@Campermanoli
zeer leuke plekken we konden hier terecht met de camper alles was goed geregeld
leuke camping in het beginstadium leuke vlakke plekken hoe verder je naar boven gaat Hoe schever de echte kampeerders haal je er zo tussenuit Ze hebben geen moeite met het scheef staan ze zetten hem moeiteloos recht Het is een genot om en naar te kijken Het is lekker schoon hier ook de toiletten in de douches Ik vind het een aanrader
Sitecode: 161957
Het is een hellend terrein dus je moet wel blokken bij je hebben voor de rest het sanitair is niet echt schoon voor de wandeling naar het dorp moet je getraind zijn Het is erg stijl
geweldige camperplek om hier binnen te rijden is al een feest gelijk leuk aan de linkerkant een bus waar wat informatie is en waar zitplaatsen zijn Het zonnitair is super schoon en helemaal nieuw Het is echt een aanwinst ik denk dat hier Vele mensen zullen terugkomen ik ieder geval wel
Ik heb hier een nachtje gestaan Wat een leuke camperplek alles is het tot in de puntjes geregeld en mooi schoon Ik heb het een hartje gegeven tot ik de volgende keer weer makkelijk hier naartoe kan Rob is een goede en leuke fijne vent
Sitecode: 42050
hier aangekomen leuke ontvangst naar je plekje gebracht later nog gepraat met de eigenaresse alles is zeer netjes onderhouden de toilet is zeer schoon zeker een plek om terug te komen
Goede ontvangst klein beetje Engels Frans verder stacaravans en een paar plekken voor campers sanitair gebouw in het midden van de trein vuil water lozen kan niet
De vriendelijke dame achter de receptie heten ons welkom en vertelde ons dat we zelf een plekje konden uitzoeken de plaatsen zijn zeer groot wat rondgelopen naar het strand geweest en wat winkeltjes bezocht toiletten en douches zijn zeer opgeruimd en schoon het is een aanrader als ik in de buurt ben kom ik zeker terug
Op zich een hele mooie plaats maar als je met een aanhanger komt en je hebt aardig wat kilometers gereden word je weggestuurd beetje triest staat ook nergens vermeld
Geweldige mooie plek lekker groot stroom voldoende geniet er ook wel mooi de prijs is € 20 inclusief stroom twee personen
Geweldige mooie plek toen we aankwamen is de automaat kapot dus we staan nu gratis naar het dorp lopen naar beneden gaat natuurlijk lekker soepel maar als je naar boven moet en zeker op leeftijd is dat zeker erg zwaar in het dorp zoals altijd wel toerisme is zijn de prijzen goed aan de hoge kant maar desondanks veel gezien en zeker de film van 360° is zeker de moeite waard
mooie camping goed verzorgd de tunnel er naartoe is zeker drie 25/2 is mooi schoon toilet voor de camper mooie stort plaats en water in te nemen alleen de wifi vind ik Slecht alleen bij de tent bij het kantoor jammer anders was het zeker vijf sterren geweest
Uitgeweken naar deze plek geweldig mooi mooi uitzicht alleen door heel smoes te reageren op de plek gekomen maar zeker de moeite waard kom hier zeker terug
Geweldige camping ruime plekken het wordt steeds mooier met een goede tuinman in dienst het personeel is ook super vriendelijk het is een plaats om altijd terug te komen het zwembad is ook weer keurig netjes in orde met mooie ligstoelen een toppertje
Dit is een beestenbende maar ook wel gezellig het is alleen jammer dat de camping van tevoren niet aangegeven wordt je rijdt er zo voorbij je moet zelf het hek open maken en erop rijden dan kom je de grote baas vanzelf tegen zeer vriendelijk
Jammer veel mensen altijd iets aan te merken hebben waar kun je nog staan voor € 12,50 met alle voorzieningen gemeente bedankt
Alles is hier al gezegd dat is een dikke 10 geweldige mensen
Zeer leuke camper plaats alles is aanwezig voor een echte camper raar  Geen doucht geen toilet leuk dorp goed naartoe te wandelen zeker een plaats om terug te komen beheerders zijn zeer vriendelijk
Toen wij er waren was het gewoon lekker rustig aan goed geslapen en ‘s ochtends weg gereden en alles kunnen doen wat volgens de beschrijving staat dus we zijn hier weer gevuld en schoon