@Camperlady3008
leuke plek aan zee. Als je geen elektriciteit nodig hebt, kan ik de plaatsen aan de voorkant van het strand aanbevelen. Sanitair schoon en wasmachine waar je gebruik van kunt maken. geweldige wandelpaden
erg leuke kleine plaats. Hier heb je je rust. alles heel schoon en mooi aangelegd
leuke kleine plaats met vriendelijke ontvangst. Sanitair gedateerd maar schoon. zeer rustige locatie.
Parkeerplaats op asfalt, eerste rij met uitzicht op het meer, 2e rij heeft daarachter de vuilnisbelt. lawaai van de naastgelegen rioolwaterzuiveringsinstallatie.
zeer mooie plek met een geweldig uitzicht. Wiggen zijn vereist. Sanitair niet het modernste, maar wel proper! erg aardige beheerder.
Natuurlijke plek, sanitair zo-zo. en het stoort ons niet, we genieten van de nabijheid van de zee en de eindeloze rust. De baas is een beetje chagrijnig, zo lijkt zijn mentaliteit.
prachtige plek niet ver van de zee. Sanitair oud maar schoon. Plaatsen niet verkaveld, maar iedereen heeft genoeg ruimte. we kwamen aan en eigenlijk was het vol. De operator heeft alles geprobeerd om ons tegemoet te komen. Zeer aardige telefoniste
Kamperen met karakter. Grindbodem en smalle staanplaatsen voor 50€/nacht. we hebben 2 jaar geleden geboekt vanwege het passiespel en moesten 5 dagen boeken. momenteel slechts 3 dagen als u wilt reserveren. Toen we erom vroegen, kregen we te horen dat we toch 2 jaar geleden hadden kunnen komen. hiervoor gaven ze ons 1 € elektriciteit. We moesten betalen voor de 5 dagen. het draait nog steeds allemaal om winst, niet om klantenservice. Sanitair was schoon!
Parkeerplaats van het museum, zeer rustig.
mooie verkavelde plek. Sanitair zeer schoon. Aan de Somme kun je fietsen. Stokbrood etc. zijn op voorbestelling verkrijgbaar.
Parkeerplaats naast de camping. Als u op zoek bent naar rust, dan is dit de plek voor u. Geweldige omgeving om te fietsen. 5 minuten naar de zee
Plaats bijna vol en slechts 1 sanitair open. Inchecken duurt lang en we zagen dat een klant erg hard werd behandeld door een medewerker. De plaats is een ideaal startpunt om enkele kastelen te bezoeken
Pitch kan iets netter. Voor een overnachting en een bezoek aan Orleans echter prima.
zeer mooie en goed onderhouden plek. aangelegd als een park. in het laagseizoen geen brood of iets dergelijks te koop. Volgende plaats ongeveer 5 km verderop.
mooie parkeerplaats voor een bezoek aan het château. alles zeer schoon en netjes. Verwijdering beschikbaar. Let op: smalle toegang
we waren er op Hemelvaartsweekend en hebben er met volle teugen van genoten. De camping ligt zeer dicht bij de Maas en is een ideale uitgang om te wandelen en fietsen. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. De plek is prachtig ingericht. we komen terug!
centrale plek in de stad. Sanitair kan worden vernieuwd. Er kwam nauwelijks water uit 3 van de 5 douches. Dit draait allemaal om winst. De gastenkaart werd met tegenzin uitgegeven. Afvoeren is alleen mogelijk op bepaalde tijden, anders wordt het water afgesloten. hier is de goede locatie de score waard.
Parkeerplaats met parkeerkarakter. Plaatsen erg krap. Elektriciteit bij de prijs inbegrepen. Het stadscentrum is te voet bereikbaar.
Eigenlijk leuke plek We stonden achteraan aan de rand. Iedereen ging daar met zijn honden naar de Gasse-ronde. Sommigen van hen goten het spoelwater ook in de struiken. Dit komt waarschijnlijk omdat de afvoer van grijs water alleen mogelijk is met een slang. Helaas verminderde dit de plaats en sommige retailers boden hun kampeerartikelen aan.
Echt een geweldige plek. Super goed doordacht. Alleen de tuinman heeft veel te doen en al het onkruid te verwijderen. De afvoer van het toilet was een groot probleem. De percelen zijn mooi groot. Loopafstand van het strand.
Populaire plek direct aan de Rijn. Mooi terrein begeleider, zeer attent. Leuke stad, op loopafstand.
Een echt mooie en goed onderhouden plek. De comfortplaatsen zijn vrij schaduwrijk, SAT-ontvangst is erg slecht door de bomen. Het restaurant is geweldig! Zeer lekker eten en ook redelijk geprijsd. Sanitair was altijd erg schoon. 1 punt aftrek, omdat de plaatsen te schaduwrijk en te donker waren. Anders was alles geweldig!
Gratis rustige plek zonder alles. Donau op loopafstand. Leuke kleine stad. Veel plaatsen in de stad.
Parkeerplaats direct aan de Maas. Sanitair is voor iedereen toegankelijk, dus niet bepaald schoon. Maar het wordt dagelijks schoongemaakt. Douches met munten, elektriciteit met munten. Op de dag van vertrek moet u de plaats om 11 uur verlaten. In het weekend tot laat lawaaierige muziek van de tegenovergestelde locatie. Het uitzicht compenseert gedurende de dag. Op ongeveer 500 meter afstand zijn enkele restaurants
Zeer grote en goed onderhouden parkeerplaats. Ideaal voor stadsbezoek. Je moet echter goed te voet zijn of een fiets bij je hebben. De betaling gebeurt bij vertrek op de machine
Mooie rustige plek met pakjes. Sanitair ok en schoon. Ideaal voor transit, omdat de plaats zelf niets te bieden heeft.
Geweldige plek op de Lahn. Personeel en baas erg leuk. Broodservice, maar je kunt ze ophalen vanaf 9 uur. Sanitair schoon en alles heel nieuw en netjes b
Rustige plaats bij het zwembad. Zonder V & E. Supermarkt en restaurant op loopafstand.
Mooie CP direct aan zee, maar zonder uitzicht op zee, moet je door een kleine tunnel naar het strand. 3 minuten te voet. Geweldig zwembad. Alles was schoon en goed onderhouden. We waren er alleen in mei. Pure vrede. Excursies naar de eilanden kunnen daar geboekt worden en je hebt transfer naar de haven. Zie behulpzame operators
Gemakkelijk kamperen op weg naar de Etna. Sanitair verouderd, maar warm. Groundkeeper ontvangt er een direct bij de gate en vraagt naar de ID. Laat je niet afschrikken, het is goed! Terwijl we nog sliepen, verzamelde hij de vuilnis voor de auto al in de ochtend. Spoel alleen met koud water mogelijk
Een plek met een fantastisch uitzicht. Salvatore & Maria staan altijd klaar om aan alle wensen te voldoen. Voor douches moet je de ketel 10 minuten eerder inschakelen. Plaats te voet. Voorafgaand aan de oprit aan de linkerkant van de straat, dan een trap, is er een prachtig strand. Voor ons was het naast Avola, de mooiste plek. Voor 15 €
Als je de smalle maar haalbare oprijlaan hebt overleefd, kom je terecht in een goed onderhouden botanische tuin. Restaurant kan worden aanbevolen! Douches bijgewerkt en altijd schoon. Wederom warme douche alleen tegen betaling / 0,50 € mogelijk. Op verzoek voor een ACSI-kaart krijg je een fiche voor een douche. Maar je moet elke dag opgeladen worden. Spoel alleen met koud water.
Kamperen met uitzicht op zee of in de schaduw. Sanitair schoon. Helaas, koud water om te spoelen. Om te douchen moet je chips kopen. Hoewel we een ACSI-prijs hadden, moesten we douchen. In de nasleep hebben we geleerd dat je de fiches op verzoek kunt krijgen zonder te betalen. Supermarkt is in de buurt.
leuke camping met zeer hardwerkende operator. Douches waren altijd schoon. Het zwembad was al open. De zee is via een trap in een prachtige baai. Broodjes kunnen voor de volgende dag worden besteld. Gratis Wi-Fi, maar alleen aan de bar receptie. Helaas heeft de plaats een achterstand in de renovatie.
Prachtige plek aan de rand van de stad. Nieuwste technologie voor de camperservice. Bakkerij op loopafstand. Naast de camperplaats is een restaurant. Met het parkeerticket krijgt je korting op de bus.
Prachtige plek pal aan de dierentuin. Brood service, schone douches.
Zeer mooie plek en vriendelijke beheerder. Sanitaire zeer schoon en goed onderhouden. Oude centrum op loopafstand. Een ideaal uitgangspunt om te wandelen.
Plaats is ok. Echter, de prijs van stroom 1 € / 6 uur en voor de plaats 12 € is te duur.
Rustige parkeerplaats zonder iets. Vanaf 18 uur gratis parkeren. Centrum op loopafstand. Ideaal om te overnachten, om 's morgens de veerboot te nemen.
Prachtige plek aan de fjord. Zeer aardige beheerder. Schone douches. Als het regent, is de plaats erg verwaterd, maar krijgt men hulp bij het wegrijden. Voor campers zijn er aparte plaatsen.
Mooie camperplaats in de buurt van de Preikestolen. Bushalte aan de voorkant van de camperplaats. Meertalige receptie. Douches warm en schoon.
Mooie camperplaats in de jachthaven. Douches, elektriciteit en WiFi zijn inclusief. Zeer vriendelijke havenmeester. Het restaurant is ook een aanrader. De autosnelweg binnen gehoorsafstand, maar ok!
Sitecode: 19969
Mooie rustige plek van het Telemarkkanaal. Douches en toiletten beschikbaar. Stonden hier in juni en hebben van de natuur genoten.
Sitecode: 19934
Rustige plaats aan de rand van het dorp. Prachtige plek, op loopafstand van het centrum.
We stonden in juni op deze camperplaats. Heel mooi!! Centrum van de stad op loopafstand.
Staan nu op deze plaats. Zeer ruim, NOK 200 nacht inclusief elektriciteit. Straat ligt op gehoorsafstand, maar stoort nauwelijks. Toilet en douches per pin.
Mooie plaats. Erg aardige beheerder. Met ingang van juni met douches. Op loopafstand van de stad.
Super locatie aan de Rijn. Met de fiets ben je zo in de stad. Prima restaurant bij de plaats.
Deze plek is een aanrader! Top sanitair! Broodjes worden naar de camper gebracht. Goede service.
Prachtige plek op een rustige locatie. Op loopafstand van de thermen en restaurants. Erg aardige beheerder. Ideaal voor campertreffen. 's Ochtends komt een rijdende supermarkt langs, die van alles bij zich heeft!
Mooie parkeerplaats in een centrale locatie. Douches beschikbaar. Zeer vriendelijke beheerder!
Mooie plaats op een rustige locatie. Tegenover restaurant waar je ook moet betalen. Ideaal om te fietsen.
Mooie plaats bij het Aquasol. Ideaal voor een bezoek aan de sauna. Aardige beheerder! Veel lawaai van de aangrenzende disco.
Camperplaats is zeer centraal gelegen. Outlet en het stadscentrum liggen op loopafstand. TV-ontvangst is niet goed alle plaatsen.