@CamperRoMa
- 2009
We stonden hier 23 april. Er is plaats voor max. 3 campers. Maar het is een grote parkeerplaats bij het zwembad. In tegenstelling wat op de app staat zijn er geen voorzieningen voor schoon drinkwater en lozen van grijswater en chem. toilet. Dit kan gebeuren op de gemeentewerf en alleen op openingstijden van 09:00 uur tot 17:00 uur en vrijdag tot 12:00 uur …….. mits er iemand aanwezig is.
We hebben hier overnacht, een prima plaats. Het is een gewone “parking” zonder faciliteiten, maar we hebben toch alles aan boord! Aan de overkant een “shopping centra” met uiteraard een “Mercedona”. Dus ………..
Een prima lokatie. Je moet wel op tijd zijn want het is snel bezet. Als je elektra wilt, is gratis, moet je, als je niet naast de elektra kast staat, wel voldoende verlengkabels bij je hebben. Het ziet er wat slordig uit, er zal weinig onderhoud en aandacht aan worden besteed. Maar ….. het is allemaal gratis
We zijn er geweest. Benzinestation, niets meer en. niets minder. Voor ons niet om te overnachten….in de “middle of no where “. Goedkoop om te tanken en erg behulpzaam. de dame ging mee naar buiten om te helpen op het “screen” om te kunnen tanken en betalen.
We wilden hier op 25 november overnachten. Op deze CP komen/kwamen we vaker op heen en/of terugreis. Mooie verzorgde CP. we hadden de vorige reviews gelezen en dat gaf geen prettig gevoel. we kwamen aan om ca 17:00 uur, niet onze gewoonte, er stond geen enkele camper. Dat gaf ons een “unheimisch” gevoel. we zijn dus doorgereden naar de dichtstbijzijnde CP. Hopelijk veranderd er iets…..zou zonde van de plaats zijn.
Prima CP. Hier terecht gekomen omdat op Millery, waar we al jaren komen, geen enkele camper stond. Gaf een “unheimische” gevoel voor ons beiden (ingegeven door de vorige reviews)……..dus een alternatief. Snel gevonden bij een sporthal. Er stond zelf een “snackcar” voor de lekker trek. We stonden er alleen.
goed locatie. ‘s nachts rustig
een hele mooie plek aan een stuwmeer. met alleen een prullenbak en totaal geen bereik, zelfs geen telefoon. maar de rust en het uitzicht maakt veel goed.
We hebben hier 4 dagen gestaan. Prima camping met alle voorzieningen. Schoon sanitair en een mooi zwembad. redelijk geprijsd. Het enigste min punt is de WiFi. Er wordt aangegeven WiFi over de hele camping……. maar daar mankeert het toch wel aan. WiFi is slecht tot heel slecht. Zeker voor verbetering vatbaar.
Er stonden enkele negatieve reacties hier maar voor ons niet ter zake doende. Prima CP, ruime plaatsen en netjes en verzorg. het dorpje is het bezoeken waard en ook leuke terrasjes om wat te nuttigen. Voor ons kunnen veel CP’s hier een voorbeeld aan nemen. Water inname, afvoer van chem. toilet 🚽 en vuilwater buiten de CP. Voor herhaling vatbaar.
In tegenstelling wat “irosmen” zegt is deze plaats niet midden in een woonwijk echter wel achter de Lidl. heeft zo zijn voordeel. N N Nieuwbouw wordt er niet gepleegd, geen bouwactiviteiten. Er staat een geraamte voor een bouwwerk maar dat staat er al jaren zo. Prima om er te overnachten en een paar dagen is ook prima. Veel winkels in de buurt evenzo restaurantjes. Op wandelafstand naar de haven. Wij staan hier bijna elk jaar een paar dagen.
we hebben geprobeerd om te reserveren, maar niet gelukt. logisch dat de plaats vaak leeg is. Als je doorklikt op de website krijg je geen reserveringspagina. hopeloos.
In tegenstelling met vorige reviews…….dit is een prima locatie met alle voorzieningen die we nodig zouden kunnen hebben behalve stroom. Netjes en verzorgd en vlak bij de Mercadona voor de benodigde boodschappen. op loopafstand van het centrum. Echt wel een aanrader voor een tussenstop van twee dagen.
In 2022 een negatieve review geschreven maar bedenk nu dat alles aan tijd, plaats, mensen en humeur gebonden is. We zijn er weer geweest en het voelde als een warm bad. Hartelijke ontvangen, heel veel plaatsen bezet en alle voorzieningen waren aanwezig. mijn excuses naar Laura en Jef. We hebben er een paar dagen gestaan en een prima verblijf. Dikke pluim.
Wij komen hier al jaren op doorreis naar het zuiden en weer terug naar huis. Een prima plaats om te overnachten en eventueel langer te blijven staan. Uitvalsbasis naar de Delta. Nog nooit iets naars ondervonden. Natuurlijk zal er wel eens iets plaatsvinden maar dat kan overal. Dat is dus niet bepalend voor de CP. Jammer dat het dorp verder niets heeft kroegje restaurantje en een Spar. Blijft voor ons een toplocatie!!!!
Een mooie parkeer- en camperplaats.Prima om te overnachten. Het dorp, centrum op loopafstand met leuke terrassen. Geen voorzieningen maar die hebben camperaars niet nodig.
Een prima lokatie. we stonden op het achter veld. Ruime plaatsen en goed onderhouden. Wel wat oud maar schoon en dat is het voornaamste. Een heel erg prettige en vriendelijke ontvangst door beide eigenaars. Ook het afrekenen verdient een pluim. Niets handje contante en direct….nee gewoon overmaken wanneer het jou uitkomt. Dus voor al met hoofdletters VERTROUWEN.
Dit mag geen CP heten. We zijn twee km doorgereden naar vlgd CP aan het meer.
We hebben hier gestaan op een zondag. Het gehele dorp lijkt wel uitgestorven. alle restaurants dicht. Er is een pizzeria die gesloten is, maar een bordje beloofd dat om 19:00 uur de zaak open is. Dat hopen we dan maar. Honger houden tot 19:00 uur en als men niet doet wat men beloofd dan maar een boterhammetje met…
Een prima plaats om te overnachten. stoom aanwezig en mogelijkheid om water in te nemen. Wel is een lange stroomkabel nodig. Prima voor één overnachting.
Na alle positieve reactie een negatieve. ik begin eerst met het positieve deel. Een mooie en verzorgde camping.Na een redelijk lange en inspannende weg naar de camping daar aangekomen. We moesten ons even oriënteren waar naar toe te gaan. We komen hier voor het eerst en weten niet van het hoe en wat. We overleggen en er komt een oudere man naar ons toegelopen die op een onfatsoenlijke en agressieve wijze tegen mijn vrouw begint te praten.
Een fantastische CP. Alles wat een camperaar zich maar wensen kan. Al het hier voor beschrevene is gewoon waar. Lieve mensen tja ……. wat moet ik hierbij nog aan toevoegen? Zeker de moeite waard om weer terug te komen. Voor ons een tien met een griffel
We hebben hier een paar nachten gestaan om tijd te overbruggen voor de Ferry 🚢 in Dover. Prima plaats om te overnachten. Leuk klein dorpje waar je lekker kunt eten en een pint kunt pakken. Mooie wandel omgeving. Is gewoon een parking met schoon openbaar toilet. Vlcgs het bord mag je er 23 uur staan. Gevraagd aan “ locals en de politie 👮♀️” en antwoord was :”als je langer wilt blijven geen enkel probleem, er wordt niet gehandhaafd”. prima 👌👌
Een prima lokatie. Grote parkeerplaats 🅿️ bij Sainsbury’s en genoeg ruimte ook voor grotere campers. Verder geen voorzieningen maar inkopen doen probleemloos. We kwamen hier bij toeval, tijd doden voor de Ferry 🚢. Vandaag het stadje ingewandeld, echt op loopafstand, en een verrassing. Een schattig lief dorpje. Dus ……..aanrader
Onvriendelijke en ongastvrije begroeting. Er werd direct gevraagd of we gereserveerd hadden want dat was in Engeland de gewoonte. Verbazing bi ons. We moesten consumpties nemen in de kroeg en verplicht een maaltijd nuttigen. We moesten de camper ook langs een muur opstellen zo dicht mogelijk langs de muur. Tja …… we zijn dus maar gewoon door gereden naar het plaatsje Hythe, een CP bij “Sainsbury’s”
We zijn er geweest, mooie locatie om te wandelen. Campers staan langs de weg. Ons werd verteld, door een “local”, dat ‘s avonds en ‘s nachts bij hoog water de weg onderwater stond. We hebben er niet overnacht. De toegangswegen (2 stuks) zijn smal tot zeer smal.
In tegenstelling tot het vorige bericht.Je mag hier maximaal 24 uur staan en niet terug keren binnen 2 uur. Dat zal de verwarring zijn van de vorige berichtgever. Prima plaats met toiletten die regelmatig worden schoongehouden. Ook een klein restaurantje waar je het nodige kan nuttigen. Niets mis mee. We stonden hier met 5 campers.
Aan de A361 maar ver genoeg verwijderd om last te hebben van verkeerd lawaai. Goed voor een overnachting. Aanwezig een toiletblok voor D & M en een “Takeaway food” maar deze zijn afgesloten.
We hebben hier overnacht 27/05/2023. een parkeerplaats met diverse vakken. Drie grote vakken waar twee campers kunnen staan (per vak). En wat kleinere parkeervakken voor personen auto’s. Geen faciliteiten. Mooie omgeving om te wandelen. Nacht doorbrengen geen probleem. toentertijd aankwamen stonden er 4 campers van “lokalen” om te BBQ’en en overnachten. pinksterweekend, maandag “bankholiday”
mooie camping. ruime plaatsen en prima sanitair. mooi wandel gebied. we hebben er één nacht gestaan. alleen de prijs klopt niet. ze vragen £ 35,= p/n. all in. wel een ACSI korting. wij. betaalde £ 28,=
We hebben hier overnacht. Een prima overnachtingsplaats voor een tussen stop. De vorige reviews zijn natuurlijk moment opnames, wij hebben hier niets van gemerkt. Achter de Intermarché vlak bij de provinciale weg. Het is gewoon een parkeerplaats voor campers. wordt ook zo aangegeven
Hier weer overnacht een prima plaats. De gemeente heeft geïnvesteerd en de “overflow” opgeknapt tot volwaardige CP. Zelfs wandelroutes naar de “Delta”. Alle voorzieningen aanwezig behalve elektra maar dat hebben we niet nodig. Alles netjes en schoon.
ik begrijp de vorige “review” niet zo goed. is geen camping en hebben we ook niet gezien. een grote parkeerplaats waar ook campers kunnen/mogen staan. we stonden hier vanavond met 32 campers uit alle windstreken. Engels, Duits, Frans, Belgisch, Nederlands, Portugees, Spaans enz prima voor één, twee en drie nachten. er stonden er zelfs voor langere tijd. Geen voorzieningen maar prima
We zijn hier vandaag geweest. Een erge tegenvaller. we kwamen hier al jaren met veel plezier…. maar nu? De eigenaren waren weg, andere bezigheden, en dus geen receptie. Alles gesloten. wel veel plaatsen bezet Er was ook niets duidelijk het hoe of wat. We hoorden ook dat er geen restaurant meer was en dat de bar waarschijnlijk sporadisch door vrijwilligers zou worden bemand/bevrouwd.. De camping miste allure en uitstraling. Voor ons laatste keer
Prima plaats om te overnachten. plaats voor 3 campers, aangegeven met blauwe vakken . bij aankomst stond er één en nu wij erbij dus twee. Netjes en dus ‘s morgens verse broodjes.
Sitecode: 19894
Een hoop gezever. Prima CP voor een overnachting eb bezoek aan de stad. Deze stad is zeker de moeite waard voor een bezoek. Ook de CP is makkelijk te vinden. Invoeren van de coördinaten en gaan. wordt het moeilijk……..voor bij Mc Donald links af.
mooie en goed bereikbare CP. voorzieningen als reeds aangegeven. gebruik niet de coordinaten als opgegeven door rimalou. Dit brengt je door het dorpje en smalle straatjes en naar een oud smal bruggetje waar je niet of nauwelijks overheen kan. dan zou ca 100 met verder in de bossen de CP liggen. dat hebben we niet gedaan. coördinaten als aangegeven en we kwamen op de CP
Mooie CP met alles voor handen. gratis water, loze, en toilet legen. Prachtig uitzicht over de stad. Toe rit naar de CP is een beetje lastig maar goed te doen. De kop er bij houden. Een aanrader…….hier komen we zeker terug
Prima locatie….. ben het eens met devotie review. Raffinaderij aan de overkant…..geheel geen last van. CP is en wordt keurig verzorgd. Sani-zuil werkte niet maar naar mijn mening maken sommige “gebruikers” er “misbruik” van. Kapot …..dan wegwezen. De gemeente blijft niet repareren. maar schuld bij ander leggen is wel zo makkelijk. wij vinden het prima we hebben slechtere gezien waar je wel moest betalen. Gemeente …….. dank voor deze gastvrijheid.
Sitecode: 101987
We hebben hier overnacht van 6 op 7 juni. Een mooie locatie vlak bij het strand en centrum. Geen voorzieningen maar die hebben we niet nodig. Zo zouden alle CP’s moeten zijn, voorziening is nooit een must. Chapeau voor deze gemeente.
Super CP. alle voorzieningen wat wil een camperaar meer? Netjes onderhouden. Nieuwe zuil geplaatst……. betalen voor water en stroom. Vuilwater- en chemisch toilet lozen gratis echter spoelen van chemisch toilet moet je voor betalen. Maar waren alle CP’s maar zo Voor herhaling vatbaar.
We stonden hier van 2 op 3 juni 2022. Inderdaad een grote parkeerplaats met 3 gereserveerde plaatsen voor campers. We hebben onze camper bij de wasmachines geplaatst en geen problemen ondervonden. Mooi voor een overnachting, boodschappen doen en van toilet gebruikmaken. Niets mis mee voor een overnachting en ook geen last van de doorgaande weg
We hebben hier gestaan van 30 op 31 mei. We stonden op het deel voor het “speelveld”. Mooie verzorgd plaats geen voorzieningen maar dat is voor een ervaren en echte camperaar niet nodig. We stonden hier met totaal 6 campers. Goede plaats om een nacht door te brengen. Mooi uitzicht over de monding van de Loire……Aanrader
We hebben hier overnacht. van 21 op 22 mei mooie plaats niet bijzonder maar rustig en netjes. Zon en schaduw dus op tijd zijn. Klein dorpje maar niets te beleven. Het was ook heet weer 30 grd C Vuilwaterafvoer. schoonwater inname en ledigen chemischtoilet gratis. Wat wil een echte camperaar nog meer.
Hier gestaan van 10 - 11 mei. goed verzorgde CP. Echter, in plaats van wat de info en andere “revieërs” aangaven, alles moest betaald worden via betaalzuil (pinnen) behalve lozen. Verder ziet het er keurig verzorgd uit. maar niet de moeite van het omrijden waard. We moesten de weg af, deviation, en een giga file dus hier maar neergestreken
We stonden hier van 6 tot 9 mei. Een super plaats. Mooie ruime plaatsen en gelegenheid tot buiten zitten….”camping gedrag” toegestaan. Dorp op loopafstand met een kleine supermarkt. mooie plaats voor enkele nachten. wel vroeg komen want er is veel belangstelling.
We stonden hier 4 en 5 mei. Een toplocatie. Heerlijk om om het meer te wandelen, ca 2 km. Mooi uitzicht over het meer. Voorzieningen aan de andere kant van het meer. Lozen vuilwater, lozen chemisch toilet…..gratis en nemen van drinkwater…. betaald. Stad op loopafstand. Wel op tijd komen …… er zijn meerdere camperaars die dit een toplocatie vinden. We komen hier zeker terug. 👍👍
Sitecode: 2053
We stonden hier op 4 en 5 mei, twee overnachtingen. Wat een superplaats. Geen voorzieningen maar die hebben camperaars niet nodig (alles aan boord toch?). Uitzicht op meer top. Aan de overkant van het meer is de mogelijkheid voor lozen, chem. toilet legen en water innemen tegen betaling. Mooie wandeling rond het meer, twee kilometer. Heerlijk gewandeld en zeker een aanrader. Wij komen hier zeker terug.
We stonden hier op 2 mei 2022. Een mooie rustige plaats goed voor een middagje dorpje door slenteren, lezen naast camper en genieten van…. voor herhaling zeker vatbaar.
na jaren weer eens gestopt bij Millery. Een metamorfose. Een toplocatie……alle voorzieningen aanwezig….voor elk wat wils. Het dorpje is aardig om door heen te slenteren, that is it. Maar voor een stop en een overnachting toppie. Wees wel tijdig ter plaatse, er zij meerdere camperaars die zo denken.
hier overnacht. mooie lokatie en gewild. er stonden veel campers, ca 40 stuks lozen bij BP station is mogelijk echter betalingen € 5,= we zijn dus maar doorgereden
we hebben hier weer gestaan. een toplocatie met alle voorzieningen. voor herhaling zeker vatbaar. ook grote campers hebben deze plaats gevonden…..tja 12 mtr. passen en meten ook ‘s avonds om ca 21:30 kwamen nog 4 buscampers op de reeds volle CP binnen dus langs de kant. Ik ben benieuwd hoe lang dit getolereerd zal worden
prima plaats om te overnachten groot terrein met voorzieningen zoals lozen vuilwater, chemisch toilet en inname van water verder niets bijzonders maar goed voor één of twee nachten
we waren hier, maar een groot bord met verbod voor campers. gewoon een parkeerplaats voor personenauto’s dus een paar honderd meter verder gestaan.
we hebben hier twee nachten gestaan. mooie en goed verzorgde plaats. mooie stad met levendig oud centrum. geen voorzieningen. wel water maar geen mogelijkheid om aan te sluiten op slang. maar we hebben toch alles twee supermarkten op loopafstand. centrum ook op loop afstand
een top locatie. mooie wandeling naar kasteel en de grotwoningen heerlijk tapas eten op het plein wat wil een mens nog meer????
een prachtige plaats. ruime plekken , 12 plaatsen ook voor langere campers. goed verzorgd en rustig. er is ook en “overflown” van zeker 20 plaatsen wanneer vol. ca één km Max van het dorp. niet groot maar wel aardige eetgelegenheden, simpel. we hebben hier twee nachten gestaan. we komen hier zeker terug. schoon en verzorgd. alle voorzieningen die een camperaar nodig heeft. aanrader
deze “camperplaats” bestaat niet meer. men had het gedaan in de Corona tijd maar werkte niet. niet hun ding. Een dure locatie voor een clientèle met een dikke beurs
Hier overnacht. prima locatie aardige vriendelijke mensen. Elektra €2,=. niet noemenswaardig. Verder gratis. Prima terras met wafels, pannenkoeken en/of ijs. voor herhaling vatbaar. Enige minpuntje……. geen afvalbak aanwezig
maak geen reservering op deze camperplaats. net gelezen op FB dat mensen een plaats hadden gereserveerd, ophef laatst nog nagevraagd en bevestigd, en bij aankomst was de plaats vergeven aan anderen. dit kan niet. onbetrouwbaar
Top locatie
We stonden hier op 7 mei 2017. Het was onIers warm en we besloten hier 3 dagen te blijven. Mooie schone camping. Alleen "camping". Mooi en goed sanitair. Prijs p/n € 16,= voor twee personen en teckeltje. Elektra € 2,= en douchen voor € 1,= voor ca 4 minuten. Gratis WiFi over de hele camping. Aanrader, ongeveer 3 km vanaf doorgaande weg. Kleinschalig en goed. Niet meteen allemaal komen!!!!!
Rumoerige plek. Maar wel netjes. 's nachts om 12 uur op zondag worden de vuilnisbakken geleegd met veel lawaai. Ook na elf uur veel verkeer.
We hebben hier gestaan van 20/09-2016 t/m 04/10-2016, na ons bezoek aan Lisboa. We kennen deze camping al jaren en dit was de 4e keer dat we hier waren. Een mooie, rustige en gezellige camping. Heerlijk eren voor redelijke prijs. We zijn lid van NFN dus prijs valt best mee.
Hier overnacht op doortocht naar Portugal. Boven en "beneden", via een smal paadje, voldoende plaatsen. Rustig en mooi. Geen voorzieningen maar dat is voor de echte camperaars geen probleem. Het einde van " Camino de Santiago". Voor herhaling vatbaar.
Een mooie camping met een mooi modern sanitair gebouw. Leuke eigenaar cq medewerkster. Alles in het Engels, ook prettig. Mooie ruime plaatsen met water en elektra. Een goede uitvalsbasis om de diverse mooie stadjes/dorpjes in de naaste en wat verdere omgeving met een bezoek te vereren. De moeite waard.
Erg rustig, 5 plaatsen op mix parkeerplaats. Vlak bij "schwebebahn".
Sitecode: 19375
Hier overnacht op 16 april 2016. Prima plaats niet ver van doorgaande route naar.....Prima douche en toilet. Mooi uitzicht en vriendelijke mensen. Er is WiFi en wachtwoord in natte ruimte. Jammer alleen klopte niet. Een volgende gast maar naar vragen. Marianne en Rob Maasbracht
Hier overnacht op 29 oktober 2015 op terugreis naar huis. Prima laats met alle voorzieningen zelfs elektra (gratis) wat wil een camperaar meer. Wel klossen nodig want wel iets scheef, maar we zijn camperaars. Geen overlast van wat dan ook. ' s Morgens bussen die starten maar niet hinderlijk. Prima om te overnachten voor heen of terugreis.
Hier gestaan en overnacht op 28 oktober 2015. Heeft de naam camperplaats maar is gewoon parkeerplaats waar getolereerd wordt. Druk en de Fransen planten hun auto's overal neer. Maar voor een overnachting ok.
Mixed parking; niets mis mee. 's Avonds wat rumoerig door supermarkt maar 's nachts rustig. Vers brood en goedkoop tanken. Goed voor eerste en/of laatste nacht in Spanje.
Hier overnacht op de terugreis op 27 oktober 2015. Mooie en complete camperplaats. Schattig dorpje met mooie doorkijkjes en leuke watertjes onder huizen en weg door. Leuk standbeeld van Jeanne d' Arc, hoewel nooit hier geweest. Een aanrader met alle voorzieningen. Schoon en gratis. Om terug te komen. Chapeau!
Hier overnacht op 13 oktober 2015. Prima plaats om te overnachten. Rustig, een combi parkeerplaats. Goed bij een doorreis. Weinig te beleven. Wandeling om vuurtoren.
11 november twee dagen gestaan op deze "campercamping". Prima locatie om van hieruit met de metro Valencia te bezoeken. Mooi goed onderhouden terrein met alle faciliteiten. Free WiFi over de "camping". Vriendelijke en behulpzame mensen. De volle € 12,= minus 5% NKC korting excl elektra waard. Elektra wat aan dure kant € 5,=. Metro op loop afstand en kaartjes bij receptie verkrijgbaar.
Hier gestaan op 10 oktober 2015. Grote camperplaats veel campers prima voor fietsen en vogelaars. Goed restaurant en WiFi over camperplaats. Naam: WiFiExterior code: 977261026. Goed voor een tussenstop
Sitecode: 20025
We stonden hier van 5 oktober t/m 8 oktober. Goede camping met alle voorzieningen. Free shuttle naar Barcelona en Mataro, free WiFi over de hele camping. Vriendelijk en behulpzaam personeel en schoon sanitair. Restaurant op camping redelijk geprijsd. Dit staat allemaal in tegenstellingen wat hiervoor is gezegd. Goede camping om hiervan Daan Barcelona te verkennen. Aanrader voor een paar dagen.
Sitecode: 19469
We hebben hier overnacht op 4 oktober 2015. Prima CP, voor 4 campers. We kwamen als 5e maar geen probleem, gewoon op parkeerplaats gestaan. De volgende ochtend stonden er 6 campers. Voor grote campers, 7 mtr en meer, een probleem. Geen last van geluid en wat dan ook. Goede plaats om op de fiets Girona te bezoeken.
Sitecode: 21938
Hier overnacht 22 september. Prima plaats voor doorreis. Stadje aardig, op loopafstand. Niet bijzonder. Leuke winkeltjes.
We hebben hier overnacht op 29 mei 2015. We kwamen aan tijdens de kermis maar er waren naast het Mercure hotel nog voldoende parkeerplaatsen. Alle camperplaatsen waren bezet, ook door personenauto's. Op de plaatsen voor autobussen was geen probleem. Prima overnachtingsplaats voor van en naar het zuiden. Jetons al hier voor beschreven. Stadje op loopafstand de moeite van bezoek waard.
Hier overnacht op 28 mei 2015. Een gewone parkeerplaats aan provinciale weg. 's Avonds en 's nachts rustig maar om 0600 uur wordt het druk. Let op, zet de camper dwars neer en niet in de lengte richting. De Fransen parkeren hier en je wordt gewoon ingesloten. Wij konden net op tijd waarschuwen en de camper anders neerzetten. Voor een nacht ok.
We hebben hier gestaan en overnacht op 10 mei 2015. Een gemengde parkeerplaats met 5 vakken voor campers. Staat ook aangegeven. Niet dat Italianen zich er aan houden. Geen voorzieningen. Wel erg schuin, aan te raden om op blokken te zetten. Op loop afstand van de oude binnenstad. Moeite van het bezoeken waard. ' s Nachts redelijk rustig
We waren hier op 8 mei. Na bezoek Agrigento, Valle dei Templi, moesten we opzoek naar camperplaats. In de Acsi Gids en deze App vonden we deze plek. Gemengde parkeerplaats zonder faciliteiten. Bij een museumpje, en enkele winkeltjes en een bar. Via bar gebruik van WiFi (gratis). Bar was druk en rumoerig ' s avonds. Luide muziek. Na enen rustig. Goede nacht hier gehad.
We stonden hier op 7 mei 2015. Grote ruime gemengde parkeerplaats. Rustig 's nachts, overdag wat af en aanrijden van auto's voor de haven. Niet storend. Je kan van hieruit goed het stadje bezoeken. Met de trap 200 treden. Mooi uitzicht. Goed vis eten verder niet zoveel bijzonders. Halve dag, overnachten en dan verder. Niets mis mee.
Hier overdag gestaan en overnacht. De oude stad op loopafstand. Geweldig mooi. Veel te zien en beleven. De markten zijn ook de moeite waard. Prijs voor deze camperplaats € 20,= voor 24 uur. Er is een toilet, douche, WiFi en plaats voor lozen en vers water. Duur? Wat is duur. De prijs meer dagwaarde,midden in de stad. Een aanrader
We hebben hier gestaan van 29 april t/m 30 april. Goede camping. Kleine plaatsen maar je komt hier om diverse bezichtigingen te doen. Goede uitval naar Vesuvius en Pompei. Treinstation naar Napels om de hoek. Oud maar net en schoon sanitair. Vriendelijk personeel.
Gezocht maar deze camperplaats op 4 mei 2015. Na veel moeite en met behulp van 2 navigatiesystemen eindelijk gevonden. We snappen nu waarom de navigatiesystemen de plek niet konden vinden. Het mag de naam niet eens hebben. We zijn snel doorgereden naar Palermo. Een echte afrader.....de naam niet waard. Waardering 1 is nog te veel.
Vervolg op eerder bericht. "Isola Bella" en de mooie stad Taormina te bezoeken.
Hier aangekomen op 4 mei 2015. Gesloten dus oplossing gezocht. We waren laat. Tegen over de "igang" van CP. Bij flats de nacht maar doorgebracht.
Hier overnacht op 22 april 2015. Een mixed parking. Er staat niets aangegeven voor campers maar wel voor een verblijf van max 24 uur. Rustig dorpje, niets bijzonders. Voor een overnachting prima. Geen voorzieningen.
Hier gestaan en overnacht op 24 april 2015. Prima plaats om met de bus, 35 36 en 10 om naar het oude centrum te gaan. Was druk bij aankomst maar aan het eind van de middag wordt het rustiger. Het is aan te raden om laat in de middag, na 18:00 uur hier te komen, overnachten en de vlgd de dag Siena te bezoeken. 's Avonds is ook een optie.
We hebben hier overnacht op 28 april 2015. Een parkeerplaats met een voorziening voor het lozen van afvalwater voor campers. Er wordt niet specifiek vermeld een camperplaats. We denken dat het gedoogd wordt. We stonden naast de loosplaats en 3 Italiaanse campers kwamen in file aanrijden maar na overleg weer vertrokken. Rustig voor een overnachting.
Hier overnacht 23 april 2015. Mixed parking. Nog redelijk druk op de parking, zowel overdag als 's avonds en 's nachts. Goed voor overnachting en bezoeken in omgeving. Dopt is niet bijzonder.
Hier overnacht 19 april 2015. Nette plaats bij stationnetje. Geen geluidsoverlast. Dicht bij, op loopafstand van de oude stad en citadel. De moeite waard om doorheen te wandelen. Prima overnachting. Openbare toilet wat minder.
Hier overnacht op 18 april 2015. Mooie rustige plaats bij citadel en de begraafplaats. Dus erg rustig. Is een officiële parkeerplaats dus ook voor campers zoals ons een Frans stel verzekerde. De moeite waard om te overnachten en de citadel en de stad te bezoeken. Aanrader voor een volgende keer.
Hier overnacht op 17 april 2015. Mooie plaats aan de rand van het dorp. Uitzicht over de velden. Rustige plaats, goed voor een overnachting. We stonden er met 4 campers.