@CamperMdJ
zeer mooie familie camping, mooie plekken met schaduw. wel aan te raden om genoeg boodschappen mee te nemen. ( minimaal 30 minuten lopen naar supermarkt) . enig nadeel is geen warm water voor de afwas. zeker de moeite waard om te bezoeken. ( en het mooie strand op 2 minuten afstand )
leuke camping met persoonlijk aandacht voor de kampeerders. nieuwe eigenaars bouwen een mooi plekje op, klein stadje met kleine supermarkten op 10 min lopen. naast de camping leuk restaurant/bar. schoon sanitair. enig minpunt is het punt voor het lozen van afvalwater, hier kan je met een camper niet goed bijkomen ( wil de eigenaar aanpassen in de toekomst ). Ciska, bedankt voor de gastvrijheid!
prima plek voor een overnachting tussen de bergen, kabbelend beekje ernaast. plek voor 2 a 3 campers. vuurplaats en afvalbak aanwezig. van het verkeer wat langs komt heb je geen last.
vriendelijk en behulpzaam personeel. plek vrij uit te kiezen. een verzameling van caravans, campers en kampeerders. schoon sanitair. mooie uitvalbasis voor Kopenhagen. bus 2a is een optie maar met de fiets is een aanrader.