@CamperRene1965
- 2023
1 nacht gestaan. Fantastische ervaring ondanks het slechte weer bij aankomst en vertrek. Zeer aardige medewerkers. Heerlijk gegeten in het restaurant. Alles vers en huisgemaakte gerechten. Live muziek van een gitarist met een heerlijke stem. Komen zeker nog een keer terug. Dan hopelijk met mooi weer zodat het plekje aan het water een mooi uitzicht bied.
Prachtig gelegen camping. Sanitair van wereldklasse. 25 ruime plekken, je kunt op die ruime plek staan zoals je wilt. Aardige eigenaresse. Dicht bij plaatsje met buurtsuper en café en restaurantje. Zeker een plek om naar terug te keren
Hoe een camping moet zijn. zelfs in het najaar vriendelijke eigenaar die je naar een plek begeleid en uitleg geeft over waar je alles kunt vinden. Aan de rivier, waar een kajak stadion aangelegd is. jammer genoeg waren de helden niet aan het kajakken. oom dichtbij leuk stadje met historische waarde. Sanitair goed en schoon. Mooie ruime plekken met water en stroom bij de hand. Aanrader voor doorreis naar Spanje en om een dagje extra te blijven
5 sterren en niet omdat het super luxe is. Prachtige plekken met veel privacy. Sanitair werkt en is schoon en dat is wat je wilt. Prima gastheer, enthousiast en gepassioneerd wordt verteld over de camping, de bijen (potje honing bij het welkomstpakketje), de bloemenpracht en het fruit aan de bomen. Zeker een aanrader voor de camperaar die van de rust geniet.
heerlijk rustig. mooi uitzicht. stonden aan buitenrand. paarden als buur. 2 douches, 2 wasbakken en 2 wc’s. schoon en warm water. €22 per nacht. incl stroom en 2 honden. komen zeker terug.
wat een fantastische plek om een camping te houden. ruim opgezet. mooie plek aan de rivier. sanitair schoon. 490 kronen per dag. incl. stroom en douchen gratis. dicht bij supermarkt en bakker
zoek je rust, dan heb je dat hier gevonden. weet natuurlijk niet hoe het hier is in jul-aug maar nu is het hier rustig. prachtig uitzicht. sanitair schoon. met 2 wc’s en 2 wasbakken en 2 douches per geslacht wel krap bemeten bij volledige bezetting vd camping. restaurant, broodjesservice en kiosk aanwezig. 400 kronen per dag 2 personen incl stroom
Rustige, bijna verlaten camping. wat een uitzicht. Sanitair toegankelijk met code. Aardige eigenaren. Ga wel eerst langs een supermarkt, anders moet je aan de restjes. 2 personen incl. douchemunjes en stroom voor 420 kronen.
prima camping. betalen om te douchen (10kr voor 5 minuten) dat is langer dan ik thuis mag met die energieprijzen 😂. heet water voor de afwas. waterval naast de camping is aanwezig maar stoorde ons niet.
Prima plek om te overnachten. Goed sanitair. Rustig, maar dat kan natuurlijk met de periode te maken hebben. Het wordt nl. aangeduid als familiecamping. Plekken zijn verhard met stukje gras. €39 voor 1 nacht en 2 personen en 2 honden, incl . stroom.
Verharde camperplek. Stonden op een mooie plek met uitzicht op het meertje. Schoon sanitair en, toen wij er waren, rustig. Zeker in de avond/ nacht. Ook met honden een prima overnachtingsplek. Rondje om het meer vonden ze leuk.
Prima camping voor doorreis. Dicht bij de snelweg maar hier geen geluidsoverlast door ondervonden. Presentje voor de honden. Altijd leuk. Vanuit de camping zit je zo in een natuurgebied. Na het avondeten een wandelingetje gemaakt en 🦌🦌 gespot. Heerlijk rustige nacht gehad en in de ochtend gebruik gemaakt van de broodjesservice. Goed te doen.