@CamperWappie
- 2021
leuke camping met wat gedateerd sanitair dat wel goed werkt wij kregen de camper echter niet horizontaal, de 2e nacht op andere plek ging dat beter in dorp was niet zoveel te doen.
bij leuke plekken sta je nooit alleen, dat is niet erg met gelijkgestemden dus zo ook hier vogelaars kunnen hier los en kennen deze plek dan ook al naturum zelf lijkt vooral ingericht voor kinderen met buiten een leuk pad waar men verrast wordt door geluiden en verhalen als men door de sensor gedetecteerd wordt erg leuke plek
2 douches achter 1 gordijn, deze zijn wel gescheiden door een muurtje alles schoon wordt gewerkt met codes (camper voor de slagboom, dan naar machine en betalen, dan krijg je bon met benodigde codes waaronder die van de slagboom) zoek een plek er zijn 7 met ruimte om luifel uit te zetten en 2 reserve plekken waar een kleinere camper kan staan (geen luifel zetten dus)
conform alle geschreven reviews 170kr /nacht incl electriciteit je staat op grind en bijna vlak sanitair wordt op dit ogenblik volledig onder handen genomen/vernieuwd géén schaduw
fijne plek om alles te loze zowel grijswater als toilet in het zelfde putje. En er is schoon drinkwater! Verder hebben ze afval gescheiden.
4 sterren ivm magnifiek uitzicht en wandelen op deze berg. wind stond naar deze plek dus hele nacht geluid van verkeer (oordoppen helpen wel) midsommar dus lang licht en altijd (ook "'s nachts") mensen die langskomen veel zullen hier gratis (willen) staan kost eigenlijk 200 kr die afgerekend kan worden bij de receptie van t hotel alwaar trouwens ook luxe gegeten kan worden
-schoon maar verouderd sanitair en douches verdeelt door douche-gordijnen? -super behulpzaam en de zoon van de eigenaar oefent zijn Duits -vele vaste gasten, ons kent ons... men let op elkaar -prijs 2 volwassenen en camper is 350kronen voor 1 nacht geen zwembad maar een meer met grasstrand
jammer dat deze plek zo vér is (voor ons als nederlander zeker..) en je niet langere tijd kunt blijven staan. zeer leuke mensen die hun gasten beter zouden willen leren kennen je kunt er in een keuken koken, tv kijken, een was draaien en drogen in de droogkast (in de winter zullen dat vooral schoenen zijn :) ), afwassen en dat alles met goed heet water prijs 385 kr/nacht
De droog toiletten waren schoon en met papier, geen verlichting, in zomer geen probleem ivm lang dagen plek was parallel aan t water en er waren vele vuurplaatsen
"Wild" staan in Zweden doe je vaak niet alleen maar je bent onder gelijkgestemden dus geen stress. Fijne plek wandeling is zwaarder dan aangegeven wel erg gaaf om te doen, deed dit na aankomst einde dag, dat was iets te veel. gelukkig bleef t heel lang licht
we stonden op 1 van de reserve plaatsen, die naast t sanitair gebouw. daar geen last van gehad. s nachts was de aanliggende weg zo goed als uitgestorven, de volgende ochtend was dat echter het tegenovergestelde. vanaf 5.00-5.30 werd t zéér druk. vanaf dan zijn oordopjes of een goede geïsoleerde camper geen overbodige luxe. betalen bij de automaat bleef 14 euro toch leuke plaats vanwege de super grote schepen die voorbij komen
als je bijtijds weet dat je ernaar toe wilt dan snel via de website even boeken en betalen en dan is het prettig aankomen stroom inbegrepen ver- en ontzorging aanwezig ook voor chemisch toilet, deze is en ook de douches (2) door middel van code te gebruiken
Bij aankomst wordt je gevraagd of je in de buurt van t water of de toiletten wil staan Met 2 honden graag bij een uitgang Dus idd wat verder lopen voor toilet gebouw Veel met je code te openen .30 voor 1min warm water Vriendelijke mensen maand Juni
Eerste indruk is rommelig maar dat maakt niks uit Dit is een echte doe camping, je komt hier om goud te pannen/wassen Sanitair eenvoudig maar je hebt zelfs warm water en douche Lees goed wat de "camping info" foto omschrijft
lekker rustig hier in September wel muggenspray nodig 2 patisseriën in het dorp 1 traiteur met foie gras en bijbehoren als specialiteit er wás ook ooit mini golf maar die is vervallen (en staat dus ook niet meer op de kaart)
Wat een uitzicht vanuit de camper, je kijkt dan immers niet tégen de druifranken aan maar even stukje lopen en vrij uitzicht naar t dal maar ook naar Burg Hambach Douches schoon waarvan 1 als nieuw en gewoon heel goed net als de toiletten Het weincafe was niet open tijdens ons verblijf, alleen op 'feiertage' en Vr. tot met Zondag
Aardige beheerders Goed eten Zeer rustige en donkere camping Ruime plaatsen Deze camping was onze 1e keuze, we hoorden van anderen dat zij uitweken in verband met overvolle campings direct langs de rijn Burg Rheinfels steeds goed te zien Tip: Bezoek de burcht met een rondleiding (niet 6 maar 7 euro p.p.)