@CamperWale

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

de plaats is vol. Geen probleem. Maar wij begrijpen niet dat je het grijswater en toilet – uiteraard tegen betaling – niet kunt legen terwijl je er direct op staat! maar de Spanjaard beschikt sowieso over heel veel freestyle,

Na de steriele, overbevolkte plaatsen in Baeza en Úbeda zijn we hierheen verhuisd en hebben we volkomen overtuigd en tevreden de nacht doorgebracht. Elektriciteit, water, schone toiletten en een ruime douche met warm water van de start en zeep zoals in het hotel. Het restaurant is zeer authentiek en serveert heerlijk, goedkoop eten. Er liggen stukjes tapijt tegen de plakkerige vloer: hij is goed verzorgd!! Zeer aanbevolen

Monopoliepositie, anders kun je niet zoveel geld vragen voor zo weinig service. Goedkoopste plaatsen 780NOK voor één nacht, te weinig sanitair, afwasgelegenheid voor enkelen, geen WiFi. We waren hier drie keer: de eerste de enige keer en de laatste keer.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat een service! Gedeelde sauna of gescheiden van geslacht? Volledig ingerichte keuken met Abeash-machine? Woonkamer met televisie? Droogruimte met Secomat? Water, WiFi, elektriciteit? all-inclusive! en in een staat zoals thuis (of beter elk moment!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

geweldige manager om je met alles te helpen: tips voor het winkelen voor cadeaus zoals parmaham, wijn, enz. maar legt ook heel goed uit wat belangrijk is bij een bezoek aan de levendige stad. Ik weet niet of het prostituees zijn, maar er zijn mensen die 's avonds op het grote plein aan de overkant bang zijn voor het licht... Prima wasstraat voor de camper aan het begin van de toegangsweg. Lidl in de ochtend erg goed. De raaklijn is de reden voor het aftrekken van één punt

Sitecode: 19502

Sinds 22 mei hebben we honderden parkeerplaatsen bezocht in CH,D,F,E,P,I,A,SLO,HR,Alb. dit is een van de beste!! Schone plaatsen, top sanitairgebouwen, goede voorzieningen, klooster, opgravingen voor cultuur, wandelingen, fietstochten in een geweldig natuurgebied voor sportieve mensen, geweldige restaurants en een delicatessenwinkel ter plaatse voor culinaire fijnproevers. we zullen terugkomen!

Sitecode: 20122

Leuke stad, zeer vriendelijke baas, die binnen 10 minuten een gasleverancier voor ons tevoorschijn toverde om de lege gasfles te wisselen. Het eten moet geweldig zijn, maar we hebben in de stad een aantal geweldige groenten gevonden, dus hebben we ze zelf gekookt. Ook een aanrader: het medisch laboratorium: snel, professioneel, goedkoop. Grijs water en toilet voorkomen de 5e ster

schone parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. De shuttle is uitstekend, aangezien de eigenaar en haar man beide keren op tijd waren! Hierdoor zijn de aanbevolen stad en de opgravingen super makkelijk te bereiken en met een gevoel van veiligheid in je camper. Archimedes Museum een insidertip. Lawaai van de straat als negatief punt tot 21.00 uur.

Toegang vervelend, maar zo goed als haalbaar. Sanitair OK, niet nieuw maar wel schoon. Strand indrukwekkend. Wat voor mij persoonlijk niet werkt, zijn de 26 katten van de eigenaar. Ik reed er bijna over heen en ze zijn overal.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Briljante parkeerplaats met toiletten die open blijven, vuilnisbakken en een uitstekend wandel-, fiets- en paraglidinggebied. Vriendelijke, behulpzame medewerkers: perfect en voor 5 frank met munten, app, TWINT. 's nachts alleen het geluid van de beek.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Oprit is even wennen, elektra en ruimte in orde, badkamers zijn allemaal dood op één uitzondering na. Wat absoluut niet mogelijk is, is een parkeerplaats zonder vuilnisbak! Het verbaast me dus niet dat ik eerst hondenpoep van de parkeerplaats moet ruimen!💩

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

12,44€ voor gesloten toiletten, douches? niet eens misschien. daar zijn we ergens!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

duidelijk verboden! verschillende borden en hoogtelimiet. Achter kamperen is duur, erg duur. en het stinkt daar

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

zeer mooie ontvangst schoon sanitair, handig. Plaatsen met een tafel en bank en een waslijn, vlak, ruim. en voor een geweldige prijs in een geweldige omgeving.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

hoewel het eigenlijk het hele jaar open is, gaan we erheen en moeten we terug zonder iets bereikt te hebben. Dat zou je op de hoofdstraat kunnen opschrijven!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

geweldige plek met uitzicht op de golven. Surfers doen aan gymnastiek, de zon schijnt, vuilnisophaaldienst naast de deur. Maar het restaurant ernaast laat je niet eens het terras op met je hond! Voor mij onbegrijpelijk naast alle loslopende slabbetjes

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Behalve de oprit is alles perfect: supervriendelijke ontvangst, schoon, modern architectonisch interessant sanitair met warm water, zeep, papier. Alles is erg ruim. Kasteel aan de andere kant van de Tejo bezienswaardig, rivier idyllisch. En dat voor nog geen 9 euro inclusief hond, 2 personen, stacaravan en stroom en water naast het voertuig. Waren er drie hier!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Parkeerplaats goed gelegen. Maar het toilet is verschrikkelijk, de wasmachine maakt niet goed schoon en de droger werkt niet goed

geweldige plek met veel plaatsen maar een moddergevecht na de regen. Iets meer grind zou handig zijn. maar goede prijs-kwaliteitverhouding

geweldige schone plaats. De gratis VW-busdienst van en naar het treinstation voor een bezoek aan Valencia is uitstekend. Dienstregeling, stadsplattegrond alles inclusief.

heerlijk vertoeven: het beekje kabbelt, de koeien zijn rustig. de aangrenzende badkamer is geweldig: aardig personeel om het toilet toegankelijk te maken, geweldig zwembad. het Cachetrail Kloster is geweldig: 30 schuilplaatsen in het schaduwrijke bos, maar ook met uitzicht. we zijn opgewonden!