@Camperjetje
- 2003
- Dethleffs Half intergraal Just
- 2023

leuke plek geen voorzieningen. wisten niet of het er nog was ivm oude review uit 2023 maar je kon er nog op👍🏻leuke wandeling naar de rotsen en het watervalletje stroom een beekje en er is een picknic veldje. wij zijn hier alleen even gestopt maar overnachten is mogelijk. bij terug komst van de wandeling stonden de ezeltjes bij onze camper.

wat een fijne camping.. plekken zijn prima camper 7,5 m past prima luifel kan precies uit👍🏻. vlakbij de stad(7km) gaat shuttelbus vanaf de camping naar de bushalte maar wij zijn op de fiets gegaan. fijne sfeer vriendelijk personeel en restaurant is een aanrader. fijne camping voor bezoek aan san sebastian
wat een leuk stadje de cp is ook heerlijk we stonden met ong 6 Campers en veel ruimte. water en wc lozen mogelijk en alles gratis 👍🏻dikke duim voor dit stadje.tip ga langs op het pleintje bij de armagnac winkel de dame vertelt enthousiast over hun drank. en je mag ook proeven. wij gingen met flesje terug naar de camper en hebben daar in de avond relax van genoten.
super plek fijn plaatsen . aan de loire bij een bar/cafe terrasterein. levendig maar na 22:00 weer rustig. toilet gebouw op het terrein prima ook. fijne sfeer👍🏻en gratis waar vind je nog zoiets
hier voor het eerst 3 nachten. echt een aanrader mooie omgeving om te fietsen wandelen. als je van speciaal bier hou🍻👍🏻erg lekker. en een heel leuk restaurant met terras we komen zeker nog eens terug😃

Prima plaats. Alles wat je nodig hebt, is in de buurt