@CamperSally98
mooie camping, echter de prijs is wel erg hoog. 54 euro voor 1 nacht met 2 pers en een hond. Daar komt stroom en douchen nog bovenop. Ook mag je alleen afval aanleveren in een eigen zak van de camping die kost ook nog 1 euro per zak. Het sanitair is wel ruim en schoon. de plaatsen zijn ook allemaal erg netjes. Fijne camping
camper plaats erg snel vol. wordt camping gedrag gedaan waardoor het nog krapper is. er ligt een parkeerplaats naast daar mag je officieel niet staan maar stond ook vol met campers. hier heb je dan geen stroom prima voor een nachtje als doorreis
super camperplaats aardige gastheer, alles was schoon en zag er echt keurig uit! Enige wat je niet heb is een douche. Bellen van tevoren is nodig want dit is een drukbezochte camperplaats. Wij komen zeker terug!
het sani station is heel vies! is verstopt en iedereen gooit de wc leeg waardoor je ook geen water kan pakken omdat er letterlijk overal stront ligt. het zwempark is dicht erg duur voor 21 euro zonder stroom want hier betaal je los voor. het is niks anders dan een parkeerplaats de ster is voor het uitzicht!
plek is prima aan een leuke park en veel wandel routes. Het oogt ook netjes. je kan water lozen en vullen voor een euro alleen hiervoor ben je een slang nodig... perfect voor 2 nachten of een doorreis.