• Camperlocaties

@Camperdogs59

Ja
1993

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

We hebben er de afgelopen jaren zo'n 50 nachten doorgebracht! We slapen er heerlijk! Het zachte gezoem van een nabijgelegen bedrijf op de achtergrond is niet echt storend. 🤷🏻 De eigenaar is een erg aardige en creatieve man. 🫶🏼 Hij is ook dol op onze goed opgevoede Belgische herdershonden. 👍🏼 Een zeer aangenaam verblijf! We komen hier elk jaar terug! ...

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Fantastische plek, vooral in november! De eigenaar is erg vriendelijk en gastvrij, en hij heeft zelf ook honden. We werden met onze honden direct aan het strand ontvangen. Verder is alles aanwezig. Voor €15 inclusief alles is het een perfecte plek in de winter – een absolute vijfsterrenaanbeveling.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Een geweldige kleine camping! De eigenaar is vriendelijk en regelt alles! We komen zeker terug! De prijs is € 20 inclusief stroom! Ook geschikt voor een camper van 8 m.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Een prachtige, grote parkeerplaats naast de kartbaan! De eigenaar is supervriendelijk en spreekt vele talen! Elektriciteit, water en afvoer zijn aanwezig! Zelfs voor XXL campers! Alles is vlak! Ophaalservice voor stadstours en nachtelijke fotosessies op de berg! Geweldige oude stad! 's Ochtends vers, warm brood bezorgd bij de camper! € 27,50 all-inclusive per nacht!

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Het is niet wat het lijkt! De foto's doen vermoeden dat het een camping is. Maar het is eigenlijk een heel, heel klein plekje hoog op de heuvel! Het strand is onbereikbaar! Er loopt een drukke weg tussen. € 15 zonder elektriciteit! € 0,55 per kWh is een flinke prijs.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Een zeer hartelijke ontvangst door een hondvriendelijk gezin! Een prachtige, goed onderhouden plek aan het water met elektriciteit indien nodig! Bankjes en een tafeltje gratis te gebruiken op de open weide! Water om bij te vullen is direct beschikbaar! ...

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Vrije ruimtes, gescheiden van de rest door bomen en struiken! Het zou leuk zijn als er meer van dit soort plekken waren! Rustig, maar met winkelmogelijkheden en een eersteklas pizzeria. Je kunt het afval ook meenemen! Geen gebroken been🤷🏻

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Prachtige, rustige plek met veel wandelpaden voor honden. Parkeerplaatsen op gras of trottoir! Alles is in aanbouw door een zeer aardige, ongecompliceerde eigenaar! Betaling in een box mogelijk! We blijven nog een paar dagen langer in de prachtige omgeving. Winkelmogelijkheden in Kolkwitz en Cottbus! Graag weer👌🏼

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Helaas konden we niet eens tot aan het plein komen! De oprit is overwoekerd! Niet geschikt voor grote campers met een hoogte van 3,6 m! Voor normale 3,5-tons vrachtwagens met lage hoogte is dit zeker geen probleem.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer mooie, rustige geasfalteerde parkeerplaats in het bos voor €5. Met elektriciteit wanneer dat nodig is! Iedere kampeerder dient een adapter voor een Schuko-stekker bij zich te hebben. Boskleuterschool en biertuin in de buurt. Eten heerlijk en goedkoop. Zeer vriendelijke exploitant! Zal vaker naar de plek rijden! ??

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Parkeerplaats voor 7 euro! Vriendelijk, schoon, goed onderhouden. Vanaf de snelweg merk je er nauwelijks iets van. Elektriciteit, water en afvalverwerking op de locaties. Hondenwandelingen zijn geweldig! Operator top! Als er meer van dit soort plekken zouden zijn, zou je niet zo vaak verder hoeven rijden.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Er is veel ruimte op een spoorlijn. Een paar 100 meter van het stadscentrum. Met de machine is er vrijwel geen contact. € 24 is niet goedkoop, maar het is oké voor de locatie. Ook voor grotere mobiele telefoons. Zal deze plek toevoegen aan favorieten voor mijn tours aan het Gardameer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Overnachting voor € 5 Met extra's! Er is niets om over te klagen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Het zou mooi zijn als meer kampeerders de staanplaatsen zouden beoordelen. Dan rijd je niet altijd 's avonds laat naar parkeerplaatsen waar je alleen maar je hoofd van schudt. 2 jaar geen beoordeling! 10 jaar geleden was dezelfde parkeerplaats nog gratis! Gewoon uit eten gaan, wat oké is en goed was. Sindsdien is er niets meer aan gedaan. S. Foto! Nu 20 euro voor een klantenparkeerplaats die er gewoon armoedig uitziet. Een schepje gruis zou geen kwaad kunnen. Als

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Coördinatie is verkeerd! Er is daadwerkelijk ruimte op het blauwe positiepunt. Houd er rekening mee dat! Plaats is geweldig!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Foto is verkeerd en dat geldt ook voor de positie. De tweede opgegeven parkeerplaats is correct.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Een puur overnachtingsplaats waar hij meer van zou moeten geven. Maak relatief recht schoon met een prullenbak. Dat is passend!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ik ging naar de camping om de nacht door te brengen omdat sommige mensen hun eisen aan gratis plekken met elektriciteit echt overdrijven. Aangekomen om 19.00 uur en om middernacht op zoek gegaan naar een nieuwe plek. Het zou beter zijn als ik naar de negatieve recensies had geluisterd. Dit is zeker geen plek om te overnachten, maar nu weet ik hoe het is op een racecircuit. Lijkt meer op een ontmoetingsplaats voor jongeren met rijopleidingsachterstanden.