@Camperaar74
Lid van Campercontact sinds 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
We werden heel vriendelijk ontvangen en mochten zelf een plek uitzoeken. Schoon sanitair. Leuke camping voor mooie fietstochten in de omgeving. Komen zeker hier nog terug.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Mooie camping met mooie plaatsen aan het water. Vriendelijke ontvangst. Goed sanitair. De eigenaar geeft eventueel tips voor wandelingen in de omgeving
Sitecode: 42014
Zeer mooie camping. Vriendelijke ontvangst. Sanitair is goed en schoon. Bij de receptie krijg je eventueel tips voor mooie wandelingen in de omgeving. Wij komen zeker terug
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Is een mooie camping. Wordt heel vriendelijk ontvangen. Mooie grote plekken. Schoon sanitair. Lekkere broodjes.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Bij aankomt bleek de receptie gesloten. Telefonisch contact gezocht en toegangscode van de poort ontvangen. Plaatsen zijn ruim. Het restaurant en een gedeelte van het sanitairgebouw was al gesloten daar het hoogseizoen was afgelopen. Verder is het een goede camping.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Is een grote camping met redelijk grote plaatsen. Hadden een mooie plek met uitzicht op het meer. Sanitairgebouw staat in het midden van de camping. Het sanitair is schoon en modern. vriendelijke ontvangst. Eventuele restaurantjes zijn vlakbij de camping. Een bezoek aan het eiland is zeker de moeite waard
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie camping, vriendelijk personeel, modern en schoon sanitair.
Juli 2026