@Camperaar65
- 1980
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een heerlijke plaats. We hadden voor 5 nachten geboekt, maar zijn nog extra gebleven. De plaats is geweldig rustig en een uitstekend startpunt voor mooie wandelingen of fietstochten. Ideaal om een geocaches en Labcaches te bezoeken. Rina, onze gastvrouw is zeer vriendelijk en gaf heel goede uitleg over de camperplaats en omgeving. We konden drinkwater tanken en het zwart en grijs water dumpen en er is elektriciteit. Kortom, perfect voor ons.
Juli 2026
Wat een geweldige camperplaats. Zeer ruime plaatsen in een erg stil gebied. Perfect. De camperplaats is voorzien van van alle noodzakelijke voorzieningen die allemaal perfect in orde zijn. Tonnie en Carin hebben zich duidelijk gericht op het maken van een perfecte camperplaats en dat is gelukt. Wij hebben hier uitstekend naar onze zin 😁🚐
Sitecode: 42050
Een fantastische camperplaats met heel ruime plaatsen en met werkelijk alle voorzieningen in uitstekende staat. Er is ook een fietsenstalling met veel stroomaansluitingen en zelfs een ruilboekenkast. Klasse. Reservering verliep vlekkeloos en de ontvangst was uitermate vriendelijk. Deze plaats met deze eigenaars is een absolute aanrader. Groeten uit Leuven, België 😁
Mooie camperplaats, helaas werd de plaats om grijs water te dumpplaats langdurig door een bestelbusje geblokkeerd.:
Zeer simpel, geen voorzieningen maar wel gratis 😄 Er waren daar vandaag geen activiteiten daardoor was het heel stil. Goed geslapen.
Een droom van een camperplaats. Volledige rust. grote plaatsen midden in de weilanden met wat schapen om je heen die ‘s nachts echt stil waren. Waar kan je dit nog vinden. Een winkeltje met verse producten en een bakkerij en cafetaria en zeer vriendelijke mensen maakt het bezoek zeer aangenaam. We konden ook het grijs en zwart water lozen. Kortom PERFECT 👌
Uitstekende locatie, echt op wandelafstand tot musea en de Menenpoort. Probleemloze reservatie met duidelijke instructies. Wij zochten alleen een legale overnachtingsplaats zonder voorzieningen in/bij Ieper en dat is duidelijk gelukt. Waar voor ons geld 💰
2023
Zeer rustige locatie zonder voorzieningen. Ruime plaatsen. Reserveren en betalen probleemloos via website. Een aanrader 😁
Wij zijn hier meerdere malen geweest. Uitstekende plaats voor kleinere campers. Wij parkeerden onze 7 meter camper op het laatste vak en lieten die oversteken over het perk. Geen enkel probleem. Dit is een gratis plaats zonder voorzieningen. Pizza/pitta restaurant voor de deur en kippen speciaalzaak op de hoek. Aldi op 200 meter. Wij hebben weinig eisen dus deze plaats is voor ons uitstekend.
Wij zijn juist terug van een fijne vakantie met onze kampeerauto in de omgeving Kortrijk, Menen en Wervik. Wij hebben gebruik gemaakt van het kampeerautoterrein in uw gemeente. Ronduit perfect 🤩 wat wil een mens nog meer. Electronisch reserveren: geen enkel probleem. Binnen-en uitrijden geen enkel probleem dankzij de ANPR camera’s. Ruime plaatsen en fijne omgeving. Het dumpen van toilet en grijs water: geen enkel probleem. Vers water voor 1 euro