@CamperLV
we hebben hier 4 nachten verbleven. Zeer rustige plaats zon en schaduwplaatsen. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Ideaal om fietstochten te doen. Een aanrader. wat we nodig hebben is er.
Sitecode: 195541
Aangekomen om 13u45 kregen wij te horen dat wij moesten wachten tot 17 uur want de receptie gaat dicht om 14 uur. Hebben dankjewel gezegd en tot nooit meer.
prima P om te staan tegenover winkelcentrum om inkopen te doen 4.5km van centrum stad te voet. water en lozen
zeer goede stopplaats voor 6€ alle voorzieningen over de baan groot klooster en groot wijnmuseum spijtig alleen WE open
goede plaats naast arena, geen voorzieningen . veel winkels in de buurt 1km tot oude centrum bezoek grote kerk 1€ oude stad niet veel C

Al de voorzieningen zijn weggehaald denk dat het ook geen parkeerplaats meer is.
losplaats vuil en smerig. Water niet beschikbaar ook niet na telefoon. zijn maar 1 nacht gebleven.
Op 10 november geweest en water afgesloten zijn dus verder gereden.
Kleine plaatsen niet onderhouden en dorp te verwaarlozen.

keurig 7€ betaald maar een maand later een boete van 60,05€. Ik heb wel nog mijn ticket nog als bewijs maar moet deze toch nog betalen tot zij dit hebben nagekeken en dit kan weken duren.

Ruime plaatsen met zitbank aan de camper. Uitzicht op de velden . Vriendelijke dame.
waren hier voor 1 nacht.Prima plaats om de stad te bezoeken.Stroom en loosplaats ok en zeer rustig.

Gaat pas open vermoedelijk op 1 juli en het verblijf is 3 dagen of twee nachten. Inrit is zeer smal oppassen.