@Camperaars2012
- 2012
Heel jammer hierheen gereden voor niks . Er staat een verboden te parkeren bord voor campers van 20.00 tot 8.00. recreëren mag maar overnachten niet dus de hele route van 6.5 km slingerweg weer terug.
Fijne plaats om te staan , wij zijn hier 3 dagen geweest en stonden onder de overkapping . vriendelijke beheerder die een beetje Engels spreekt . brood op bestelling en sanitair is prima en werd goed schoon gehouden . Mooie wandelingen naar het kasteel en Cristusbeeld . Murcia is goed te doen op de fiets maar ook de buslijn is dichtbij .
Waarom staat er €16 , als het al €22 is en er staat stroom gratis , maar ook dat moet je gewoon per kilowatt betalen , pas het dan aan in campercontact dan weet iedereen waar hij aan toe is .
Hier een nachtje gestaan, erg gastvrije mensen we mochten naast de schapen staan met erg leuk uitzicht op het schapenweitje , we mochten stroom pakken uit het schapenhok, als dank daarvoor producten gekocht uit hun automatenhal waar ze streekproducten verkopen en natuurlijk veel eieren. Ze zijn bezig om een camperplaats te realiseren voor een aantal campers een stukje verderop, we komen zeker nog een x terug als dat af is.
Wij kwamen en dachten 3 nachten te blijven, moesten ook bij aankomst betalen. Echter op de camping werden we belaagd door muggen nog nooit zo meegemaakt hadden ook kleine kinderen bij ons. Geprobeerd geld terug te krijgen maar dat was niet mogelijk😡. Wij zijn na 1 nacht weg gegaan. Herman