@Campergooss
Camperplaats op parkeerplaats naast de pub. Geen faciliteiten maar als je er ‘s avonds eet (wel reserveren) kun je gratis overnachten. Slechts 20 minuten rijden van de Ferry in Harwich.
Mooi terrein, grote rustige plekken. Helaas geen sanitaire faciliteiten. Alleen lozen en water inname mogelijk. Staff niet erg flexibel en dit jaar meer regeltjes dan vorig jaar. Toegangsweg slecht en ‘s avonds erg donker. Goede camping voor bezoek aan Londen. Met fiets naar Walton station (15minuten) goed te doen. Hersham station dichterbij maar fietsenstalling niet erg veilig. ze hebben geprobeerd onze fietsen te stelen.
Mooi grasveld niet ver van Stonehenge. Fietsen in de omgeving is lastig. Wegen zijn druk en veel heuvels. Camping matig. Sanitair erg basic. Voor campers geen voorzieningen; geen vuilwaterpunt en geen geschikte plek om drinkwater te vullen.
Prachtige cp aan de Vecht met centrum Ommen aan de overkant. Leuke locatie dichtbij Pieterpad. Sanitairgebouw nog in aanbouw maar is begin volgend jaar klaar. We komen zeker nog eens terug.
Mooie ruime camperplaatsen, maar verder evenemententerrein dat geen aandacht heeft voor de camper gasten. Sanitair oud en vies. Sanitair wordt door de campinggasten schoongemaakt. Een terrein met potentie maar misschien moet de eigenaar zelf eens aanwezig zijn en controleren.
Mooi uitzicht over sluizencomplex. Tot 15 april water afgesloten. Alleen camperplaats met elektriciteit beschikbaar.