@CamperT135
- 2021
- Carado T 135
- 2011
Heerlijk 3 nachten gestaan , prachtig uitzicht en eigenlijk is alles top ! wat een sfeervolle kleinschalige camping prima wandelen en fietsen .
Vergane glorie had veel over gehoord maar viel erg tegen . receptionisten erg aardig alle talen sprekend . sanitair prima , zwembaden over de top daardoor weinig plaats voor ligbedden . plaatsjes stoffig en klein de paden onverhard en vol met kuilen , hadden ze dat in al die jaren niet kunnen asfalteren. WiFi extra betalen en dan 30 keer inloggen per dag niet van deze tijd gooi een euro op de prijs en zorg voor knappe WiFi . strand prima !
mooie en sfeervolle Camping groot maar niet zoveel erg in . goed systeem bij aankomst welke plekken er vrij zijn . sanitair zeker op de standaard plekken waren oud en bruin ( huidvet ) tussen de tegels en veel sta toiletten maar 1 zit toilet . Overal douches aan het strand . alles heel sfeervol . betaalde 40 euro per nacht in hoofdseizoen voor standaard plek
Camping aan de Keutsachersee komen hier altijd op doorreis een paar dagen staan . restaurant prima maar net als de rest beetje vergane glorie betaalde 35 euro per nacht in hoofd seizoen . zeker de plekken voor paar nachten veel schaduw en dicht bij sanitair
vriendelijke eigenaar schoon sanitair in het tenniscomplex . gezellig restaurant met vriendelijke bediening en goed eten . gelegenheid om was en afwas te doen. elektra betalen naar gebruik . wij betaalde 25 euro per nacht . enige nadeel wijn stonden vlak bij industrie terrein daar waren ze al om 7 s’ochtends bomen aan het zagen en leek wel asfalt aan het jakkeren . Chiemsee op 4 km !
camping met uitzicht op de Rijn , schoon en nieuw sanitair 1 euro om te douchen . 12 km op de fiets naar Koblenz . supermarkt op 750 meter . wij hadden geen last van de trein . we betaalde25 euro per nacht
Mooie camping , schoon Sanitair winkeltje en restaurant en zwembad . Prachtige fietsroute in de buurt . Enig minpunt is hadden 2 nachtjes geboekt kosten 2 maanden van tevoren . Bleek achteraf dat de ASCI korting opgeschoven was naar 7/7 en wij waren er 3tm 4 /7 daarna nog over gebeld maar geen service . dus let op ! nooit aanbetaling, pas als je er bent boeken met je ASCI pas .
Mooie camping aan de Seine . Heel mooi Sanitair en zwembad . sfeervol Restaurant prima pizza . Wij zijn met de fiets naar het centrum geweest Eifeltoren Arc de Triomf heel goed te doen . Ook de directe omgeving van de camping is erg mooi . Personeel bij de receptie erg vriendelijk. Ons volgende bezoek aan Parijs zal zeker weer op deze camping starten .
Vriendelijke ontvangst bij receptie , mooi camping plaatsen onder de pijnbomen. Mooi zwembad met ligstoelen, sauna en hamam .De rest vd camping zijn huisjes en tenten voor verhuur , deze zien er verzorgd uit . De rest van het terrein zijn huisje van eigenaren deze mensen zijn storend ! Ik mag geen krant lezen op mijn telefoon , maar diegene loopt wel met zijn vuile slippers bij het zwembad . Sanitaire is vies en vergane glorie .
Leuke eenvoudige camping , wij hadden mooie plek met uitzicht op de brug en meer . Aardige en behulpzame mensen bij de receptie. Sanitaire was simpel maar schoon alleen te weinig toiletten en douches, voor in juni prima ! Maar denk dat er in hoofdseizoen tekort is ! Wij stonden hier juni 2021 dus nog rustig ivm Corona . Wij komen hier zeker nog terug .
Prachtige camping aan het meer , lekker strandje . Sanitair dik in orde , grote plaatsen , zowel zon als schaduw plekken .Supermarkt goed geprijsd en verse Bakkerij, snackbar en foodtrucks met sushi . Mooi wandelen en fietsen in de omgeving . Wij komen hier zeker terug !
mooie camping aan heel mooi meer . goed zwembad . verouderd sanitair maar wel schoon . Behulpzame en vriendelijke personeel bij de receptie . Ruime plekken zon en schaduw . Goede prijs kwaliteit verhouding. gezellig restaurant / snackbar . even verderop Restaurant les Balcon een aanrader ! Wij komen hier zeker terug !
Fijne camping met veel schaduw zeker aan de andere kant vd weg waar je het verkeer ook bijna niet hoort . goed en gezellig restaurant . goede camping winkel . fijn strand , naturisten strand op 1 km en St Maxim en St Tropez goed met de fiets te bereiken . schoon sanitair ! Vriendelijke receptie medewerkers spreken 4 talen . nog echt een camping zonder sta caravans en huisjes . wij komen hier zeker terug .
mooie camping heel aardig personeel bij de receptie . schoon sanitair . aan het meer ! wel 50 euro cent betalen voor 2 min douchen . trein gaat vaak voorbij , ons kon het niet storen . lekker kunnen fietsen langs het meer . al met al leuke camping voor 30 Euro per nacht maar geen voor seizoen prijzen in begin juni ASCI ! begint wel jammer te worden geen 1 prijs klopt met de gids helaas !
Prima camping , wel voor camper wat krappe plek . Dichtbij het centrum van Trier met fietspad voor de deur . Sanitair super schoon een aanrader Sven en Mar