@Camperbusje55
Kwamen hier aan maar werden doorverwezen naar P5, speciaal voor campers. Dit is een zeer ruime parking, goed verlicht en supermarkt en bar vlakbij. Iets verder lopen naar het historische centrum, maar zeer goed te doen en zeker een aanrader!! Wij hebben er een rustige nacht doorgebracht. Geen voorzieningen.
perfecte camperplaats! zelfs in februari alle plekjes bezet. Zorg voor muntgeld voor de electriciteit. Maximaal 8 uur per keer. Wij betaalden €0,10 per uur! Picknick plekken en zelfs aan fietsers is gedacht. Complimenten voor de gemeente!
Fijne, zeer ruime CP. Prima plek om vanuit hier de prachtige stad te bezoeken. 's Nachts zeer rustig. Vanaf ongeveer 7 uur gaan de bouwvakkers in het naastgelegen bouwproject aan het werk. Wij vonden dit niet storend.
wat een fijne plek! zonder gedoe je plekje opzoeken ( alle info is te vinden op de schuurdeuren) en dan genieten! helaas geen wijn kunnen proeven ivm ziekte, maar dat is een goede reden om nog eens terug te komen! complimenten dat jullie, zonder kosten ( elec a €2,00 ) jullie terrein met de extra's ter beschikking stellen!! aanrader
hoewel de richting bordjes in het dorp je voor "camper service" nog steeds naar die plaats sturen, is er ( tegen betaling van € 0,05 en 0,10 cent) alleen bronwater te tappen. Wij hebben er met onze kleine campervan toch een nachtje gestaan. Rustig! Kerkklok slaat 's nachts niet ;-). Leuk dorpje met kasteel
fijn, een plaats op loopafstand van de stad. terrein helemaal vol ( 1 mei), maar toch rustig. prijs is €10,00 per 24 uur