@Camperlent
- 2021
- Ford Anders Anders
- 1994
- Alkoof

Zeer gastvrije, vriendelijke eigenaren, mooie omgeving om lekker te wandelen en fietsen. Dicht tegen het bos dus we konden de hond ook goed uitlaten. Mooie camperplekken op gras, vlak en zeer schoon. Streekwinkel aanwezig echt ideaal, het lekkerste (eerlijk) vlees en meer streekproducten. ‘s Ochtends warme broodjes mogelijk. Douchen tegen betaling. Varkentjes en kippen op terrein, leuk voor de kinderen, ook een speelhoekje. Terras in de kas.
voor één nachtje prima om te doen, we stonden op de camperparkeerplaats, moesten even wennen aan de kleine ruimte maar groot voordeel was, recht tegenover sanitair gebouw, restaurant op de camping, heel lekker gegeten, bus naar centrum stopt voor de camping, ideaal om naar centrum te gaan
makkelijk bereikbaar, wij gingen er één nachtje ivm doorreis, ligt vlak aan de weg, geen last van gehad, langs de Main, mooi plekje aan het water, smalle camping, mooi sanitair, ideaal voor waterskiën
Hartelijk ontvangst. De plaatsen zijn rustig en ruim. Streekwinkel op hetzelfde terrein, echt ideaal. Gezellige BBQ gehad. Binnenterras aanwezig. Er worden regelmatig workshops georganiseerd. Groente uit eigen kas. Veel mooie planten te koop. Kruiden”tuin”. Kippen en varkens rondom. Zeer landelijk heerlijk rustgevend in de natuur camperen. In de buurt veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen, kanoën, theetuin.
zeer nette camping, vriendelijke mensen bij receptie, heel veel info verkrijgbaar van bustijden , boeken tot uitjes, bushalte in de buurt, stadscentrum 25 min lopen, mooi dorpje Gilham op 10 km echt moeite waard, zeer net sanitair, 45£ per nacht incl korting (camper, 2 pers incl electr).
Vriendelijk ontvangst. Rustige camping. Tussen weiland. In klein dorpje. Stonehenge op fietsafstand (geen fietspaden overigens). In dorp (loopafstand) 1 pub (tussen 15:00-18:00u gesloten) wel heel vriendelijk. En een supermarkt (niet binnen geweest maar zag t van buitenkant). Sanitair netjes schoon. Douche kleine straal water maar lekker warm. Boeken te leen. Mini shopje geen verse spulletjes. Perfect voor rust of voor doorreis.
De toegangsweg op het eind is zeer hobbelig. Veel kuilen. Het is echter niet de schuld van de camping. Het pad is nl niet van hen. Het lukte ons prima met de camper. Super vriendelijk ontvangst, prachtige plekken tussen de bomen, midden in natuur, net sanitair, behulpzaam qua uitleg over de camping en omgeving. Geen shop of broodjes (ze zijn er mee bezig) (alsook met cashless) maar in Graffham zit een shop.
Het is een zeer nette camping, ligt tussen huizen in aan een drukke weg. Plaatsen op gras/grind, netjes georganiseerd neergezet, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, sanitair is prima, schoon, netjes. Bushalte dichtbij. Naast een restaurant/bar (lekker gegeten). Tegenover is een FarmShop. Prijs per nacht was voor ons rond de € 54 per nacht (2 pers. elektriciteit plus camper) incl de korting van de NKC card.