@CamperMarioAvontuur
Prachtige kleine camping tussen reuzen van bergen. Vriendelijk ontvangst. Sanitair uitstekend. Mooie uitvalsbasis voor Tour-klassiekers. We komen zeker terug.
Weg van de drukte aan de kust! Zeer vriendelijk ontvangst. Relatief goedkope camping met restaurant en zwembad. Grote terrassen camping die niet druk aandoet. Sanitair kan schoner maar is niet hinderlijk. Voorzieningen in de omgeving schaars, wel een cafetje op 10 minuten lopen. Aanrader om kustplaatsen te bezoeken en in het zonnetje te relaxen.
Dat broodjesservice en een restaurant geen indicatie is dat het wel goed zit bewijst deze camping. Het ontvangst was vriendelijk maar ongeïnteresseerd. Verder heb ik zelden zo’n sfeerloze camping gezien. De douches waren een aanfluiting, een zwak lauwwarm straaltje die je eerder afkoelen dan opwarmen. Het is goedkoop, dat wel, voor 1 nachtje kan het net.
Ondanks dat een zeer geordende camping met hegjes en hekjes mij niet zo aanstaan geef ik deze camping 4 sterren. Het personeel is onwijs vriendelijk, het sanitair is geweldig, keet met Duits gebak en oa. Aperol Spritz. Naast de Camping een zwemgelegenheid. De omgeving en nabijgelegen dorp komt regelrecht uit een Duits sprookje.
Perfecte camping. Geef mij maar een rommelige camping met krakkemikkig sanitair (wel schoon!), en een eindbaas van een campingbeheerder die ALLES doet in zijn auto. Broodjesservice is geniaal (waarom? kom maar eens kijken!). Er zijn genoeg voorzieningen op loop/ fietsafstand. Ga op avontuur en bezoek Jörg!
Onwijs dure camping met onwijs veel mooie faciliteiten. Relatief goedkoop restaurant, broodjes service die brood komt brengen (!) en extreem schoon en ruim sanitair. Het personeel (op 1 iemand na) is vriendelijk en zelfs aandoenlijk. De plekken (wij hebben een VW T4) zijn relatief smal en erg geordend. Wil je comfort? Dan is dit een perfecte keus (bezoek de pizzeria!).
Mooie camping met een zeldzaam ongedwongen karakter in de Italiaanse heuvels. Dorpje met wat voorzieningen op 20 minuten lopen. Sanitair gebouw oud maar verassend modern van binnen. Je hoort de weg maar deze is niet zo druk. Aanrader!