@CamperTheoAnja
- 2019
Wij zijn 300 meter verder gereden, staat ook aangegeven als parkeerplaats. Mooi groot grasveld zonder restricties.
Mooie en rustige plek bij de ruïnes van wat ooit een klooster was. Toiletten zijn redelijk, verder geen voorzieningen. Prima gebied voor pittige wandelingen.
Mooie plek en er zijn meer dan 10 plaatsen. Alleen vrijwillige bijdragen te betalen in Swiss en dat kunnen alleen Zweden. We zien nergens beperkingen wat betreft aantal uren/dagen dat je er mag staan.
Prima plek om te overnachten met mooi uitzicht de haven. Fietsen naar Gotenburg is op vouwfietsen wellicht iets te ver: 13 kilometer. Wij zijn met de bus gegaan (lijn 128), dat ging goed. Terug namen we blijkbaar de verkeerde lijn, want de laatste 4 kilometer hebben we gewandeld. De buschauffeurs konden ons niet goed informeren.
Kleine, prima camping met prachtig uitzicht op de vallei en heuvels. Goed en sfeervol sanitair. En dat voor maar £ 18, inclusief stroom.
We stonden voor £ 36 incl. stroom ( zonder kent men niet) op een drassig, maar mooi groen grasveld. We konden onze buscamper met 3 flatjacks niet echt horizontaal plaatsen. Eigenlijk niet erg geschikt voor campers en erg duur vinden wij.
Deze camping is blijkbaar opgeheven.
op basis van het vorige bericht zijn wij direct naar de dure familie camping gegaan, maar later ontdekken we dat deze cp nog wel degelijk bestaat met een prachtig uitzicht op het water.