@CamperSWENTY
wauw wat een lekkere plek, rustig, ruim, vriendelijk ontvangst. Een toilet en vuilafvoer, verder groen grasveld (ook met regen hard genoeg) en deel verhard. wij aten voor 41 GBP (2 personen) en stonden gratis. Oprit inderdaad scherpe bocht naar rechts, dus tip van even doorrijden en keren was prima voor deze camper van 7,40 en 2,38 breed.
Sitecode: 111961
volledig omheinde campinkje, zo’n 15 plaatsen naast wat stacaravans. onvriendelijk ontvangst, alleen na 15 minuten bellen eindelijk contact, snauwerig want lunch tussen 13:00 en 14:00 (?). e-mail bevestiging gaf aan 13:00. “receptie” is een houten kotje waar alleen de radio het lijkt te doen; niemand in 4 dagen tijd gezien. wat feiten: voor de heren 1 toilet, 2 wasbakken, 1 douche (1 GBP per douchebeurt!). dames idem. 1 plek om af te wassen.
Mooie rustige plek in the middle of nowhere, op loopafstand van de kust. Vriendelijk ontvangst, ruime plekken, ook voor onze camper van 8 meter. Beperkt aantal aansluitingen elektra, Water overal aanwezig. Sanitair zeer gedateerd en ouderwets, maar doet wat het doen moet, inclusief hete douches. We betaalden voor drie nachten, twee volwassenen plus camper en stroom, £ 86.
hoger oordeel dan eerdere reviewers, want erg rustige plek (snelweg is om wat voor reden amper te horen), oase van rust daarmee, ook overdag. sanitair gaat de betere kant op: wasbakken zijn vernieuwd. Verder gewoon gratis douchen met prima warm water. restaurantje is ok, winkeltje is ok. we reden eerst naar een camperparkijg vlakbij, maar die zat om 12:30 in het laagseizoen al vol. deze camping kostte maar een paar euro meer dan de CP.
prima plek, nu er naast drinkwater ook een (invaliden)toilet open is, met wasbak, en schoon.