@Camper_Dijk
- 2021
- Mobilvetta Kea Anders
- 2016
Paas arrangement, super ontvangen, Desiree neemt rustig de tijd en vertelt ook veel over de omgeving. Mooie verharde plaatsen met genoeg ruimte, sanitair super schoon. Gezellige kantine en diverse benodigdheden te koop. Afrekenen gaat puur op vertrouwen. Komen hier zeker nog eens terug.
Sitecode: 20737
Zwaar aan de prijs, neem minimaal 50 meter snoer mee, plek vol met peuken van de voorgangers. Personeel wel aardig. Veel plekken met bomen, weinig zon, in de zomer wel prettig maar in de winterperiode....
Prachtige camperplaats, lekker rustig met prima en schoon sanitair. Prima prijs. Mooie wandelmogelijkheden vooral met de hond. Gaat zeker in onze favorieten lijst. Prettige beheerder, goed voor een leuk gesprek.
Vanmiddag aangekomen, na de 3de euro pas stroom op de paal, 0,9 kWh gehad voor € 1,00 Dit zou verrekend worden, beheerder gemist dus een enveloppe onder de ruitenwisser met de vraag om € 15,60 in de postbus te doen. Stroom was er af na 0,9 kWh (2 volgens de informatie). Douches en toiletten zijn op slot en dus niet te gebruiken. Beheerder gebeld 22:02 dat stroom na inworp nog niet doet. Onaangenaam gesprek gehad, ik was de eerste die klaagde?
Goede ontvangst, prijs in de app is verouderd. Camper 2 personen met elektra € 24,50. Verwarmd toiletgebouw, geen toiletpapier. Nog in opbouwende fase.
zeer gastvrij, geen voorzieningen, wel water en grijs water lozen. echt een aanrader, prima restaurant en nogmaals erg gastvrij. beneden bij Hotel snel vol maar je kan naar boven riden voor prachtige plek.
ongeïnteresseerde beheerder, water grotendeels afgesloten, alleen invalide toilet open, smerig, stinkend, geen douchemogelijkheid. En er toch €18,40 voor durven vragen. snel uit camper contact halen.