@CamperRicky
- 2020
Aan de dure kant 12€ voor de camper en ruim 2€ pp voor 24 uur. Stroom met munten. Stadje zelf nogal saai. Wel een winkel plein met Lidl,DM enz op loopafstand.
Aankomst na sluiting receptie was goed geregeld! Kregen toch nog een plek. Ruime plek met stroom en water. Douche gaat op een kaartje en moet je apart geld op zetten. Voor 44,50€ per nacht vinden wij dat eigenlijk aan de dure kant.
Zelf te kiezen plek op de ruime velden. Aardige beheerder,kregen zelfs een welkomspakketje voor de hond! Het meer is prachtig , de huisjes zijn zeer gedateerd. Het park doet daardoor een beetje vreemd oudbollig aan. Sanitair voldoet,douche prima warm! De ligging is prima vlakbij Jena met het OV.
Fijne plek voor een bezoek aan Praag! 25 min met tram. Je staat mooi in de boomgaard ,zelf plekje kiezen . Sanitair is schoon maar krap en met douche gordijn. Dat maakt het geen 5 sterren. Wij waren hier voor de tweede keer en komen vast nog eens terug! Broodjes in winkeltje tegenover de poort. Wij betaalden 104€ voor 2 nachten incl.3 pers. en hond
Slechte parkeerplek. Zeker voor campers langer dan 6m. Wij hebben gestaan op een P vlakbij het station voor 100 kronen per uur. Even zoeken maar centrum dan makkelijk te belopen .
Hartelijk ontvangst ,geen vaste plaatsen maar ruimte genoeg. Sanitair is een uitkomst,geen douche gordijn maar fijne dichte schone hokjes. Dat is voor Tsjechië een uitzondering! Wij betaalden 44€ per nacht met 3 pers. en hond. Parkeren in Brno met camper is lastig! De P hier benoemd in de app voldoet niet voor langere campers! Vlak bij het station is een parkeerplaats voor 100 kronen per uur.
Prima camping voor een bezoek aan de stad. Op 500m tram 4 en dan ben je na ongeveer 20 min in het historische centrum! Wel aan de prijs voor wat het is ,..44,50€ voor 1 nacht met 3 pers.hond en stroom. Sanitair ondermaats. Hond mag niet op het strand !!!!
Heel vriendelijk ontvangst bij de receptie. Schoon sanitair. Goede uitval basis voor Linz. OV op 1,5 km lopen. Wij parkeerden de camper op de Postlingberg en gingen met het trammetje naar de stad. Parkeren is dan gratis ! Prijs 128€ voor 2 nachten incl.3 pers.hond en stroom.
Mooie camping met mooi meer waar ook de hond mag zwemmen. Slagboom is gesloten bij aankomst waardoor je eerst een stuk naar beneden moet lopen om bij de receptie te komen . Dat zou beter kunnen. Sanitair verouderd maar schoon. Leuk restaurant voor ontbijt en avond eten . Prijs 64€ voor 1 nacht met 3 pers.hond en stroom.
Fijne camping met plaatsen van verschillend formaat. Zelf een plekje kiezen en dan inchecken bij de receptie . Dat gaat wat rommelig … Op loopafstand van het prachtige meer! Op de camping zelf is bijna niets te krijgen behalve broodjes voor ontbijt die je moet bestellen ! Zorg dus dat je boodschappen heb gedaan voordat je hier aankomt! Wij betaalden rond de 65€ voor 1 nacht met de camper.
Prima camping met ruime plaatsen en schoon sanitair . Restaurant was lekker voor schappelijke prijs. Op loop afstand gaat de gratis bus naar Luxemburg stad en naar het grote overdekte winkelcentrum. Voor 2 nachten incl 3 personen en hond waren wij met de camper 77€ kwijt.
Idyllische plek met loslopende katten en kippen maar voor ons prima voor een nacht op doorreis ! Oud maar schoon sanitair. Ongedwongen sfeertje. Wij betaalden 33,50 met camper,3 personen en hond.
Ruime plaatsen met water en stroom punt bij de plek. Ontvangst zeer hartelijk met fles appelsap van eigen boomgaard. Goed en schoon sanitair !! Zwembad aanwezig voor de warme dagen. Ongeveer 20/25 min lopen naar het centrum van Valkenburg. We komen zeker nog een keer terug! Wij betaalden voor 3 personen en hond incl toeristenbelasting 92€
Wij hebben hier 1 nacht gestaan met de camper. Fijne ruime omheinde plek,ideaal met de hond! Het is echt een camping /park voor mensen met honden. Er is een zwemvijver,losloop veld en genoeg wandelgebied om heerlijk met je hond te spelen/wandelen. Het enige wat voor ons nog ontbrak is een gelegenheid om je hond af te douchen?! Misschien een tip!? Brasserie aanwezig voor koffie en kleine trek. Douchen 0,50 ct voor 9 min.
Wat een fijne plek is dit! Ongedwongen sfeer,ruime plekken en schoon gratis sanitair . Op zaterdag lekkere pizza af te halen voor 7,50. Zutphen stad op 20 min fietsen. Wij betaalden met een camper met 3 personen en hond €50,40 voor 2 nachten incl stroom. Komen zeker nog eens terug!
Goede plek voor het bezoeken van de stad. 10 min lopen . Grijs water lozen kan en water tanken tegen betaling . Geen sanitair! 12€ voor een nacht 1€ stroom voor 2 kwa
Tweede keer hier geweest,top plek. Dicht bij de stad met het pontje over en 15 min lopen. Broodjes service ,goede wifi en toilet en douche aanwezig ! Wees op tijd in de middag snel vol! 21€ van 14:00/14:00 uur Stroom op munt geld
Perfect onderhouden camping! Grote ruime plekken met gras en verharding. Sanitair echt prachtig! Broodjes service,restaurant en gratis bus naar het centrum stopt voor de deur. Ideale camping ook voor honden er is een honden douche en je loopt zo het bos in. Wij betaalden ongeveer 40€ 3 personen,hond en stroom
De plekken zijn erg ruim en op gras. Sanitair is netjes maar douchen is in open douche ruimte dus geen privacy. Privé cabine te huur voor 15€ per nacht. Broodjes service aanwezig. Restaurant ook aanwezig maar dicht op maandag en dinsdag. In het dorpje diverse eetgelegenheden ongeveer 10 min lopen . Receptie spreekt amper Engels niet echt vriendelijk helaas. Wij betaalden ongeveer 60€ per nacht incl hond.
Fantastische uitvalsbasis voor Praag! 30 min met lijn 5 en je staat in hartje Praag. Heel aardige beheerders die ook nog eens heel behulpzaam zijn! Waarom dan geen 5 sterren: Het sanitair is echt een upgrade nodig! WCs kunnen niet op slot,douchen achter een douchegordijn,…niet meer van deze tijd . Maar wordt aan aan gewerkt volgend jaar ….misschien een goede reden om de camping nog eens te bezoeken ?! Wij betaalden 136€ voor 3 nachten.
Sanitair netjes en schoon,douches met douche gordijn en gezamenlijke omkleedruimte! Ruime plekken vrije keuze incl stroom 3 personen en hond 35€ per nacht. Betalen kan met euro’s. Bier en limonade tap 1€ halve liter. Meer achteraan op de camping. Prima door reis plek voor bv Praag!
We stonden hier 4 nachten om Wenen te bezoeken ,trein ongeveer 1,5 uur. OV App Scotty aan te bevelen!!! Plek aan het water,waar je kunt zwemmen en voor de kinderen waterfietsen enz. kan pakken. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Ze bakken broodjes af op het moment dat jij wil,drinken en koffie hebben ze ook. Toilet gebouw is zeer schoon. De douche is wel met een gedeelde uitkleed ruimte. buiten keuken voor vrij gebruik. 43€ per nacht incl.
Mooie ruime camping met lekker restaurant. Toen wij er waren was er Tiroler avond . Zwembad met kleine ligweide. Mooi sanitair . Wij betaalden met 3 volwassenen,stroom en 1 hond 59€ Stonden wel op een extra veld achteraan . Wel lekker ruim. Supermarkt en second hand store op loop afstand
Sitecode: 72047
Mooie ruime camping veel faciliteiten. Lekker zwembad met ligweide en een goed restaurant. Schoon sanitair en een honden douche! De wellness is voor de liefhebber een leuke toevoeging (apart betalen ) Wij betaalden 57€ voor 3 volwassenen stroom en 1 hond. We stonden voor deze prijs wel in de volle zon op sportveld Kortom voor ons prima op door reis .
Prima camping om de stad te bezoeken . Goede bus verbinding in 10 min in hartje Salzburg. Broodjes en food truck aanwezig. Klein maar fijn zwembad. De plekken zijn wat smal en daardoor relatief duur. Wij betaalden met 3 volwassenen,stroom en hond rond de 69€.
Plekken in verschillende prijs categorieën . Wij hadden de duurste incl 3 volwassenen stroom en betaalden 68€ Broodjes service aanwezig. Restaurant in hotel was erg goed! Meer op loop afstand. Receptie medewerker niet vriendelijk!
Prima uitvalsbasis voor het bezoeken van het fotogenieke stadje. 15€ voor 24 uur. Toiletten aanwezig en netjes schoon.
Wij betaalden 42€ voor 3 volwassenen hond en stroom. Mooie ruime plek aan het water. Genoeg douches en WC gratis en schoon. 2 min lopen naar de REWE in het stadje verschillende horeca.
Fijne camping om Harlingen te bezoeken ! Wij betaalden Incl verlate uit check 33€ voor 1 nacht voor 2 personen en hond. Wij hadden een plek zonder stroom aan de dijk kant waar geen schaduw is…dat was jammer met 30 gr.
Leuke camping met ontspannen sfeer. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van Park het Grootslag. Wij betaalden 47,50 voor 1 nacht met camper 3 personen 1 hond en stroom. Best aan de prijs vinden wij,… Als je kleine kinderen heb is dit echt een top plek!
Camping met heel ruime plekken afgescheiden door hekjes. Sanitair netjes maar in juli en augustus geen WC papier. Camping ligt 100 meter van het strand verder weinig in de buurt. Bakker dicht dus brood evt bestellen van tevoren bij recente! Wij betaalden 29€ voor 3 personen camper hond en stroom
Nette camping op 15 min van strand en 30 min van het centrum lopen . Helaas restaurant en snackbar gesloten wel koffie to go bij de receptie. Heel aardige receptie medewerkers. Wij betaalden 81€ voor 3 personen met camper en een hond zonder stroom! Douche munt 1.50€ voor 6 min Warm water 0,50 Dit vonden wij best aan de prijs omdat we op een veld stonden achteraan op de camping wat meer op een CP op zich leek,.... Sanitair netjes geen WC papier.
Sitecode: 19330
Mooie rustige groene plek. 10,40€incl stroom je betaald 2€ pp voor gebruikt sanitaire voorzieningen. Sanitair gedateerd maar redelijk schoon. Goede doorreis plek voor weinig geld.
Fijne gezellige camping met zwembad en klein restaurantje, Broodjes te bestellen bij de receptie. Sanitair prima,goede warme douches. Parijs makkelijk te bereiken vanaf het station in Melun in 25 min op gare de lyon. receptie spreekt Nederlands. Wij betaalden 100€ voor een camper,3 personen,hond en stroom voor 2 nachten. Voor een camping dichtbij een grote stad wat ons betreft echt prima!
Fijne gemeente camping bij een meertje. Wij betaalden ongeveer 22,50 voor 1 nacht met camper ,stroom,3 personen en hond. Sanitair was schoon en de plekken zeer ruim en afgescheiden! Heerlijke bakker in het dorpje op steenworp afstand.
Wat een fijne plek is dit! Zeer ruime plaatsen,goed sanitair,... bijna klaar met renoveren. Lekker zwembad met verwarmd water! Het beheerders koppel heeft duidelijk veel liefde voor deze camping! Le Mans is ook een leuke stad,.. Wij betaalden ongeveer 88€ voor 2 nachten voor 3 pers.stroom en een hond met onze camper.
Prima plek,goed geregeld met de aanmeldzuil. Schone toiletten en ruime douches. De prijs is daar ook wel naar. Centrum op loopafstand even als het strand . Supermarkt op de hoek.
We moesten ruim 2 uur wachten voor we erop konden erg onaardige receptioniste,….we zijn daarom doorgereden naar Arras.
Ruime plaatsen op asfalt. Er is 1 toilet voor 46 plaatsen maar wordt automatisch gereinigd na ieder bezoek . 23€ voor 2 nachten Incl stroom en 3 personen. Naast de camperplaats wordt momenteel gebouwd dus wel al vroeg wakker helaas……
Goeie plek om Bremen te bezoeken! Met het pontje naast de camperplaats en dan nog een minuut of 10 lopen . Sanitair aanwezig je koopt een kaart voor 2€ waardoor je toegang krijgt tot het gebouw. Douche nog apart 0.50. Tip: kom op tijd anders vol!
we stonden met onze camper op een gewone campingplaats en betaalde daardoor met 2 volwassenen en 1 kind 48€ er is ook een camperplaats maar dat is op grind en zonder schaduw, Prachtige faciliteiten:waterski baan.groot belevenis park voor kinderen.mini golf. en diverse eet gelegenheden, Sanitair groot en schoon , Wij verbleven hier 1 nacht op doorreis naar dat wat eigenlijk te kort!
wat een geweldige plek! heerlijk in het bos bij een zwem meertje,ook heel gemoedelijk en zeer aardige behulpzame mevrouw achter de receptie! enige min puntje wat wij kunnen verzinnen is dat de douche behoorlijk aan de prijs is! wij betaalde met 2 volwassenen en 1 kind 27€ per nacht.
Leuke entourage! Je kiest zelf je plekje uit en alles is inclusief,wij betalen met 2 volwassenen en 1 kind en stroom 27€ wasmachine helaas niet aanwezig,wel is er een frisdrank en bier automaat .Tram naar het centrum op 200m iedere 10 minuten.
aardig ontvangst,plek is afgescheiden dat is fijn maar het terrein is echt aan een opknap beurt toe.Grote toilet gebouw is schoon en de douche was heerlijk. restaurant is op dinsdag gesloten Kortom voor 1 nacht zonder verwachting prima !
Wij kregen bij deze camping meteen een Ibiza gevoel. Aardige beheerders koppel, heerlijke broodjes, grote mini-bieb, fiets en sup verhuur voor goede prijzen. Goede Italiaan op loopafstand Roberto's ook voor alleen koffie! Supermarkt op 10 min lopen. Goed sanitair ook voor mindervaliden. Kortom een echte aanrader!
Wij vonden €42,50 voor deze nacht met 4 pers, en bijzet tentje veel te hoog. Sanitair was goed, gebouw ziet er oud uit maar van binnen vernieuwd. Geen toezicht dus was vrij luidruchtig s avonds ook de auto's van de weg goed te horen. Restaurant van de camping was dicht. Stroom= neem genoeg verlengsnoeren mee, er zijn maar twee punten op het gehele terrein. Voor doorreis geschikt maar niet voor langere tijd.
Aardige Nederlandse beheerder. Ruime plekken, goede gratis sanitaire voorzieningen, broodjes service en restaurant aanwezig. Advies reserveer van te voren. Wij betaalde €72 voor 2 nachten 4 pers. inclusief bijzet tent en stroom.
Niet overnacht. Ideale parkeerplaats voor een dagje Reims. ongeveer 10 minuten lopen tot kathedraal. Veel plekken, waren ook veel andere campers dit voelde veilig aan. Let op bij festiviteiten op het naastgelegen veld geldt een wegsleepregeling.
Locatie is super! 800 Meter lopen tot aan het strand en centrum. Sanitair voorziening is zeer verouderd maar wel gratis. Zijn watertappunten op camping aanwezig. Wij betaalde €61 voor 2 nachten met 4 pers Incl. alles.
Zeer ruime plekken met heg tussen elke plaats. Wel dicht bij de weg dus redelijk gehorig. Mooi zwembad, gratis sanitaire en aardige mensen. Er is een restaurant en je kan broodjes bestellen. Wij betaalde €36 met 4 personen inclusief alles. Wassen en drogen is mogelijk ieder €3.
Goede plek aan het water met gratis stroom en wifi. LET OP er zijn geen sanitaire voorzieningen. Wel kan grijs en zwart water geloosd worden en evt. ter betaling vullen. Grote supermarkt op 1.3 km. Tentjes zijn niet welkom vol=vol