@CamperSuz
We hebben hier verbleven onderweg naar de Noordkaap. Heerlijk rustige camping, het had de hele dag geregend dus het grasveld voor de campers stond aardig blank. Gelukkig konden wij nog net een stuk op het asfalt staan. Nette douches alleen 0 privacy, wij waren vroeg op en dan ben je er alleen. Bij de camping is ook een bar/restaurant. Kreeg met mijn campingcard van de ANWB nog wel een beetje korting.
Sitecode: 20916
Wat een leuke camping om te overnachten. Met de camper sta je op een groot veld midden tussen de huisjes die rondom liggen. In de tipitent in het midden is er nog steeds koffie en zit je heel gezellig met andere gasten te kletsen. De douches zijn ook fijn met een harde straal. Alleen het gebruik van de wasmachine kost nog 60 kronen extra.
Mooi aangelegde camperplaats met verschillende niveaus met uitzicht op het fjord. We hebben er niet overnacht op weg naar de Noordkaap maar wel even pauze gehouden en de toiletcassette geleegd.
Mooie plaats en genoeg ruimte voor heel wat campers. Heel mooi uitzicht op het fjord. Wij waren hier te vroeg om te blijven overnachten, maar we onthouden deze voor op de terugweg.
Dit is alleen maar een parkeerplek met houten huisje met plof wc pal naast de E6. Geen benzinestation en winkelcentrum te bekennen in de wijde omtrek. Je zou hier kunnen overnachten met de camper maar er zijn wel leukere plekken te vinden. Wel heel mooie natuur.