@Camper_Schorsch
Begin 23/11 werd de plaats opnieuw geteerd. Maar alle elektriciteitskasten waren verwijderd en er was geen water meer. Geen verwijdering. Voertuighoogte vanaf 2,25m per 12 uur € 25,00. Anders ideaal om Venetië binnen te komen met de vaporetto.
Schaduwrijke plek onder bomen. Douches tegen betaling van € 1,00 voor een zeer korte tijd. Sanitair schoon. Nogal gehorig vanwege de aangrenzende hoofdstraat. Strand gescheiden door deze straat, maar enkele kruisingen. Goed restaurant (offline) op ongeveer 100 m afstand. Strand schoon en goed onderhouden.
Ca. 300m naar de waterbus. Lijn 2, ongeveer 30 minuten naar het San Marcoplein. Dagkaart watertaxi pp € 20. Elektriciteit gratis. Vers water gratis. Geen toiletverwijdering. Sanitair water alleen via de afvoer onder de verswaterkraan (dwz afvalwaterslang vereist).
Terrasvormig. Onder de weg. Afvoeropties beschikbaar.
Gemakkelijk parkeren bij de ingang van Pompeii. Overdag bewaakt. Verhard aan de rand van een restaurant / tuin met een speeltuin. Straat op 100 m afstand. 30 minuten lopen naar de opgravingen. Toiletten (waarschijnlijk 's nachts gesloten). Alleen zoetwateraansluiting. Afvalverwijdering mogelijk. Geen afvoer van toilet- of servicewater.
Gunstig gelegen plek voor een bezoek aan Florence. Het centrum is met de fiets in ongeveer 20 minuten te bereiken. Tram op loopafstand. Grindplaats. Gedeeltelijk ongelijk. Gedeeltelijk in de schaduw. Veel geparkeerde campers (waarschijnlijk eigenlijk parkeerplaats voor locals). Rustige ligging. Makkelijk op de berg. Oprijlaan niet erg breed, maar voldoende voor 2,50 m breed. V + E inbegrepen.