@CamperWale
- 2018
- Bürstner Delfin T 690 G
- 2021
de plaats is vol. Geen probleem. Maar wij begrijpen niet dat je het grijswater en toilet – uiteraard tegen betaling – niet kunt legen terwijl je er direct op staat! maar de Spanjaard beschikt sowieso over heel veel freestyle,
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Na de steriele, overbevolkte plaatsen in Baeza en Úbeda zijn we hierheen verhuisd en hebben we volkomen overtuigd en tevreden de nacht doorgebracht. Elektriciteit, water, schone toiletten en een ruime douche met warm water van de start en zeep zoals in het hotel. Het restaurant is zeer authentiek en serveert heerlijk, goedkoop eten. Er liggen stukjes tapijt tegen de plakkerige vloer: hij is goed verzorgd!! Zeer aanbevolen
Monopoliepositie, anders kun je niet zoveel geld vragen voor zo weinig service. Goedkoopste plaatsen 780NOK voor één nacht, te weinig sanitair, afwasgelegenheid voor enkelen, geen WiFi. We waren hier drie keer: de eerste de enige keer en de laatste keer.
wat een service! Gedeelde sauna of gescheiden van geslacht? Volledig ingerichte keuken met Abeash-machine? Woonkamer met televisie? Droogruimte met Secomat? Water, WiFi, elektriciteit? all-inclusive! en in een staat zoals thuis (of beter elk moment!
4 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
geweldige manager om je met alles te helpen: tips voor het winkelen voor cadeaus zoals parmaham, wijn, enz. maar legt ook heel goed uit wat belangrijk is bij een bezoek aan de levendige stad. Ik weet niet of het prostituees zijn, maar er zijn mensen die 's avonds op het grote plein aan de overkant bang zijn voor het licht... Prima wasstraat voor de camper aan het begin van de toegangsweg. Lidl in de ochtend erg goed. De raaklijn is de reden voor het aftrekken van één punt
Sitecode: 19502
Sinds 22 mei hebben we honderden parkeerplaatsen bezocht in CH,D,F,E,P,I,A,SLO,HR,Alb. dit is een van de beste!! Schone plaatsen, top sanitairgebouwen, goede voorzieningen, klooster, opgravingen voor cultuur, wandelingen, fietstochten in een geweldig natuurgebied voor sportieve mensen, geweldige restaurants en een delicatessenwinkel ter plaatse voor culinaire fijnproevers. we zullen terugkomen!
Sitecode: 20122
Leuke stad, zeer vriendelijke baas, die binnen 10 minuten een gasleverancier voor ons tevoorschijn toverde om de lege gasfles te wisselen. Het eten moet geweldig zijn, maar we hebben in de stad een aantal geweldige groenten gevonden, dus hebben we ze zelf gekookt. Ook een aanrader: het medisch laboratorium: snel, professioneel, goedkoop. Grijs water en toilet voorkomen de 5e ster
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
schone parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. De shuttle is uitstekend, aangezien de eigenaar en haar man beide keren op tijd waren! Hierdoor zijn de aanbevolen stad en de opgravingen super makkelijk te bereiken en met een gevoel van veiligheid in je camper. Archimedes Museum een insidertip. Lawaai van de straat als negatief punt tot 21.00 uur.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Toegang vervelend, maar zo goed als haalbaar. Sanitair OK, niet nieuw maar wel schoon. Strand indrukwekkend. Wat voor mij persoonlijk niet werkt, zijn de 26 katten van de eigenaar. Ik reed er bijna over heen en ze zijn overal.