@Camperaar1
we werden verwelkomd met een borreltje, een gezellig praatje en veel info over de stad, alvast vastgelegd in Maps, heel handig. de volgende dag heeft Marina ons voor €25 naar het kasteel gereden en ons heel veel info gegeven. we konden met de punten op Maps alle bezienswaardigheden bekijken. super handig. naderhand met de bus naar Ikea gegaan waar ze ons weer oppikte(€10). al met al hebben we het heel goed gehad. het sanitair was okay en schoon.
de plek op het veldje met oude olijfbomen is geweldig. maar ik snap niet waarom het sanitair niet wordt schoongemaakt. ik denk al een jaar niet. we vonden het water niet veilig dus hebben 1 douche goed laten lopen en deze voor alles gebruikt, ook voor afwassen en wassen. het zwembad wordt nu gevuld en het restaurant is niet open. de wifi is goed. Geen grijs water en chemisch toiletlozing.
mooie camping, goed sanitair, zeer goede wifi, grote plaatsen, vriendelijk ontvangst, dicht bij Delft Den Haag en andere steden maar toch op de vlakte. nog wel wat kaal omdat het nieuw is.