@Camperavontuur
Lid van Campercontact sinds 2026
Prachtige camping, vriendelijke eigenaren. Op loopafstand van het prachtige dorp Barga. Superschoon sanitair; wel maar 1 toilet en 2 douches. Apart betalen voor warm water. Er was niet veel schaduw, dus door de warmte zijn we toch eerder weggegaan. Wel echt een aanrader!
Prachtige camping! mooie plekken met uitzicht over het Gardameer. we werden hartelijk ontvangen en mochten een plek kiezen. Modern en schoon sanitair. Mooi restaurant erbij en eigen strandje. Wij stonden vooraan dus ook dicht bij de weg (wel 10 meter erboven). Dat hoor je wel, maar ‘s nachts was het gelukkig rustig.
Eén van de mooiste campings waar we hebben gestaan. Adembenemend uitzicht, gezellige rustige sfeer, superschoon sanitair en super aardige eigenaren. Echt een aanrader!
Hele aardige ontvangst. Superschoon sanitair met warme en koude douches. Broodjesservice was top! Nette plek met water en afvalbak, omheind met groene struiken. Op loopafstand van strand en fijne restaurantjes. Voor 2 nachten perfect!
Wat een mooie plek! We hebben ons erg welkom gevoeld bij Ettore. Hij gaf ons meteen veel informatie over wat we er te doen is. Prachtig uitzicht en natuur! We waren er begin juni en toen stonden we bijna alleen op de camping. Sanitair was prima en schoon, wel koud water bij afwassen. Vlakbij is de boerderij van Eglio; bij hem hebben we elektrische gravelbikes gehuurd en prachtig gefietst en een avondwandeling gemaakt op de paarden. Fantastisch!!
Zeer hartelijke ontvangst door de receptie. We hadden een prachtige plek aan het meer en mochten de plek zelf uitzoeken. Het meer was qua temperatuur heerlijk om in te zwemmen. ook genoeg mogelijkheden voor boottochtjes. Met de bus kon je heel makkelijk maar andere dorpjes (wij hadden geen fietsen mee). Sanitair was niet superschoon; veel insecten die op de lampen afkwamen. Camping met veel Italiaanse families, die ook graag het weekend komen.
adembenemend uitzicht over het meer. zeer vriendelijke eigenaren met een erg lekker 4 gangen avondeten tegen zeer redelijke prijzen. super mooi wandelen en fietsen zeker een aanrader !!