@CamperLuz
- 2020
- McLouis Steel
- 2008
Mooie plek aan de sluizen met uitzicht op langsvarende schepen. Over de sluis ben je zo midden in Harlingen. De betaalzuil deed het niet, maar de EasyPark-app werkt ook prima. Alleen kost dat iets meer vanwege de servicekosten. En de sessie duurt gewoon 24 uur, niet tot 23.59 uur. Mogelijk is dat aangepast, maar geen zorgen dus.
Wat een fijn plekje. Nu op donderdagavond heel rustig. Ja, je hoort auto's langsrijden, maar je staat op een P midden in de stad met alle voordelen van dien. Je kunt hier 3 dagen staan voor € 5,- per dag (8-19 uur). Wij kwamen pas om 21 uur aan, dus morgenochtend betalen. Als je dat met je telefoon/app doet, kun je lekker in je bed blijven liggen. Gratis water, 6A stroom en alle winkels op loopafstand. Hoogeveen, dank je wel!
Hele fijne plek hier. Ruim, rustig, mooi uitzicht, nieuw en schoon sanitair en op de naastgelegen camping van dezelfde eigenaars een thee- en pannenkoekentuin (ook zelfgebakken pizza's!) waar je zit onder de appel- en perenbomen. Rustieke omgeving, het centrum met groot winkelaanbod dichtbij. Hier klopt alles.
Wat een desolate toestand. En wat moet het worden ... Nu is bijna het hele parkeerterrein met Heras-hekwerken afgezet. De paar plaatsen voor campers moet je bereiken door de berm. Het ligt pal naast de rotonde aan het begin van de parkeerplaats, waardoor je de hele dag tussen de heen en weer rijdende auto's staat. Waarom niet aan het eind, aan het Veluwemeer? Aan-uitnet werkt prima, maar parkeergeld betalen niet; p/d - 23.59u. En dan, je bed uit?
Fijne locatie om de stad te verkennen. Zeer schappelijk tarief van 8,- voor een dag, incl. stroom, want die is gratis. Zondag geen parkeergeld. In deze periode (winter; koud en regenachtig) heerlijk kunnen slapen, want het is heel stil 's nachts. Alle voorzieningen aanwezig.
Prachtige plek zo dicht bij het centrum. Ruimte, uitzicht. Er staat inmiddels een kliko voor afval. Minpunt(jes) aan het sanitair is dat er 2 plakhaakjes hangen voor je douchespullen. Die vallen dus meteen van de muur. Tip: neem een big shopper mee met je spullen en zet zie op de grond. Er is ook geen (klap)krukje om iets op te leggen of je kleding op aan te doen. Maar we komen hier graag weer!