@CamperLiisa
- 2020

Sitecode: 19124
Geweldig! Dankzij de gemeente Nässjö! Er zijn 6 plaatsen met elektriciteit en minstens 9 plaatsen zonder elektriciteit. Alle plaatsen liggen op gras. Wastafel met warm water, een douche en twee toiletten. Afval. Strand en barbecueplekken. De prijs voor 2025 voor campers is SEK 200, elektriciteit SEK 50. Geweldig en rustig.

winterseizoen nu, toiletten en douches gesloten. Zeer vriendelijke eigenaar. 10 e/dag plus 0,74/kwh, gratis water. Alleen contant! Prachtige locatie, loopafstand van de stad. Goede wandelmogelijkheden voor honden. Wij verbleven er twee nachten.

Zeer vriendelijke en warme sfeer! geweldige grote gemakkelijk toegankelijke plaatsen. Hier kunnen echt grote auto's komen. Goede warme douche en toiletten. Een keuken met een magnetron en een waterkoker. Een uitnodigende en gezellige bar. Het was leuk om naar dieren, ezels, koeien en kippen te kijken. Begrijp de vorige recensie over de hond niet. Er is maar één vriendelijke jonge hond die vrij rondloopt. Niemand heeft er last van en het lijkt prima te gaan. Heel erg bedankt, ik kom terug.
20 euro contant zonder elektriciteit. De prijs is hier verkeerd om mensen naar buiten te lokken als de andere plaatsen vol zijn. Duitse eigenaar. Twee toiletten met douche. De percelen zijn groot. Zwart water wordt geleegd zonder kraan, wat betekent dat mensen naar de kraan gaan in de buurt van waar "drinkbaar water" staat en daar de toiletten doorspoelen. Grote nee. Er staat dat het in het stadscentrum ligt, maar dat is niet waar, de plaats ligt in de middle of nowhere. het geld niet waard,
Zeer goede ligging nabij de stad. Er is elektriciteit aanwezig dus er is voldoende voor het opladen van de accu en een koelkast. dagtarief 7 e en elektriciteit 3. geweldig voor een nachtrust. Het kan lastig zijn om hier op zaterdagochtend te komen vanwege alle geparkeerde auto's langs de weg. je moet tegen het verkeer in rijden, er staat een verbodsbord waar staat dat de lokale bevolking het toestaat. Ik kwam op een zaterdag FM en het was erg druk. Kom op vrijdag, dan kun je naar de markt die op zaterdag tot 13.00 uur is.
de gangpaden zijn druk, de heg schuurt tegen de auto. de ontlading is erg smal en kort. Geen verlichting, er waren wel een paar lampen maar die brandden niet, het was volkomen donker in de omgeving, het perceel was omgeven door een hoge heg, ik voel me hier niet heel veilig. Als het niet zo laat was geweest, zou ik me hebben omgedraaid en verder zijn gegaan. De hele avond was er lawaai van de tennisbaan. Zal niet terugkomen.
zo'n goede plek voor een of twee nachten! het is helemaal gratis! Maar als je stroom of water wilt kun je daar 5 euro voor doneren. Elke plaats heeft 16A-elektriciteit, eigen water en vuilwaterafvoer. Bedankt Rosental!
goede plek voor overnachting. open 24/7/365, vlakbij Utah Beach