@CamperMikesch
- 1985
- Bimobil Andere Andere
- 2015
- Alkoof
Enorme parkeerplaats voor vrachtwagens. Nu €20, waarvan €10 een waardebon in het voordelige en lekkere restaurant. Extreem luid.
Eigenlijk lekker rustig met schoon sanitair. De vlakke stoelen zijn aanzienlijk duurder. Het prijsniveau is hoger. Voor de prijs die ik water verwacht, ruikt het zogenaamde drinkwater naar mest.
Dicht bij het stadscentrum en Aller, een goede uitvalsbasis voor activiteiten. maar lelijk, raar en verschrikkelijk luid.
Ik verwijs naar holgerkoch! Bovendien erg leukste operator. Een oase van rust op het platteland en een uitvalsbasis om de prachtige stad Görlitz te verkennen.
De plaats is zoals hij is vanwege de omstandigheden. Ik geef de voorkeur aan zo'n natuurlijke site boven asfalt. De prijs van 14 € is helemaal oké, elders is het erger en duurder. 1 € / persoon is de diefstalbelasting, daar kan de exploitant niets voor doen. Dit is een camperplaats, als je je zorgen maakt over de sanitaire voorzieningen, die overigens prima zijn, ga dan naar een camping.
Zeer mooie plek zonder service. Wellicht is 1 plaats geschikt voor een langere Womo, anders zijn de plaatsen meer voor bestelwagens, omdat de normale parkeerplaatsen gewoon opnieuw zijn toegewezen. Veel takken hangen nu ook erg laag.
Eigenlijk een leuke plek, het geld waard en normaal zou ik 10 * hebben gegeven. Maar blijf alsjeblieft bij de plaatsen, het zou 14 moeten zijn en probeer niet om de plaats driemaal zoveel te persen. Als de plaats dan wordt geblokkeerd voor een evenement, geef dan ook informatie en vooral op de website waar ik van tevoren meer te weten kan komen.
Heel mooi, rustig en landelijk. Oude stad en winkels op loopafstand. Als je het geluk hebt om buiten te zitten, zou ik het zelfs 9 sterren geven. Geschikt voor 4 gsm's, maar hebben slechts ruimte voor 3 gsm's. Afvoer van grijs water alleen mogelijk met een slang!
Als je het geluk hebt om op de eerste rij te staan, is de scheve plek met het uitzicht erg leuk om de stad te bezoeken of een fietstocht te maken. Ondertussen vind ik 12 € + 3 € belasting voor zo'n plek raar.
Een fijne en rustige plek om de omgeving te verkennen. De aan- en afvoer is voorbeeldig. De operator is best aardig! Ik doe het zo, ik voelde me meteen thuis.
Luid met drukte en krom. Voor die 38 €? Ofwel een drukfout of een grap.
Zeer mooie locatie met een geweldig uitzicht. Iedereen die zelfvoorzienend is, staat hier heerlijk! Maar alleen voor gsm's tot 3,5T!
Parkeertarief van 07.00 uur tot 19.00 uur € 2,50 dagkaart. Eigenlijk is dit gewoon een parkeerplaats waar het niet is toegestaan om stacaravans voor woondoeleinden op te zetten. Maar leuke plek in de natuur.
Hoe de goede beoordelingen hier tot stand komen, geen idee. Straatlawaai, komen en gaan, stoffig grind en lelijke omgeving. Er zijn alleen twee sterren vanwege de verwijdering.
Rustig in het groen zonder VE. Op warme dagen in het weekend is er natuurlijk overdag iets aan de hand. Geweldige recreatiemogelijkheden, dicht bij winkels.
Gemengde gevoelens, eigenlijk geweldig, zo dicht bij de Weser en het stadscentrum, evenals gratis WiFi. Aan de rand ben je bijna vrij en alleen. Maar op dit moment geen aanbod, autoraces 's avonds en' s nachts en luidruchtige feesten met het gebrul van dronken "specialisten". Bijna niemand betaalt de € 5 en ook niemand heeft er controle over. Op de een of andere manier een juridische zone.
Leuke parkeerplaats met een geweldig uitzicht, maar dit is het gedeelte van het water- en scheepvaartkantoor, gebruik is verboden! Als je te laat komt met een onopvallende doos en vroeg rijdt, is dat misschien goed. In geen geval mag er meer dan één womo zijn.
Zeer mooie en rustige plek in het groen. Het recreatiegebied Aasee is vlakbij. Een plek voor zelfvoorzienende mobiele telefoons, als je waarde hecht aan toeters en bellen, is hier verkeerd. De parkeerplaatsen liggen op grasveld, dat na hevige regenval diep kan worden. Ik zie de € 3 alleen als een vuilnisbijdrage.
7 * vanwege het prachtige uitzicht, zeker als je, zoals wij, een groot zijpanorama hebt. Anders: geen VE, alleen betalen met gepaste verandering.
Volledig overdekt voor een pure parkeerplaats
Niet echt leuk, maar scheef. Voor het feit dat auto's gratis mogen parkeren, vind ik mezelf 5 € voor zo'n plek. Als overnachtingsplek ok.
Een mooie en rustige plek met afvoer en bevoorrading. Maar alleen voor mensen die geen elektriciteit nodig hebben. Elektriciteit is extreem duur voor € 2 / 44min en er is maar één blik voor verwijdering.
Leuke plek, maar ook een beetje scheef. Wie heeft elektriciteit nodig, 3 € voor 55 minuten.
Gedeeltelijk scheef, veel gaande in de zomer en dienovereenkomstig smal, maar te duur. De toegang is erg smal en heeft langere hellingen van ca. 25%. Alleen iets dat je niet wilt rijden na de tour. Er zijn betere dingen in de buurt.
Leuke gratis plek om de prachtige stad te bezoeken. Niet stil, maar prima voor één nacht.
Gewoon geweldig! Absoluut rustig in het groen en de schattige plek is dichtbij. Bedankt voor de all-inclusive prijs!
Sitecode: 1915
Een lelijke plek. Er zijn alleen punten voor verwijdering. Bedankt aan de community hiervoor!
Een heerlijk mooie plek in de natuur. Het mooie dorp is ook niet ver weg. Nu in februari, wanneer niemand hier staat, zou ik zelfs 10 * geven. De ruimte kan na regen diep worden.
Extreem luid vanwege verkeer en militair vliegveld en riem
Er is een beschikking, maar is dat een parkeerplaats? Lelijk gaat de trein er net voorbij en is nogal luidruchtig, meerdere keren per uur.
Een mooie plek dicht bij het meer. Er is hier niets anders dan verwijdering en vuilnisbakken. Vanaf 1.1. tot 31 maart gratis, anders momenteel 11, - €. Veel te duur voor de uitvoering, waarschijnlijk wordt dit gedaan zodat niemand zich hier thuis vestigt. 'S Nachts rustig, overdag rusteloos.
Een geweldige plek op zich, maar te duur in de zomer. Sommige mensen lijken zich hier te hebben gevestigd met hun vrachtwagenconversies en campers. Alle honden van degenen die hun stapels overal achterlaten, moeten niet voor iedereen zijn, net zo weinig als het lawaai. Ik vraag me ook af wie betaalt voor het (permanente) verblijf? Of alleen toeristen betalen?
Eigenlijk alleen een grote, luide en smalle parkeerplaats. Te duur in de zomer.
Er zijn alleen punten omdat het dromerige strand dichtbij is, waar je voor altijd kunt wandelen en de elektriciteit is inbegrepen. De plaats is gewoon scheef en in het seizoen sta je als sardines.
Strak, luid en lelijk. Maar om de prachtige plek te bekijken en dat je ook een voorraad hebt, oké voor een nacht.
Het gebied met het meer is heel mooi, maar nog steeds slechts een grote leisteen parkeerplaats. De prijs zou oké zijn met levering, maar met elektriciteit en water is het duur, de plaats is het niet waard. Als je langer wilt blijven, kost de plaats 24,50!
Eenzijdig, lawaaierig, niet leuk, alleen een gemengde parkeerplaats, alleen campers moeten betalen. De tapes worden ook afgespoeld op de zoetwaterkraan, walgelijk. 8 € zijn te duur voor zo'n plek.
Een mooie plek met openbare toiletten, water en cassettes. De dames op de foto's staan op de parkeerplaats van de auto! De juiste plaats is tegenover en biedt 3 plaatsen.
Grote ruime ruimte en goede wifi, 10 euro echt ok. De afvoer en levering is niet echt optimaal. Overdag lawaaierig vanaf de straat, 's nachts rustig. Als de varkenshouders hebben bemest, veel plezier. Hier en daar (sanitair) konden de operators opruimen en schoonmaken.
Volledig buiten de gebaande paden op grote percelen. Vertrouw op uw navigatiesysteem, de toegang is niet verhard. Verwijdering alleen met slang. momenteel geen drinkwater, indien gecertificeerd, komt het uit een put. Arno is een aardige en behulpzame persoon. Een bedrijf en een dierenasiel in de buurt kunnen het overdag iets luider maken. Die voor de poort staat en hem het Spaanse netnummer wil noemen!
Een raadsel voor mij, hoe de beste beoordelingen hier tot stand komen. Strak, luid, lelijk en duur. Alleen de omstandigheid van de nabijheid van de stad is een voordeel.
Sitecode: 62087
Ik ben het eens met de woorden van Goldmarrie! Alleen de wifi is slecht, maar wie heeft dat nodig.
Nauwe toegang, luid, smal en de verwijdering is nauwelijks bruikbaar. Er is geen water na het sluiten van de CP.
Eigenlijk ben je hier met het uitzicht op de gracht rustig en mooi. De plaats is erg verkeerd. Winkels zoals Intermarche, Netto of Lidl sluiten.
Strakke plaatsen, rusteloos, maar oké, gratis. Vergrendeld voor voertuigen vanaf 3,5 T; Levering defect.
Passeer plaats, je moet geregistreerd zijn. Gaat ook naar de kolom, kost nog een keer voor de kaart. Je hebt zeker de VE inclusief, maar voor de locatie en zo'n lelijke plek te veel.
Voor de plaats zelf zou ik misschien 5 punten toekennen. De plaats was gesloten bij onze aankomst, maar vol met reizende mensen.
Prachtige plek direct aan de Bourne. De bijna schilderachtige plek ligt op 700 meter afstand. De prijs is inclusief VE en elektriciteit. Sommige slechte beoordelingen lijken te verwijzen naar de vorige CP, anders is dat niet begrijpelijk. Betaling alleen per creditcard
Lelijk en dichtbij geparkeerd met reizende mensen.
Leuke plek, maar de klokken, verschrikkelijk ...
Er zijn zeker mooiere plaatsen, maar hij is toch leuk. In de zomer, als het mooi weer is, is hij niet stil. Maar u bent dicht bij het water om te zwemmen, peddelen of StandUp. Te duur, gezien het feit dat naast de deur voor 3 euro mooier is en sanitaire voorzieningen heeft. Wie de oprit niet vindt en er niet mee wordt betaald, moet denken aan de camper rijden ...
De plaats zelf 10 * Maar zoals de voorschrijvers zeggen, vol en de mensen die misbruik maken van dit geschenk van de kerk.
De plaats is echt heel leuk. Er zijn een aantal attracties in de buurt en ook de leuke plek zelf.Het Sani Station heeft iemand uitgevonden die nog nooit een camper heeft gehad, dat deze dingen niet lang geleden zijn verboden. Daarom puntaftrek. Niettemin, dankzij de gemeenschap voor de geweldige plek!