het mee. Sanitair is ook prima. Cafe is ook leuk, helaas geen mogelijkheid om te eten hier. Wel een stukje verderop is een grote buitenspeeltuin met restaurant maar die was helaas dicht tijdens ons verblijf. Aanrader voor gezinnen met kleine kinderen.
Wat een geweldige plek is dit 😀. Arjan en Annelies zijn toppers! Ruime plekken, mooi schoon sanitair en bij slecht weer is de nieuwe huiskamer ook praktisch. Lekkere chill plek om boek of tijdschrift te lezen. Kids kunnen lekker in deze ruimte binnen spelen. Leuke omgeving, 20 minuten fietsen en je bent in Leiden centrum. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt in de natuurspeeltuin, die wilde niet weg hier. Wij komen hier zeker nog eens terug!
Sitecode: 12035
Prima camperplaats voor een doorreis. Echter veel plekken zijn bezet met caravans en campers die gehele seizoen staan. Direct langs de Elbe staan is praktisch niet mogelijk in hoogseizoen. Sanitair op de camping gebruikt, hier kun je langer douchen met douchemunt. Kleine campingwinkel met broodjesservice. Plekken zijn ruim en vrije keuze.
Een prima camperplaats voor een doorreis of lange verblijf. Zeker met kleine kinderen ideaal ivm de naastgelegen speeltuin (betaald). Sanitair gebouw is netjes en schoon. Vrije keuze tav plek. Tegen de haven aan zijn de plekken deels verhard, op het achterterrein niet. Aardige havenmeester. Supermarkt, snackbar en grillroom op loopafstand. Lozen afvalwater moet op het grote parkeerterrein. Je kan ook een bootje huren.
Leuke camping met uitzicht op het fjord. Sanitair in orde, mits je het sanitairgebouw kiest nabij de receptie (die is nieuwer). Plekken zijn ruim en meeste met uitzicht. Veel seizoensplekken. Voor kinderen voldoende speelgelegenheden. Gratis Camperclean, ideaal.
Een top camping! Ruime plaatsen in de duinen. De nieuwste sanitairgebouwen zijn super, zowat hotelwaardig te noemen. Ondanks de vele plaatsen is het er rustig. Aanrader!
Je betaalt enkel alleen dat je om de hoek bij Legoland staat. Verder is het te duur voor wat je krijgt. Sanitairgebouwen zijn toe aan modernisering. Je moet geluk hebben als je een doucheruimte kieat, wel of geen haakje, 3 seconden of 1 minuut douchen met doucheknop en wel of geen snel weglopend water. Wij stonden tegen de rondweg aan dus veel geluid van autoverkeer. Maar elders sta je weer dicht op elkaar. Take away zou ik overslaan, niet lekker
Moderne camperplaats. Inchecken bij betaalautomaat is makkelijk. Met kaar kun je stroom afnemen, douchen, water tanken etc. Sanitairgebouw is prima. Gemiste kans dat toiletten niet los zijn van de doucheruimte. Wij stonden op een vlak terrein maar rondom het water lopen de plekken flink af. Ook leuk dat er speeltoestellen zijn voor kinderen.
Aardige eigenaar die je rondleid over het terrein bij aankomst. Er is altijd wel plek. Het zal er gerust stil zijn s’nachts maar toen wij er waren was een feest bij de buurboerderij tot 05:00 uur. De gehele nacht gedreun van de muziek. Jammer dat we hierover niet werden geïnformeerd want dan waren wij doorgereden.
Een nachtje op deze mooie camperplaats gestaan. Eigen plekje uitzoeken, aanmeldformulier invullen en even een berichtje sturen voor een Tikkie (of contant in een envelop). Plekken zijn ruim met stroom. Douche en toilet zijn brandschoon. Voor lange mensen (zoals ik 1.97) is de douche net iets te laag alleen. Mooi bos ernaast om door te wandelen.