@Camperink
- 2023
Terrassencamping. Hygiene douches minimaal. Veel verkeer op de camping, stofwolken etc. We voelden ons hier niet prettig en zijn 1 nacht gebleven en snel andere camping gezocht.
De informatie vermeld honden toegestaan. Bij aankomst werd aangegeven dat honden NIET zijn toegestaan. Camperapp graag aanpassen. De omgeving is ontzettend druk.
Sitecode: 20892
Wij waren er in aug. 2024. Vriendelijke mensen, mooie omgeving. Helaas savonds continu zwermen van fruitvliegjes die een groene smurrie op de camper achterlieten. Zelfs de horren van de camper hielden ze niet altijd tegen. Water in het meer is niet fris en veel te warm. Zwemmen niet aan te bevelen. Na 1 nacht zijn we om de fruitvliegjes weggegaan en eerst met de camper naar de wasstraat. Deze camping was voor ons eenmalig.
Geweldige camping, prachtig gelegen in de omgeving van Cortona. Super vriendelijke mensen. Prima sanitair en goed onderhouden zwembad. Overnachting te goedkoop voor de camping. Afvalstation keurig gescheiden van de camping. Wij komen hier zeker terug. J. Vos-Glas
De aangegeven prijs in de camperapp is niet correct. Wij hebben in aug. 2024 er met de camper (2 personen incl. electra) twee nachten gestaan. Bij afrekening 140 euro. (70 euro per nacht) is extreem hoog voor de camping en geboden faciliteiten.
Omgeving allemaal campings, erg druk. Goede camping, vriendelijk ontvangst. Camper van 7 meter moeilijk te plaatsen i.v.m nauwe doorgangen. Weinig schaduw en ondergrond met veel kiezels. Telefonisch gereserveerd voor plek aan zee, bij aankomst niet mogelijk? Na 1 nacht vertrokken, vonden de camping te benauwend. Veel lawaai van naburige campings. Strand enkel toegankelijk via hek met code. Geen camping voor mensen die van rust houden.