@CamperWenM
Voor twee nachten geboekt voor 109 euro. Kom je strak tegen het sanitair gebouw aan te staan waar de camper amper kon staan. Superslechte plek dus voor dit geld. Na 1.5 uur en drie maal gevraagd te hebben waar de elektrische paal staat eindelijk iemand die komt zeggen dat de aansluiting op een andere weg zit. Handige plek🫣. Sanitair verder oud. Camping ligt verder op een prima plek en je kunt op Il de Re prima fietsen dat maakte veel goed.
Twee sterren, eentje voor het uitzicht ( idd geweldig) en eentje voor de ruime plek die we hadden. Verder was het wat sanitair betreft ronduit vies. Dames douche was maar eentje voor de hele camping waarvan de deur niet eens op slot kon. Dames W.C. een gruwel. Helaas want de ligging van de camping is geweldig.
Superfijne camping, goed nette sanitair. Fijne grote staanplaats en extra dagje erbij geboekt was geen probleem. Dichtbij Pamplona wat handig was om te bezoeken. Oja, zwembad was prima, koud maar prima met de temperaturen die we hadden. Vriendelijke receptiemensen! Aanrader wat ons betreft!
Nette camping, sanitair gedateerd maar schoon. Wel duur voor wat het is.
Super camping, uitstekend sanitair en plekken met fantastisch uitzicht op de bergen!
goede doorreis camping. vriendelijke mevrouw bij receptie maar vreemd dat er niet meer plekken bezet zijn. toen wij kwamen waren er welgeteld 3 plekken bezet van de ruim 70. savonds kwamen er nog een paar bij. het toiletgebouw is groot en schoon en ruim voldoende wc papier. wij snapten er niets van dat er niet meer plekken bezet waren. het is toch nog hoogseizoen. en van de snelweg heb je ook echt geen last.
erg drukke volle campercamping met vooral Italianen. veel lawaai van kermis attracties achter bij de camping en van de trein en drukke weg die er langs loopt. wel dicht bij het strand maar enorm druk. krijgt drie sterren vanwege het vriendelijke personeel maar twee sterren voor de camping waar er zelf snachts rond half twee nog campers binnenkomen
prima camping voor doorreis en bezoek aan toren van pisa. sanitair erg verouderd maar wel schoon. plekken niet al te groot maar prima als je er zoals wij maar één nachtje staat
Prima plekken, één nachtje gestaan. Erg vriendelijke eigenaar! Sanitair is nieuw en erg netjes! Complimenten dat er zoiets moois gemaakt kan worden.
Twee dagen gestaan met onze camper. Positief over ruime plaatsen. Verder erg matig. Sanitair erg slecht. Stinkt en niet schoon, er is bij de ingang peuterzwembad wat erg mooi lijkt maar in het hoogseizoen wat het nu is te ranzig om je kind in te laten spelen. Water is groen en vol algen
staplekken vlak aan een drukke straat, geen wifi en slecht bereik internet, basic toiletvoorzieningen. Kunt merken dat het geschikt gemaakt is voor TT gangers. Lange verlengkabel nodig voor je stroom wat we toevallig bij ons hadden. Voor rust moet je hier niet gaan staan, veel omgevingslawaai (A28, doorgaande drukke weg waar camping aan licht, uitgaansgelegenheid schuin tegenover camping).