• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@Camperleute77

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Topplaats, vriendelijk ontvangst, mogelijkheid om lokale producten te kopen en leuke zelfgemaakte kaarsen en gadgets te kopen. Via fietssnelweg gemakkelijk Ahrnem en Nijmegen te bereiken. Leuk om te geitjes te zien melken. Al dat lekkers komt ergens van hé. Echt top 2 daagse, wij komen terug. Merci

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Mooie plaats om te staan. Is december en staan hier alleen. Dus sanitair, proper en geen wachttijden. 😉 Leuk dat eigenaars houtvuurtjes hadden voorzien en kerstchalet. Ideaal om in de sfeer te komen. Doesburg perfect te doen met de fiets, zelfs zonder pondje. Restaurant zag er super gezellig uit. Stonden hier voor 2 nachten, en komen zeker nog terug, maar het zal niet in de zomer zijn, want ik veronderstel dat iedereen hier wil zijn dan. Top thx

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Wij zijn net weer vertrokken, na een nachtje zalige rust hier. proper, super vriendelijke uitbaters, rustig gelegen en zeer vlot toegankelijk. Jammer dat onze frigo nog eten bevatte, anders gingen we zeker eten in het bijzijnde restaurantje. Zag er knus uit en als ze met dezelfde liefde van hun ontvangst koken.... Dat zal het overheerlijk daar zijn. Wij komen graag terug om dit te ontdekken. Succes en bedankt.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Bij ons zeer vriendelijk ontvangst. Was een warm gevoel. Daar wij met camper waren zeiden ze ons zelf dat het kleine plaatsen waren. Maar wij stonden daar alleen, dus top. Lozen toilet helaas niet mogelijk, daar voorjaar. Rest idd alles betalend, wij konden gelukkig gratis douchen met ACSI. Dus voor ons naar behoren. Komen nog terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Eerste x dat we 5 sterren geven, mag nog 5+ zijn. Super CP plek. Ruim, plaats voor stoel en zelfs luifel. Zeer net sanitair, om 18u opnieuw aan het poetsen. Warm water, een douche dat een douche is, fietsafstand van Amiens. Slechts 1 nacht gebleven einde verlof, maar mochten er 2 of 3 zijn ook. Als een campeerder dit niet smaakt, ga dan maar op hotel. 17,20€ per nacht zonder elektra voor 2 is schappelijke prijs. Top 3 van onze vakantie CP's

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ideale fietsweg naar Mon Saint Michel en naar het dorp. Fijn om op woensdag daar ook een marktje mee te pikken. Ruime plaatsen, ideaal dat je nog een stoeltje kan plaatsen. Sanitair 2x niets. Zoals andere reviews, te weinig voorziening en koud water om te douchen. Prijs 17,60€ incl toeristenbelasting voor 2 personen en elektra zeker OK mits boost sanitair, ook al staan er veel campers. ( Meer dan 35 plaatsen )

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Alle respect voor de nieuwe uitbaters, maar 25 euro ipv de 16,44 euro zonder electriteit ( +5 euro ipv gratis zoals info ) vind ik te veel voor deze camping. Ik geef 2 sterren, 1 omdat het grote plaatsen zijn, en de 2de omdat het hier rustig is. Voor de rest succes en vooral courage met de veranderingen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zeer grote camping. Als je alle gangen doorwandelt kom je aan 12km. Veel sanitair en proper, ik zou wel trekkers voorzien in de douches, die miste ik. Fijn om vrij rond te lopen, shoppen, terassen, dicht aan het strand enz... Wel zeer dure camping 56 euro per nacht 2 personen. Voor die prijs zou er beperkt free WIFI mogen zijn ipv free 10 min en zouden de douches beter mogen sproeien wanneer alle douches in gebruik zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Aantal sterren is zeer persoonlijk. Maar voor ons 4 sterren. Proper sanitair, mooi zwembad, dicht bij centrum, leuke bar, vriendelijk ontvangst. Welkom in Sud de France. 2 sterren camping? Voor ons mag het 3 zijn, zolang de prijs niet mee stijgt. Net geen 23 euro zonder elektra voor 2 personen is nog net net kunnen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie camping, mooi sanitair, mooi zwembad en uitbaters maken het de campeerders aangenaam met animatie. Straat over het apenbos ( de moeite ) en het prachtige dorp Rocamadour op wandelafstand. Persoonlijk vind ik 40 euro per nacht met 2 volwassenen aan de hoge kant, al is het hoogseizoen en is er een mooi zwembad. Misschien daarom veel lege plaatsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie plek aan het water. Fijn dat er vriendelijk iemand aanwezig was tijdens sluiting balie, zodat we niet een uur moesten wachten. Aan de balie vond ik persoonlijk, mevrouw minder vriendelijk. Sanitair wel proper. Heerlijk om te kunnen zwemmen in de Creuse

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie doorgangscamping. Verouderd maar proper sanitair. Vriendelijk onthaal.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Super leuke uitbaters, vol passie en enthousiasme leven ze voor deze zeer verzorgde camperplaats. Eerste x dat we hier staan ( zeker niet laatste x ;) ) en niet te veel om een babbeltje te slaan, indien gewenst. Dichtbij ... euh ... gewoon alles. Top bezig, hoedje af. Doe zo verder. Succes met jullie verbouwingen aan jullie woning. Het wordt prachtig.

Sitecode: 20141

Zeer mooie plaatsen, vriendelijk aan receptie, goed gegeten ter plaatse en bakkerij komt je ontbijt tot aan de deur brengen. Vlakbij bushalte dus ideaal om te verplaatsen. Wij komen zeker terug

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Ideale stadscamping, met proper sanitair en super vriendelijke uitbater. Geen klagen waard dat het langs de weg ligt. 15 min stappen van station. Dus ik miste niet een plaats in Colmar. Blij dat we hier verzeild zijn geraakt. Wij komen zeker terug. Zeker voor meneer de ooievaar, die kwam smorgens en savonds de camping controleren. ;) Last but not least, en dit voor de prijs van 15,5 euro per nacht. De max toch.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Ideale doorgangscamping. Niet ver van de autostrade. Met mooi uitgestrekt zicht. Moeie wandeling mogelijk op even benen te strekken vanuit de camping. Frituur op de camping eveneens aanwezig. Hadden er niet echt zin in ;). Sanitair verouderd en dat kan wel opgeknapt worden voor de toch prijzige 22 euro voor 2 personen incl elektra.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Ruime camping, toch gelukkig gereserveerd. Dichtbij wandelen rond de vijvers mogelijk. Vriendelijk aan receptie en resto. Beperkte maar lekkere kaart. Gratis bus naar stad. Mooie stad. Een aanrader

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Staan hier helemaal alleen. Weekend van 14 oktober. Volgens app gesloten. Misschien daarom dat we alleen staan. Toch wel proper sanitair al staan we hier alleen, komen het toch kuisen.