@CamperStekel
- Adria Compact DL 60Y
- 2026
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Het is een simpele CP. Als je bij de poort staat moet je naar een aangeven mobiel nummer bellen en zij maken dan de poort op afstand open. S'avonds komt men langs om het geld in ontvangst te nemen €9,30 per nacht. Het zijn bijna allemaal schuine plaatsten dus je moet wel wat doen om de Camper een beetje waterpas te krijgen. Het is een mooie plek voor als je op doorreis bent. Camper plek ligt vlak langs de A 75, maar daar heb je geen last van.
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
En geweldige CP. Alles is aanwezig en een hele mooie ligging met uitkijk over het meer en dat voor €14,00. Ook de sanitaire voorzieningen zijn vernieuwd en worden ook schoongemaakt. Gewoon een geweldige plek.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 17 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Mooie Camperplaats aan een meer. Je kunt kiezen voor een verharde ondergrond of op een gras gedeelte. Het is heel leuk om rond het meer te wandelen en/of te fietsen. De omtrek hiervan is ongeveer 11 kilometer. Het water was op dit moment afgesloten. De sanitaire voorzieningen zijn verouderd maar wel schoon. Het aanmelden gaat via een automaat die Nederlands spreekt en gewoon met een betaalpas betaald kan worden. Heel gemakkelijk en heel simpel.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Leuke CP. Mooi uitzicht naar de Pyreneeën toe. Alle voorzieningen aanwezig en ook schoon. Winkel op 4 minuten lopen en ook een pompstation daarbij.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Leuke CP gelegen aan een groot meer. Ruime camper plekken en ook beschut staan is mogelijk. Sanitaire voorzieningen wel wat verouderd, maar zijn wel schoon en goed onderhouden. Lekker heet water om af te wassen en te douchen als je dat wilt. Wasmachine en droger aanwezig. De uitbater is vriendelijk en zeer behulpzaam. Top
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Een hele leuke CP. Midden tussen de bergen in de bossen. Zeer vriendelijke eigenaar. Je kunt er ook lekker en goedkoop eten. Ook de sanitaire voorzieningen zijn goed en ook schoon. Wij vonden het geweldig.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 25 dagen geleden

4 foto's toegevoegd · 25 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Geweldige CP. Vandaag aangekomen zonder eerst gereserveerd te hebben. Hier voor twee nachten gereserveerd en we betaalden € 22,00 per nacht inclusief alle voorzieningen. We stonden met de camper helemaal beschut onder de bomen wat heerlijk is want het was warm die dagen. Sanitaire voorzieningen waren perfect in orde en worden regelmatig schoon gemaakt. Een voorbeeld voor veel andere CP'S. Het enige vervelende is de trein die langs komt rassen.