@Camperita
Dit is een aanrader als je zelfvoorziend bent en van rust houdt. Mooie en nette camperplaats, pas nieuw aangelegd. Bakker op een paar minuten lopen via een pad door het bos. Enig minpuntje is de plaatsing van het stroompunt en prijzig. Alleen te gebruiken als je een heel lange kabel hebt.
2 sterren omdat de douche goed warm was en de man aan de receptie vriendelijk. Verder is het sanitair vies en prijs €43 per dag voor camper 2 personen en elektriciteit is te duur voor wat de camping biedt.
- Mooie niet te grote camping - Vriendelijke ontvangst en veel informatie, eigenaar spreekt Engels - Afhaalpizza's te verkrijgen (niet geprobeerd) - Brood service - Beperkte en niet luidruchtige animatie voor kinderen en yoga voor volwassenen - Sanitair wordt niet dagelijks schoongemaakt en dat mag je wel verwachten voor €41/nacht (Camper, 2 pers. en stroom). Dit verklaart de 3 i.p.v. 4 - Er is geen restaurantje of supermarkt op loopafstand.
Een typische camping municipale. Het sanitair niet ak te schoon maar wel goed warme douche. De ligging is top, op enkele minuten lopen van het mooie centrum. Naar de citadel lopen is ook de moeite waard.
Ouderwetse maar nette camping. Pluspunten: Ligging op 10 min. lopen van centrum Vriendelijk personeel Ruime plaatsen Foodtruck (beperkte openingstijden en aanbod) Minpunten: Sanitair verouderd (wel netjes), zelfs nog enkele hurk toiletten. Geen WiFi Geen winkeltje
Echte aanrader! Rustige kleine en gratis camperplaats bij wijnboer. Zelfs eenvoudige douche, wc en stroom voor niets. In ruil iets kopen in hun winkel lijkt me normaal. Ze verkopen heerlijke wijnen, bio groenten en kaas. Wij komen graag terug.
Grote parkeerplaats met voldoende schaduw en geen voorzieningen. In 20 minuten wandelen je naar de mooie binnenstad van Chartres. Klein supermarkt centrum met bakker en pizza restaurant op 3 minuten lopen. Pizza's waren verrassend goed.
Vriendelijke en behulpzame receptie, spreekt Frans, Duits en Engels. Sanitair is gedateerd maar is redelijk schoon. Douche is goed warm. Op loopafstand van een een heel mooi authentiek stadje en goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Wij komen hier terug! Volg wegwijzers richting camping en niet de kortere weg die de navigatie aangeeft.
Eenvoudige camping met redelijk schoon sanitair. Vriendelijke receptie, spreekt Frans, Duits en Engels. Broodjesservice. Op loopafstand van klein stadje en niet ver van Colmar. Regio is erg druk, reserveren is aanbevolen. We verbleven 1 nacht met Hemelvaart.
Gratis plek zonder voorzieningen. Je hoort de weg wel, maar ons heeft het niet belet te slapen. Prima te doen voor 1 nacht.
Sitecode: 92011
Prima plek. Makkelijk betalen via de QRCode en stroom via muntgeld in de paal. Jammer dat er slechts 1 kleine vuilnisbak is (zat helemaal vol toen wij er waren). Dit kleine minpuntje belet ons niet hier terug te komen. Gezellig dorpscentrum is ongeveer 15 minuten te voet.
Sitecode: 92029
Heel leuke en kleinschalige camperplaats in mooie fietsomgeving. Mooi, nieuw en superschoon sanitair en goede warme douche. Zeer vriendelijke ontvangst en eigenaar heel behulpzaam. Kortom, een plek om terug te komen.
- Nette kleinschalige camping. - Eenvoudig maar wel schoon sanitair - Zwembad - Broodservice - Klein restaurant - Veel bomen, vanaf standplaats geen zicht op bergen - Vriendelijke eigenaren, jong stel dat camping heeft overgenomen - Afgelegen, er is geen winkel of restaurant op loopafstand - EUR 32 + 0,55 tax p.p. van 7 t/ 10 juli. Iets te prijzig voor de locatie en eenvoud.
Aanrader! + Voldoende en heel schoon sanitair + Ruime plaatsen met schaduw + 1 tapwaterpunt per 2 plaatsen + Op 10 min. fietsen van Gorges de l'Ardeche en Pont d'Arc , en dorp + Camping op menselijke schaal + Betaalbaar + Vriendelijk personeel Als ik al een minpu.t zou geven is het dat er geen wc papier is. De heel erg schone ruimte compenseert dat weer. We komen hier zeker terug als we weer in de omgeving zijn.
Verouderde camping. Pluspunten: - uitvalsbasis om omgeving te verkennen - zwembad - vriendelijk personeel dat ook Engels spreekt Minpunten: - Sanitair nauwelijks schoongemaakt en niet in gebouw dus alle rommel waait erin - WiFi is betalend! - Toegangsweg in camping vol kuilen
Goed onderhouden camping schoon en ruime plekken gescheiden door heggetjes dus veel privacy. Eigenaresse spreekt ook goed Engels en Duits en is zeer vriendelijk en behulpzaam. Prima uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken. Een plek om terug te komen. Brood te koop bij kruidenier Proxy op een paar minuten lopen. Nog 1 minuut verder lopen op de kruising vi d je een echte bakker met nog lekkerder brood.
Nette en verharde camperplekken. Wel allemaal op een rij dus je kijkt niet in het weiland maar naar andere campers. Sanitair op naastgelegen camping is schoon., ruime douches. Drinkwaterpunt dichtbij campers. Vriendelijke gastvrouw. prijs EUR 14 voor 2 personen en EUR 2 elektra.
pluspunten ligging vlakke plaatsen minpunten verouderd sanitair, wel schoon 2 douches en 3 wc's (1 kapot) te weinig voor 22 plaatsen weinig schaduw plekken en privacy lawaai van de N weg, zeker door de week. afvalcontainers naast de wc's zonder afscheiding bij waterpunt geen bord dat het alleen voor drinkwater is en niet om chemisch wc te spoelen.
Netjes, goed onderhouden en vriendelijke eigenaren. Enkele schaduwplekken aan de rand, het merendeel in de volle zon. 1 vrij kleine gewone douche waar je spullen snel nat worden en 1 heel grote gehandicapten douche. Afwasplek in sanitair gebouw, dus overdekt. Camping geopend in maart 2023, alles in goede staat. Hek opent door bellen naar speciaal telefoon nummer en werkt alleen met de telefoon waarmee je je aangemeld hebt. Mooie omgeving.
Aanrader - Net sanitair - Heel rustig en kleinschalig - Wasmachine en droger gratis - Super vriendelijke en behulpzame eigenaar (we mochten meerijden naar de supermarkt). Geeft ook tips voor uitstapjes. - Broodjesservice - Maaltijdservice. vrouw uit dorp bereidt maaltijden die rond 19 uur netjes bij de camper geleverd worden. - € 35 voor 2 nachten, 2 personen. stroom, water, douche inbegrepen.
AFRADER! - Geen warm water, 2 van de 3 boilers stuk - Slechts 1 dames WC - Geen schoonmaak en stapels vuilniszakken bij sanitair gebouw - Andere eigenaar. Oekraïner - zogenaamd hotel bewoond door 36 jonge Oekrainse voetballer die 3x/dag douchen op de camping - Elektriciteitsaansluiting gevaarlijk - vraagprijs camper en 2 personen 80 zloty. - Wij hebben ongenoegen geuit en hoefden niet te betalen. 25-07-2023
20 juli 2023. Camper 55 zl en 60 zl p.p. per nacht. Prijs is te duur voor wat deze camping biedt. Achterin schaduw plekken, vooraan niet. In het midden pad van gebroken puin. De plekken zelf niet onderhouden gras. Sanitair blok staat vooraan en was netjes. Jammer dat de vuilcontainers te er tegenaan staan i.p.v. afzonderlijk. Slechts 1 niet overdekte spoelbak. Zwembad buiten gebruik wegens schoonmaak. Wroclaw 1 uur fietsen.
Sitecode: 52025
Erg smalle toegangsweg. Heb je zoals wij de pech een tegenligger tegen te komen dan moeten beide voertuigen half door de berm rijden. Camping ligt in de velden, het stond er vol met tenten, erg druk. Type mensen waar wij niet graag bij gaan staan dus verder gereden.
Met onze grote camper niet te doen. erg steile oprit, camping lijkt vol vaste bewoners te staan en plaatsen zijn klein. Wij zijn doorgereden.
Zoals eerder omschreven, parkeerplaatsen bij sportpark. overal bomen dus schaduw. Erg rustig en geen voorzieningen.