@Camperco

Betrouwbare reviewer

Partners
2008

Een locatie beoordeeldβ€”4 maanden geleden

Niet onze gewoonte om langs snelwegen te overnachten. Na wat omzwervingen met o.a. een gesloten cp onderweg kwamen we op deze grote parking langs de N154. Goed voor 1 overnachting.

Een locatie beoordeeldβ€”9 maanden geleden

Prima camperplaats. Mooi om van hier uit de omgeving op de fiets te verkennen. Vriendelijke eigenaresse.

Een locatie beoordeeldβ€”10 maanden geleden

Fraaie camperplaats met ruime plekken en een grasstrook. Vriendelijke ontvangst door de eigenaresse. Ook informatie materiaal gekregen voor fietstochten in de omgeving en een boekje. een aanrader deze camperlocatie.πŸ‘πŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 1 jaar geleden

Een geweldige fraai opgezette camperplaats. Mooie receptie en sanitairgebouw. we werden hartelijk ontvangen door Carla de eigenaresse die samen met haar man de camperplaats heeft opgezet. Na een uitgebreide rondleiding werden we naar onze plek begeleidt. Prima fietsomgeving.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Een camperplaats met alle faciliteiten. Netjes en ruim. Vriendelijke ontvangst met duidelijke uitleg.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Een perfecte camperplaats. Vriendelijke ontvangst en uitgebreide informatie van de eigenaar ontvangen. En een gezellige babbel met Kris. Het mooie nazomer weer heeft ons ook laten genieten van de fraaie fietsomgeving.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

Wat een fraaie en complete camper locatie.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

De 1e keer op deze CP. mooie ruime plekken. Dagelijks een gratis ei (dubbel dooier) fraaie fietsomgeving en het dorp Nistelrode dichtbij op fietsafstand. De activiteiten van de aeroclub in de "achtertuin" van deze CP zijn een extraatje.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Wat een geweldige camperlocatie. Mooie ruime plaats voor je camper. Fraaie voorzieningen en een geweldige fietsomgeving. Zeer vriendelijke ontvangst door de enthousiaste eigenaren. Een aanrader. groet van Gerda & Frans

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Wat een bijzondere en apart ingerichte camperplaats. Vriendelijke ontvangst door de eigenaresse die dagelijks even langs komt voor een praatje. Het campererf ligt aan een knooppunten fietsroute. Mooie uitvalbasis om de omgeving te verkennen. We hebben genoten. gr Gerda & Frans

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Wat een geweldige mooie en ruim opgezette camperlocatie. Vriendelijke eigenaren. Fantastisch lekkere asperges te koop en gegeten. meerdere artikelen te koop. Mooie fietsomgeving

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

Prima camperplek. Mooie ruime plaatsen. Fijne fietsomgeving. en niet in de laatste plaats het enthousiasme van Gine & David. Deze eigenaars hebben er een mooi "landgoed" van gemaakt. Tijdens ons verblijf genoten van de wijnproeverij. πŸ‘πŸ‘πŸ‡ͺπŸ‡ΈπŸ‡ͺπŸ‡Έ

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

een fraai aangelegde camperplek aan het eind van een klein parkje. uitzicht op de rivier. Maar let op. het treinverkeer is vrij intensief in de nacht.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

Perfecte camperlokatie voor een bezoek aan Franeker en Harlingen. Mooi uitzicht over het Friese land en de bootjes op het kanaal. De toegang naar de camperplaatsen is nog niet helemaal optimaal. We kregen een hartelijke ontvangst van de eigenaren. Fietsknooppunt ligt aan de locatie.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

Wat een geweldige camperlocatie. mooie ruime plekken. We stonden tegen een maisveld. Fraai fietsen hier in het Brabantse land. Enthousiaste eigenaar.

Sitecode: 92079

Wat een fraaie camper locatie. Mooie ruime plekken op gras tussen de bomen. Vriendelijke ontvangst. Veel info over de omgeving beschikbaar. Op de fiets naar de Beekse bergen.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

Prima parking bij een haventje. Vriendelijke havenmeester. De VΓ©loroute des deux Mers loopt over het terrein. wij maakten ook gebruik van wasmachine en droger.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

Prima uitvalbasis om langs het Canal du Midi te fietsen. ook Beziers dichtbij.Slechts een paar km naar de 9 exclusief. Ruime plaatsen. volop plek. Waarom is het zo rustig hier? Geen schaduw is dat het?

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

Wat een mooie nieuwe camperlocatie. Gesitueerd rondom een vijver en met alle voorzieningen. Vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

Super vriendelijke ontvangst, mooie ruime plekken. fraaie fiets en wandel omgeving.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 4 jaar geleden

Wat een fraaie camperlokatie. Vriendelijke ontvangst, mooie plekken ook voor de grote campers.

Sitecode: 91951

Alles wat de camperaar wenst is er. We werden vriendelijk ontvangen en kregen uitleg waar de voorzieningen zijn. Vanaf de CP fraai uitzicht over de mooie omgeving. Prima fietsen hier

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 4 jaar geleden

Een mooie en nette camperplaats. Alle voorzieningen goed bereikbaar. Mooi stadje met fraaie vakwerkhuizen.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 4 jaar geleden

Wat een mooie en ruim opgezette camperplaats. Fraai sanitair en goede bereikbaarheid van de service punten. vriendelijke eigenaar die de tijd neemt voor een praatje.Mooie bosrijke en heuvelachtige omgeving. voor een lekker ijsje is de ijswinkel/bakker in Hellendoorn een aanrader.

Sitecode: 92088

Een heerlijke rustige camperplaats met een leuk landwinkeltje. Enthousiaste en vriendelijke eigenaresse. We kregen leuke info over de omgeving en van de eigenaar een korte tour over deze eendenfarm. Prima fietsomgeving. Mooi zicht op de landerijen rondom.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 5 jaar geleden

Mooie camperplaats. keurig aangelegd. ruime plek voor de camper en voldoende zitgelegenheid op het gras. leuk plaatsje aan de Oosterschelde. Mooie fietsomgeving

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 5 jaar geleden

Fraai aangelegd camperpark. Mooi sanitairgebouw. Prima basis om van hieruit de Zak van Beveland op de fiets te verkennen. Smalle dijkjes, polderlandschap en de fruitgaarden en de Westerschelde. vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Prima plaats voor een overnachting. Rustige en plek overlast gehad.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Wat een perfecte en ruime camperplaats. Helaas weinig van de omgeving kunnen zien vanwege een gebroken pols. Hierdoor hebben wij wel de service en gastvrijheid van de eigenaar mogen ervaren. Niets was teveel. Paar keer naar het ziekenhuis gereden En lege gasfles gewisseld. 10 **********. We komen zeker terug.

Sitecode: 92054

prima nieuw camperpark. doet nog een beetje kaal aan. Mooi gekregen aan het water en direct aan een fietsknooppunt route. je bent zo in Dokkum een leuk plaatsje Er hebben en deel van de elfstedenroute gefietst langs de Dokkumer Er naar Bartlehiem.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Wat een mooi camperpark. ruime plekken gras ernaast en picknicktafel. wandeling naar de dijk met mooi uitzicht over de Waddenzee. het restaurant is een aanrader. Perfect gedineerd.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

wat een geweldige nieuw camperplaats. mooie plekken fraai sanitair. mooie diftongering. Inchecken via incheckzuil. werkt prima. informatie over de omgeving beschikbaar.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Wat een prachtig en compleet camperpark. Keurige ruime verharde plekken voor de camper en een grasstrook ernaast als terras. Direct naar een fietsknooppunt om Emmen te bezoeken of een tochtje naar het Bargerveen. Dit is een camperpark zoals wij het graag zien. Ennuh geen tv ontvangst vanwege de bomen? Jammer dan. Overigens met een chromecast simpel op te lossen.

Sitecode: 92052

Vandaag tijdens ons rondje Nederland aangekomen in Rijssen. Wat een geweldig mooie en verzorgde camperplaats. Bijzonder mooi en fraai uitgevoerde sanitaire voorzieningen. En veel zitruimte bij de camper. Toppie

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 6 jaar geleden

Wat een mooie en ruime plaatsen op deze camper locatie. Uiterst vriendelijke ontvangst. Mooie plek om vanuit hier de omgeving te verkennen. Prima fietsomgeving. In de buurt een "biologische kruidenier". Lekkere asperges, aardbeien e.d. En de frites met stoofvlees uit de eigen keuken van de eigenaresse smaakte voortreffelijk. Service aan huis!!

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 7 jaar geleden

Een prima plek om Jerez te bezoeken. Op de fiets langs de Tio Pepe en de Av. Andalucia, over gescheiden fietspaden, rij je zo het centrum in. De ontvangst is geweldig. Glaasje sherry, uitleg over de stad en een stadsplattegrond. Prima voorzieningen op deze plek.

Sitecode: 20776

Prima locatie. Ook wij kwamen hier na een paar dagen Sevilla. Keurige ontvangst. We hadden wat kleine dingetjes die aan de camper gerepareerd moesten worden. We werden prima geholpen door Roland. 's Nachts wordt het terrein bewaakt. De bewaking kwam zich 's avonds nog even melden. Keurig toch.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 7 jaar geleden

Netjes aangelegde en ruime plekken met fantastisch uitzicht op een moerasachtig gebied met ooievaars, lepelaars en andere vogels. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Prima te fietsen naar Isla Cristina en Ayamonte. Niets negatiefs? Ja het sanitair is berekend op "kleine Europeanen" dus voor de lange Hollanders krap. Maar ja, dat hebben we zelf aan boord.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 7 jaar geleden

Oke, beetje kale boel en ja, na regen (komt zonneschijn) en hier wat plassen. Overigens lekker dicht bij het leuke stadje en prima te fietsen vanaf de camperplek. Wasserij aan de overkant. Elektra cash afrekenen aan de beheerder en het parkeren cash via een automaat.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Mooie goedkope en complete camperplek. Vriendelijke ontvangst. Wel blokken nodig op een aantal plekken. Een paar kilometer van Parque Natural Ria Formosa en FARO. prima te fietsen.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Is idd een te kleine parkeerplek voor een camper > 6 meter. Maar plek zat dus een beetje achteraan gestaan geen probleem. En je staat bij een zwembad, dus autoverkeer. Prima voor 1 nacht

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 8 jaar geleden

Prima en complete camperplaats. Mooie fiets omgeving. Bij het inchecken krijg je sleutels van het hek.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 10 jaar geleden

Mooie camperplaatsen zo direct aan de overkant van de oude binnenstad van Dresden. Lopend is dit centrum prima te bereiken. Minpuntje. De sanizuil staat wel achter een hek, en dat hek is op slot als de platzwart er niet is. En apart betalen om je toilet te lozen!!

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 10 jaar geleden

Ondanks dat er staat dat deze camperplaats geopend is vanaf 15/4 konden wij er wel terecht. (vandaag 10/4) Even gemeld aan het hek en wij kregen van de havenmeester te horen dat we terecht konden. De boten waren inmiddels van de camper plekken af. Prima ruime plekken en op loopafstand van het gezellige centrum.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Mooie complete camping in een leuke plaats. Alles op loopafstand. Fietspad naar Oropesa is een aanrader. Mooi langs de kust. Grote supermarkt aan de overkant. Campingwinkel was dicht tijdens ons overwintertrip.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Prima overnachtingsplek. Behalve de wijn nog meer te koop in het winkeltje. Overnachting gratis en stroom 3 Euro.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Prima plaats om vanuit Olpe langs de Biggesee te fietsen. Rumoer valt wel mee. Ja langsrijdende auto's naar het parkeerterrein bij het zwembad. Overigens zit aan die parkeerkaart van 5 euro een kortingskaart van 2 euro voor het zwembad. Je kan ook alleen gaan douchen met korting.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Prima plek. Onduidelijk dat je door de slagboom richting parkeerterrein moet. Er is een bord besteld voor een betere aanduiding. Als je voor de slagboom staat zie je namelijk de cp's achter het witte huisje niet. (Overigens gaf CC perfect de locatie aan). Enig minpuntje het ontbreken van afvalbakken. Dit heb ik gemeld bij de info. Het stadje zelf vonden we niet veel bijzonder.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 11 jaar geleden

Ook wij kwamen toevallig langs deze plek op terugreis uit Spanje. Ruimte zat hier. Her en der stonden wat campers. Moeten de volgende keer het park en de omgeving eens gaan bezoeken.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 11 jaar geleden

Het was even zoeken waar je nou precies kon gaan staan. Staat niet aangegeven. Op het grote parkeerterrein of toch maar tussen de bomen voor de picknickbankjes. Gekozen voor de laatste optie. Een beetje trieste Port de Plaisance (2 vervallen bootjes).Prima overnachtingsplek.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 11 jaar geleden

Prima overnachtingsplek.Er was wel netjes een brief opgehangen dat tijdens de winterperiode de sanizuil buiten gebruik is. Ook dat vinden we service.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 11 jaar geleden

Rustige plaats bij een mooi oud dorpje. We hebben hier 1 overnachting gehad na onze trip door Spanje.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 11 jaar geleden

Wat een prima plek. Voorbeeld voor vele andere camperplaatsen. Vriendelijke ontvangst. Serviceplaats met voldoende ruimte. Waar zie je een schoon water voorziening aan beide kanten van de serviceplaats? En dat voor de prijs van 8 euro!!. We komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 11 jaar geleden

Prima camperplaats. Schoon en ruim. Soms wat problemen met de elektriciteit. Dicht bij het strand.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 11 jaar geleden

Een geweldige nieuwe camperplaats. Vriendelijk personeel. Voorbeeld voor vele cp's. Mooi ruim sanitair. Dicht bij strand en boulevard. Mooie ruime plekken. Prima om te fietsen langs de zee. En met het trammetje naar Alicante. Alles lekker dichtbij. Enig minpuntje. Waarom nou weer apart betalen voor wifi??

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 11 jaar geleden

Wij hebben 8 dagen op deze plaats doorgebracht. We werden bijzonder hartelijk ontvangen door Mariette en Ton. Een prima plek om de omgeving te bezoeken. Aspe is een leuk stadje. Beiden zijn nog druk bezig met de inrichting en het optimaliseren van hun mini camping. Omdat nog niet alles optimaal werkt geven wij een beoordeling van 7. We komen graag een keer terug als het helemaal klaar is.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 11 jaar geleden

Geweldige locatie. Mooie verharde plekken voor de camper met een gras strook ernaast. Verder alle voorzieningen aanwezig. Vriendelijke ontvangst en fraaie informatiemap beschikbaar. Een voorbeeld van een top camperplaats.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 11 jaar geleden

Wat een prachtige camperplaats. Verzorgd en compleet. Mooie (fiets) omgeving. Een aanrader. Informatie over de omgeving is aanwezig. Toppie!!

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 12 jaar geleden

Wij stonden hier 26 april. Prima locatie. Lekker rustig. Geen overlast ondervonden. Geen "scheurende petjes" zoals wij ze altijd noemen. En ja, wel wat lege blikjes zien liggen maar verder niks bijzonder.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 12 jaar geleden

Mooie locatie. Wij stonden hier op 28 februari. Prachtig uitzicht en het dorpje op loopafstand. Nee, er staat geen enkel bord dat overnachten is toegestaan. Er waren wel regelmatig toeristen die ook hun auto's even parkeerden, maar er was voldoende ruimte voor campers. De politie is wel regelmatig langs geweest en heeft vriendelijk gezwaaid.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 12 jaar geleden

Mooie ruime CP. Inmiddels is er meer dan voldoende stroomvoorziening. Op onze reis naar Spanje hebben we hier 1 nacht gestaan en betaalden 8 euro inclusief elektra.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 12 jaar geleden

We staan momenteel al een aantal dagen op deze plek. Wat een fraaie camperplaats. En ja, wat velen al schrijven, geweldige ontvangst. Plattegrond van het dorpje zelf en van de nabijgelegen steden Oliva en Gandia. Twee steden die via een apart fietspad, dwars door de sinaasappel boomgaarden prima te bereiken zijn. Gandia heeft ook prima fietspaden in de stad.